sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Pekii ben bişe sorabilir miyim? Ayrıldıktan sonraki süreç nasıldı sizler için? kolay alışabildiniz mi yoksa hala alışamadınız mı???:44:

benimki 5 yıllık bi ilişkiydi istemeye gelinecekti aileler araya girince iş bozuldu istemedi iki taraf birbirini ayrıldık hem o ailelerin uzlaşamaması hemde ayrıldıktan sonraki dönem anlatamayacağım kadar kötü geçti canım ben 1,5 sene toparlayamadım kendimi şimdi unuttum geçti gitti

anladım canım. benim ilişkimde biraz çalkantıda da o yüzden sordum. halledemeyeceğimiz sorunlar oluşuyor. bitebilir... kendimi hazırlamak istiyorum en kötüsüne :18:

ya ama bugün çok olumsuz konuşuyorsunuz yaa bi kaç gündür zaten moralim bozuk

RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE BİRİNİ RAZI EYLESİN İNŞALLAH CANIM.inanır mıısn ben ailemle o kadar tartışıyodumkii..ama aynen bendede bitti..

aynen canim ben ailemle özelikle babamla ne kavgalar ettim. Kizginlakla söylenen cok sey oldu. Türkiye´de iznim maf olmustu ilk geldiklerinden ikinci gelislerine kadar bir hafta gecti ama ömrümden ömür geciyordu sanki artik ailemle konusmuyor yemiyor icmiyordum. Agladigimda annem "Sen simdi bu kadar agliyor ama degecekmi bu gözyaslarina?" demisti biliyormus da konusuyormus artik illeride kaldi o günler. Simdi aramiz yine cok cok iyi allaha sükür. Kusura bakmazsan sorucam canim senin ailendemi istemedi erkek arkadasini???

Pekii ben bişe sorabilir miyim? Ayrıldıktan sonraki süreç nasıldı sizler için? kolay alışabildiniz mi yoksa hala alışamadınız mı???:44:

Ben kendime adima ayrildigim icin rahatladigimi söyleyebilirim ben onunlayken zor günler gecirdim. Sadece ailemle olan problemler yüzünden degil onunla olan problemler yüzünden yüzügüm agir gelmeye basladi dayanamiyacak hale gelmistim artik omuzlarimdan o yük kalkti. Ama severken ayrilmak cok cok zordur elbet. ONdan bana kalan ise pismanlik ve hayal kiriklari ...bu yüzden üzülmüyorum..

öyle yapıyorum canım ne yazık kii

takma kafana canım herşey olucağına varıyor malesef
bak benim ne hayallerim vardı ama bitti ilişkimiz ve şu an o kurduğum hayallerin hiçbiri aklıma gelmiyor
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sorun ne canım anlatmak ister misin?

ufff çok kötü bir durum yaa :S hayırlısı olsun ne diyelim ki başkaa

ben en korktugum şey bittigi zaman büyük bir boşluk olucaK. her şeyi birlikte yapıyoruz her adımımda o var. alışılması en zor şey bu olucak

ben en korktugum şey bittigi zaman büyük bir boşluk olucaK. her şeyi birlikte yapıyoruz her adımımda o var. alışılması en zor şey bu olucak

canım o boşluklar herkeste oluyor o bendede var ama aşılmıcak bir sorun değil bu.bunun için korkmamalısın canım güçlü olmalısın.

dualarınız için çok teşekkürler kızlar, hepiniz sağ olun, ama ameliyat ertelendi. babam 1 ay önce kaza geçirdi, inşaatta asansör boşluğuna düştü =( ama çok şükür durumu iyi şu an ve hayat devam ediyor, ne kadar üzülsek de hayata bağlanmak zorundayız. günlerce üzüntüden hastalandık ama annemle ben güçlü olmak zorundayız, birbirimize destek olmalıyız, ben ona zorla yemek yediriyorum, o bana zorla makyaj yaptırıo =) tüm bunları içimizden gelmeyerek yapsak da babamın karşısına güçlü çıktığımızda onun morali bize de moral veriyo, doktorlar da mucize adam diyolar =) kızlar en önemli şey sağlık bunu unutmayın.. sevgililerinizden ayrıldığınızda çektiğiniz acının tarifi yoktur eminim ki, ama üzülmek yerine çareler düşünün, sizi en çok mutlu eden şey ne ise onu yapın, yapmaya çalışın, kendinizi boşlukta hissediyosanız hayatınızın 24 saatini dolu dolu geçirmeye çalışın. düşüncelerinizle yalnız kalmayın, mutlaka bi uğraş edinin. inşallah zor dönemlerinizi en kısa ve kolay biçimde atlatırsınız.

canım allah acil şifalar versin ameliyatda umarım çk ii geçer
şu an en iisini yapıyosunuz baban sizden destek alıyo ve sizi mutlu gördükçe kendside mutlu oluyor
kesinlikle haklısın hiçbir şeyi takmamamız lazım insanlar öle şeyerle uğraşıyoki bizimki dert mi diyorum yeri geliyor yani.

İnşallah biran önce iyileşir canım benim... Acil şifalar diliyorumm...

Canım çok üzüldüm inanki...
Benim babamda rahatsız en çok beni etkiledi bu yazın
Sakın kendini üzme...
Tabiki annenle sensin babanın destekçisi sakn moralini bozma ki hep mutlu görsün baban sizi ve iyileşsin biran önce...
Tekrar çok geçmiş olsun canım benim

canım çok sağol, haklısın bazen sağlığı unutuyoruz, başka şeyler istiyoruz, başımıza gelince anlıyoruz malesef bazı şeyleri..
İnşallah biran önce iyileşir canım benim... Acil şifalar diliyorumm...

canım sağolasın inşallah senin baban da en kısa zamanda iyileşir, dualarım babalarımız için canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…