sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Bende nişanlıyım temmuza hazırlık var telaş büyük ama cok güzel oluyo insanın kendi evi icin bişeyler alması plan yapması güzel şeyler allah herkese hayırlı kısmetler ersin inş.

aynen öyle canım bide evde durup durup çıkarıyorum el altında olanları bakıyorum tekrar tekrar
geçen gün babama yakalandım bakarken sen niye çıkardın yine onları dedi çok utandım:78:

Selamlarrrr ben geldimm :80:

selam canım hoşgeldin

hayırlısı böyleymiş demekki canım bende şimdiki sözlümden önce beni çok yıpratan şeyler yaşamıştım ama atlattım çok şükür

bende öyle diyorum simdi hatta inan o kadar mutlu ve huzurluyumki. Son zamanlar cünkü cok agresif ve sinirli biri olmustum etrafimdaki herkeze karsi, stresten midem agrioyordu ama simdi iyiyim allaha sükür

Ece yasadiklarina cok üzüldüm gercekten. Ama malesef su bir gercek cogu partnerler nisanlilik döneminde yapamayip ayriliyorlar. Sanirim o zaman insan ne büyük bir sorumluluk yüklendigini fark ediyor sonra artik gercek yüzünümü gösteriyor napiyor bilmiyorum ama iliski bitiyor. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Cümlemiz icin hayirlisini nasip etsin insaAllah.

@pamuk_helva insaAllah Annemin ablamin ve diger hanimlarin yardimi ile hall ederim bende :)

selam kızlar nasılsınız
bugün babam ameliyat olabilir dualarınıza ihtiyacım var
hayatta en önemli şey sağlık kızlar, sonra huzur da mutluluk da her şey onun beraberinde geliyo zaten..
hepinizi öpüyorum şekerler

gecmis olsun canim allah acil sifalar versin...
dualarimiz sizinle..

allah acil şifalar versin güzelim. umarım bir an önce sağlığına kavuşur

Hakkımızda hayırlısı olsun

pamuk helcam ismim doğru :)aman kız ne rezil olucan kimi zaman ben bile karıştrıyorum
senin ismin ne??

Ececim hakkında hayırlısı olsun bende çk hayaller kuruyordum ama 1 ocakta ayrıldık ama mutluyum hiç o hayaller aklıma değil değer veren bir insanda değildi zaten.
şimdi yeni birisi olsun ama sonsuz olsun istiyorum ayrılıp tekrardan başlamak zor oluyor ve kimseye güvenım kalmıyorr.

Melikem bul bana da bende katılım aranıza.aslında var biride kafam karışık şartları olna bir insan olduğu için pek sıcak bakmıyorum ama hakkımızda hayırlısı.

bende öyle diyorum simdi hatta inan o kadar mutlu ve huzurluyumki. Son zamanlar cünkü cok agresif ve sinirli biri olmustum etrafimdaki herkeze karsi, stresten midem agrioyordu ama simdi iyiyim allaha sükür

Rabbim gönlümzdeki gibi yaşamayı mutlu olmayı nasip etsin ne diyim

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

bence öncelikle kafanı dinle dua et sürekli hayırlısı olsun diye canım

BENDE HEP DUA EDİYORUM CANIM HAYIRLISIYSA OLSUN DİYEartık ayrılıp başka biriyle görüşim demiyorum bu kişi evleneceğim insanla karşılaştır beni rabbim geç olsun güç olmasın die dua ediyorum canım.
bu kaandan sonra gerçekten dağıldım şöleki kaandan sonra hiç ağlamadım ama yoruldum onda çok yıprandım sende biliyorsun neler yaşadığımı heeki askerden geldikten sonra.

Rabbim gönlümzdeki gibi yaşamayı mutlu olmayı nasip etsin ne diyim[/B]

tesekür ederim tatlim..

aynen canim bende hep böyle dua ediyorum..gönlümdekini hakimda razi eyle hakimdakini gönlüme razi eyle diye. bende hic aglamadim ama sinirlerim cok yiprandi agresiflesmistim artik hircinlasmistim allaha sükür hepsi bitti.

RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE BİRİNİ RAZI EYLESİN İNŞALLAH CANIM.inanır mıısn ben ailemle o kadar tartışıyodumkii..ama aynen bendede bitti..

Pekii ben bişe sorabilir miyim? Ayrıldıktan sonraki süreç nasıldı sizler için? kolay alışabildiniz mi yoksa hala alışamadınız mı???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…