- Konu Sahibi december90
-
selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza
günaydin kizlar nasilsiniz???
SELAM CANIM HOŞGELDN ARAMIZAAA sen nişanlı mısın?
pamukhelvam nasılsın?
hepiniz bekar mısınız ? yoksa sözlü nişanlı olan var mı aranızda
SELAM CANIM HOŞGELDN ARAMIZAAA sen nişanlı mısın?
pamukhelvam nasılsın?
ayy çok beğendim ben bunu yaa
veee o kahve fincanını, kalpli çerezliği, bornoz takımlarını da çoookk beğendim, güle güle kullanın kızlar
bayancımmm kuzum çok uygun bi fiyat çıkarmışsın valla, eniştem bu konuda çok şanslı, masrafsız sevgilisi var değerini bilsin benim kuzumunnn
canım ömür boyu mutluluklar dilerim
ne güzel eviniz de olucakmış kısmetsebenimse atanma durumum olduğundan bi süre kirada ordan oraya gezeriz herhalde
senin şimdi ne tatlı heyecanların vardır
darısı başımıza :97:
Kızlar bende geldimm pek katılamasamda yorumlarınızı bır bır okuyorum . Bende hayatımda biri olmamasına ragmen yavaş yavaş çeyiz hazırlıgı yapanlardanım . Zamanla ınsanın yenılerı cıkınca begenmedıklerı oluyor ama ne yapalım . ıyı düşünüp taşınıp alıyorum kullanıslıgı ne kadar işime yarar bakıyorum fuzuli hiçbir şey istemıyorum . Önceleri begendıgım herşeyı alıyordum şimdi iyi, kaliteli olsun bir kere alacagım diye iyi şeyler almaya çalışıyorum .
Günaydınlarrrr olsun
selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza
hepiniz bekar mısınız ? yoksa sözlü nişanlı olan var mı aranızda
Ben bekarımm ama hevesleniyorummm
sağol canım bende hepinize darısı başınıza diyorum herkes mutlu olmayı hakediyor.
evet çok tatlı heycanlar nişan biraz daha yaklaşınca daha acele etmeye başlayacağız
onun tadı daha başka olacak şimdi ne alacağımıza karar verip para biriktirma aşamasındayız
alyans falan bakınıyoruz
en güzeli canım ben evde adım atamıyorum alınanlardan her beğendiğinide almamak gerekiyormuş galiba
günaydın canım nasılsın?
valla başlıkta sözlü olmayanlar diyo ben sözlü olduğum halde daldım sende katıl tabiii
nasılsın canım?
ben sözlüyüm canım sen?
tamam kız yakında sanada bulacaz bi tane aramıza katılacaksın
ben sözlüydüm on gün önce attim ama ceyizimi düzmeyi birakmadim hayla aliyorum birseyler...
iyiyim burcucum sen nasilsin?? (insallah bu arada yanlis hatirlamiyorumdur adini yoksa rezil oldugum andir)
valla başlıkta sözlü olmayanlar diyo ben sözlü olduğum halde daldım sende katıl tabiii
nasılsın canım?
ben sözlüyüm canım sen?
eee hani bana da yokmu küserim valla
ben sözlüydüm on gün önce attim ama ceyizimi düzmeyi birakmadim hayla aliyorum birseyler...
iyiyim burcucum sen nasilsin?? (insallah bu arada yanlis hatirlamiyorumdur adini yoksa rezil oldugum andir)
hakkınızda hayılrısı olsun canım
bende yok canım bişey nişanlıydım attım ama nişanı
ama çeyiz tam gaz devam :)
çok fena sarıyıo çünkü insanı
ya bu sözü nişanı attığınızı duydukça çok kötü oluyorum ben
bu ara bizde biraz tartışıyoruz benimde mi başıma gelecek falan diyorum bazen
hakkınızda hayılrısı olsun canım
tesekür ederim canim seninde hakinda hayirlisi olsun..
bende yok canım bişey nişanlıydım attım ama nişanı
ama çeyiz tam gaz devam :)
çok fena sarıyıo çünkü insanı
aslında bu alttaki mesajında sözü neden attığını merak ettim ama özel olur diye soramadım
ya bu sözü nişanı attığınızı duydukça çok kötü oluyorum ben
bu ara bizde biraz tartışıyoruz benimde mi başıma gelecek falan diyorum bazen
hiç öyle düşünme canım ya
herşey kısmet meselesi
hayata aynı pencereden bakıyorsanız sorun olmaz
ama bizim gibi biriniz kuzeye biriniz güneye bakıyorsa işte o zaman korkman lazım
hiç öyle düşünme canım ya
herşey kısmet meselesi
hayata aynı pencereden bakıyorsanız sorun olmaz
ama bizim gibi biriniz kuzeye biriniz güneye bakıyorsa işte o zaman korkman lazım
tatlim inan o kadar yiprandim o kadar sinirlerim bozulduki. Kendisi zor bir insan bana gerektigi gibi davranmadi. Ya ailen ya ben diye sart kostu bende attim sözü. Üstelik ben almanyada yasiyorum o ise Türkiye´de bu sebebten benden yararlanmak icin benimle oldugunu anladim diyelim ama cok uzun hikaye iste. Olmasi gerektigi gibi sözü attip yüzügünü yolladim ona.
canim sakin böyle düsünüpte kendini bos yere üzme ece ninde dedigi gibi hersey nasip kismet...
cok haklisin canim en önemliside hayata ayni pencereden bakmak hayatan ayni beklentileri olmasi bir ciftin..
bişey söyleyeyim mi sana kaç sene sevgili olduğun pekte önemli değil
çünkü ne zaman yüzük takılıyo kafalara gerçek dank ediyor
o yüzden düğün öncesi dönem çok zordur
düşünsene bir ömür boyu bu insanla yaşıcaksın
o yüzden gereksiz kuruntu yapıpta soğutma kendini ona karşı her iş zaten olacağına varır
tanışalı 3 seneyi geçti 1 sene sözlü kaldık 6 ay nişanlı kaldık
ama sonunda olmadı ayrıldık
Bende nişanlıyım temmuza hazırlık var telaş büyük ama cok güzel oluyo insanın kendi evi icin bişeyler alması plan yapması güzel şeyler allah herkese hayırlı kısmetler ersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?