- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
Size bir sorum olucak :)
Benim 3nevresim takımım 2 battaneyem 2 pike takımım var...
Sizce yeter mi ...
Hem hediye de getiriyorlar bizim taraflar nevresim takımı vs.
Bir kampanya var dinarsu battaniye 27 tl çokta güzel :)
Alsam mı almasam mı
*Zaten saten örtü ayrı alıcam..
daha çok olduğunu sölemiştin evleneceğinin.oyüzden şimdiden pek doldurma o kadar güzel şeyler çıkıyorki canım..
storway in malı klitesi iidir balım..
ben hep taç dan aldım n.takımlarımı 2 tanede sarevden alıcam bitiricem nevresim işini.
yarın annemle eminönüne gidip havlular almak istiyorummm.ve ya kek kalıbı alıcam bikaç çeşit..
acelemiz yokki balım yavaştan ve modeli değişmicek şeyler al balım..
ben mesela yeni başladım daha ..
canim eger hediye olarakta geliyorsa yeterli bence. Bence zaten nevresimde abartilmamali. Bence 5 nevresim 2 pike yeter ceyizlik. Evlendikten bunlari kullandiktan sonrada alirsin hem. HErgün degisik degisik seyler cikiyor. Topiklerde okudum kac yerde 10 tane alipta anca 4 5 tanesini kullanan cok. Hem yeni ciktikca onlarda kaliyor aklimiz
Bataniyen cift kisiliklimi ikiside??? Bak o zaman yoksa mutlaka birtanede de falan tek kisilikli al. Ama sanirim senin daha cok var evlilige. Yavas yavas acele etmeden al güzelim...Valla sonra aklin yenilerinde kalir. Sen okuyormusun calisiyormusun???
Eğer istediğimiz tarihler olursa 2013 Ekim gibi olsun istiyoruz ama bakalım daha zaman var kim öle kim kala ...
Senin yanlış hatırlamıyorsam 6 8 tane nevresimin vardı diymi canım :)
Güle güle kullanınsın inşallah...
Okuyorum ben,,,
93 lüyüm ama annemler saolsun 1 yıl geç yollamışlar okula...
O nedenle lise 3....
Başarım iyi durumda anadolu meslekte okuyorum büro yönetimi...
Bu sene staja başlayacağım Allah'ın izniyle...
2012 de kpss ye giricem inşallah tutturursam hayalimiz bizim 2013 ekim gibi ama inşallah...
Hakkımızda ney hayırlısıysa o olsun diyorum...
Evet zaten nevresim en çok bana göre 4 5 tane olmalı...
Çoka gerek yok onu alıcağıma saklama kaplarına yönelirim :)
Ama bazı kişilerin çok yatılı misafiri geliyor onlar düşünebilir tabi 5 6 tane nevresim :)
hım inşallah istediğiniz gibi olur herşey canım..
bende öle 6-7 tane diyodum geçen gün çıkardımki 4 veya 5 tane olması gerekiyor tatlım..
2 tane sarevin alcam dahada almıcammm..
yarın annemle eminönüne gidicez kek kalıları alım diyorum bakalım annemin haberi yok böle düşündüğümden yarın gezereken dicem
hehe :) İyi yaparsın canım...
ama gerçekten 7 yi geçme bence...
onun yerine güzel 2 tane saten nevresimde alabilirsin sonuçta 4 5 te yeterli gibime geliyor nevresim için...
İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur...
Bende kek kalıbımı avondan hedaye olarak aldım :)
canım benim 2 tanesi saten zaten annem daha çok saten alma diyor:))
inşallah bitanem..
aa öle miii çeyiz sandıığı bakmaya gidicez yarın annemle.abim için evlenmeyi düşünüorda paşam şimdiden alıp koyalım diyr annem ..bend eçeyizime bişeler bakarım kek kalıbı en azından 150 milyon civari değil..30 -40 milyodur.fermo diye bir yer var oraya bakıcam kek kalığpları var hep orada..
hımm sade ve güzel turuncu rengi seviyosun sanırım
güle güle kullan tatlım.
Anladım canım eğer alırsan fotoları bekleriz,,,
Canım bu da avon hediyesi :)
Çeyizde 2 avon hediyesi var :)
Bir bu birde kek kalıbı :)
çekip koyarım canım inşallah annem aldırır:))
ohh ne güzel kız ilk defa sendne duyuyorum avon hediyesini ya..
:)))
kek kalıbımın yanında tavam da vardı da onu ablama üni okuduğu şehirde ev açıyor oraya yolladım :)
Pazar günü inşallahh annemle gidicez her zaman alışveriş yaptığımız yere eğer seti alırsak 2 hafta içinde gelirrr hemencicik fotolarını çekip koyucam :)
Çokta heveslenmek istemiyorum heveslenince kesin birşey oluyor alamıyorum... :)
kızlarrr çeyiz alışverişi için bikaç yer önerin nereye gdebilirm??
oo canım senin az kalmış, azalınca insan böle çeyiz manyağı oluyo işte,gerçi benim daha çok varrrr
sade ve hos bir model canim gülle gülle kullan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?