- Konu Sahibi december90
-
Aminn. Hayırlı olsun sanada cnm allah tamamına erdirsin
Sağol cnm ya evlilik öncesi zor bir dönem ama güzel herşeye rağmen amin inş. hayırlısıyla tamamına erer
Bende nişanlıyım temmuza hazırlık var telaş büyük ama cok güzel oluyo insanın kendi evi icin bişeyler alması plan yapması güzel şeyler allah herkese hayırlı kısmetler ersin inş.
Selamlarrrr ben geldimm:80:
hayırlısı böyleymiş demekki canım bende şimdiki sözlümden önce beni çok yıpratan şeyler yaşamıştım ama atlattım çok şükür
bişey söyleyeyim mi sana kaç sene sevgili olduğun pekte önemli değil
çünkü ne zaman yüzük takılıyo kafalara gerçek dank ediyor
o yüzden düğün öncesi dönem çok zordur
düşünsene bir ömür boyu bu insanla yaşıcaksın
o yüzden gereksiz kuruntu yapıpta soğutma kendini ona karşı her iş zaten olacağına varır
tanışalı 3 seneyi geçti 1 sene sözlü kaldık 6 ay nişanlı kaldık
ama sonunda olmadı ayrıldık
selam kızlar nasılsınız
bugün babam ameliyat olabilir dualarınıza ihtiyacım var
hayatta en önemli şey sağlık kızlar, sonra huzur da mutluluk da her şey onun beraberinde geliyo zaten..
hepinizi öpüyorum şekerler
selam kızlar nasılsınız
hayatta en önemli şey sağlık kızlar, sonra huzur da mutluluk da her şey onun beraberinde geliyo zaten..
selam kızlar nasılsınız
Hakkımızda hayırlısı olsun
pamuk helcam ismim doğru :)aman kız ne rezil olucan kimi zaman ben bile karıştrıyorum
senin ismin ne??
neslihan canim..memnun oldum..
tatlıkıs seninle adaşız bu arada :79:
bende öyle diyorum simdi hatta inan o kadar mutlu ve huzurluyumki. Son zamanlar cünkü cok agresif ve sinirli biri olmustum etrafimdaki herkeze karsi, stresten midem agrioyordu ama simdi iyiyim allaha sükür
selam kızlar nasılsınız
Hakkımızda hayırlısı olsun
pamuk helcam ismim doğru :)aman kız ne rezil olucan kimi zaman ben bile karıştrıyorum
senin ismin ne??
Ececim hakkında hayırlısı olsun bende çk hayaller kuruyordum ama 1 ocakta ayrıldık ama mutluyum hiç o hayaller aklıma değil değer veren bir insanda değildi zaten.
şimdi yeni birisi olsun ama sonsuz olsun istiyorum ayrılıp tekrardan başlamak zor oluyor ve kimseye güvenım kalmıyorr.
Melikem bul bana da bende katılım aranıza.aslında var biride kafam karışık şartları olna bir insan olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama hakkımızda hayırlısı.
Rabbim gönlümzdeki gibi yaşamayı mutlu olmayı nasip etsin ne diyim
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
bence öncelikle kafanı dinle dua et sürekli hayırlısı olsun diye canım
Rabbim gönlümzdeki gibi yaşamayı mutlu olmayı nasip etsin ne diyim[/B]
BENDE HEP DUA EDİYORUM CANIM HAYIRLISIYSA OLSUN DİYEartık ayrılıp başka biriyle görüşim demiyorum bu kişi evleneceğim insanla karşılaştır beni rabbim geç olsun güç olmasın die dua ediyorum canım.
bu kaandan sonra gerçekten dağıldım şöleki kaandan sonra hiç ağlamadım ama yoruldum onda çok yıprandım sende biliyorsun neler yaşadığımı heeki askerden geldikten sonra.
tesekür ederim tatlim..
aynen canim bende hep böyle dua ediyorum..gönlümdekini hakimda razi eyle hakimdakini gönlüme razi eyle diye. bende hic aglamadim ama sinirlerim cok yiprandi agresiflesmistim artik hircinlasmistim allaha sükür hepsi bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?