sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

eevet en çok koyan bu bana varya.hani çok seviyordu hani nerdee
gerçekten çok canım yandııı çok üzdü ve yıprattı benii ama hala beni suçluyo seni yüzünden bitti diyee ama ben doğru olanı yaptım onun istedikleri olmucak şeylerdi..kendi kaybetti ama adam hayatına birini sokmuş ve ben burda salya sümük ağlıyorumm..
herkes gerçekten çok seviyorsun diyorlar.eet halada çook seviyorummm ama onunlada olamam işte kahretsin yaaa

ya canım ayrılmıssınız anladıgım kadarıyla cok sasırdım ben onun hayatına bu kadar surede birini sokmasıda cok ilginc sanki baska birsey var isin icinde ne biliyim...

ya canım ayrılmıssınız anladıgım kadarıyla cok sasırdım ben onun hayatına bu kadar surede birini sokmasıda cok ilginc sanki baska birsey var isin icinde ne biliyim...

evet canım 1 ocakta ayrıldıkkkk ne olabilirki canım gayet normal adam benimle çekilden resimleri koymazken bununla olan resimi profil resimi yapmış yaaaa
bu döktüğüm gözyaşlarının hepsini oda döksünn....ben bitirmeme rağmen yine ağlayan ben oluyorum ya niye niye..

ya canım bir ay oldu ayrılalı dedin seni bırakır bırakmaz biriyle cıkmaya baslamıs ozaman... sen onu askerdeyken bekledin sevdigini soyluyordun buna ragmen senle olan resimlerini koymadıysa bu kadar kısa surede tanıdıgı birinin resmini koyması ya seni kıskandırmak icindir yada sana inat...ayrılık yuzunden seni sucladıgını yazmıssın muhtemelen sana bak ben biriyle birlikteyim sen beni kaybettin demek istiyor...duygusal bir seyler yasıyormu yasamıyormu bilinmez ama bence bu kadar kısa surede baska birine asık olması imkansız...

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım face de birbirimizi eklemiştik. Senin arkadaşlarında Kaan'ın da profili vardı. Bir kere bakmıştım sayfası herkese açıktı ve bi albümde ikinizin fotosu vardı. Hatta ortaklaşa profil bile açmışsınız Kaan Burcu diye, önerilerde sürekli gözüküyor...

oo canım senin az kalmış, azalınca insan böle çeyiz manyağı oluyo işte, gerçi benim daha çok varrrr
daha sevgilim bile yok ben de yazsam olur mu buraya
oyyy canım hoşgeldin
doğru zamanda o da olur inşallah

bayıldımmmm, çok zarif ve çok şıklar
allah güle güle kullanmayı nasip etsin

canımmm çok üzüldüm yaa kıyamam
ama belki de o senin için hayırlı değildir, kimbilir
kesin tam olarak bitti mi? hiç arayıp sormuyo mu :26:

bayıldımmmm, çok zarif ve çok şıklar
allah güle güle kullanmayı nasip etsin

çook teşekkür ederim canım benimm inşallah daha iyileri senin olsun

yaaa kızlar ben bişe sorcamm size kaç zamandır örgü battaniye takımı alacagım renkte krarsız kaldım. :26: aslında tam karar verdim ama bu kez alacagım rengin tonunda sorun çıktı lütfen yardımcı olunnn..
Benim almak istediğim 1. resimdeki kahve ve turkuazdııı ama alacagım yerde 3. resimdeki kahve turkuaz var kahve tonu farklı biraz. bu yüzden çok kararsız kaldım. kahve pembeyimi alsam:44: bi fikir verin lütfennnn

Eklentiler

• $1267029798.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $2.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $3.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 57
neslihancımmmm kaanın hayatında başkası varmış ya bir inssan nasl hemencecik hayatına birini sokabiliyor..

canım üzülmemelisin diyeceğim ama biliyorum ki boşş. ama şöyle düşün ve kendini teselli etmeye çalış hayırlısı böyleymiş. bu kadar deger vermişki bu kadar kısa sürede böyle birşey yapabildi diye. şöle bişe var ayrılıklarda genelde bayanlar gidenin yasını uzun süre tutarlar ama erkekler öyle degil. onlar birkaç gün içerisinde herşeyi atlatıp hayatlarına devam ederler. aslında keşke bizde bu kadar vurdumduymaz olabilsek....

kahve ve pemebeli çok güzel ...

BİR TANE TEKLİ RESİMİM VARDI AMA AMA ASKERDEN GELDİKTEN SONRA SİLDİ İLŞKİ DURUMUNU KALDIRDIYDI BİZ HEP BUNUN TARTIŞMASINI YAPARDIK son olarak da benim kuzenlerimi felan açmıştı gizlilik ayarından sadece ben ve kuzenlerim ilişkisi var olarak görüyordu onun arkadaşlarından kimse görmezdiiii bana hep ben öle günü birlik sevgililerim omadı demişti ama maş.hemende bulmuş birini.sırf inat uğruna yapıyor biliyorum...

evlendikten sonra almayı düşünmüyorum gerek yokta canım sadece herkes normalde ne kdr veriyolar onları diye merak ettim..

valla havlu 25 tane sadece banya havlusu mutfak havlusu25 tane almayı düşünüyorum ama dantelsiz istiyorumm...

kaanburcuyu ortaklaşa açmıştık ama sadece benim ark.vardı onlarda kimse ekli değildi ki ne anladımki ben bu ortaklaşa profilden..balım sil o adresş...

evet hayırlı biri değil 1 ocakta ayrılmıştık ama o arada konuşmalara olmuştu ve biz daha kötü bir şekilde tartışmıştık sürekli beni suçluyordu ama halbuki ben mi dedim ona benimle birlikte olur musun diye adamın kendisi söleid bunu bana ben bitirdim ama suçlu olan benim ve geçenlerde konuştuğumuzda küçük bir oyun oynadığını söleid bana sırf güvenim ne kadar olduğunu bilcekmiş benim ona güvenmediğimi biliyomuş vs....eğerki ben bitti dediğimde ben sana küçük oyun denedim nolur affet deseydi o zaman anlardım ama adam barışmak için hiçbişe yapmamıştıkii...

valla balım hepsinin rengi çok güzel yani..en çok hangi rengi seviyosan onu al.ikinizde sevdiği renk olsun daha güzel olur balım...ama bence turkuazlı güzelll beniim o renk hoşuma gidiyor..

valla balım hepsinin rengi çok güzel yani..en çok hangi rengi seviyosan onu al.ikinizde sevdiği renk olsun daha güzel olur balım...ama bence turkuazlı güzelll beniim o renk hoşuma gidiyor..

evet canım hepsi güzel bende turkuazlıyı begendim deee ilk resimdeki turkuazı daha çok sevdim ama alacagım yerde 3. resim var napsam bilemedim kiii 3. turkuazlı nasıl?

Valla canim kusura bakma ama sunlari okuyunca ayayip sinir oldum. Kendi zevkleri icin karsindakinin durumunu düsünmeyipte karsindakine kiz arkadasina beraber olmayi TEKLIF EDEN erkeklerden nefret ediyorum ya. Sana bundan ne koy olurmus ne kasaba böyle erkekten hayir gelmez. Kendi hatalarini görmezden gelipte seni suclayipta birde tereyagi gibi üste cikmayi biliyor beyfendi. Sen annenle kötü ol onun icin o daha facede resminizi eklememis iliski durumunuda degistirmemis bu ne ya kusura bakma ama sevgisine hic mi hic sahip cikmamis.

Canim lütfen beni yanlis anlama, sanirim ben biraz sert bakmaya basladim. Ama gercekten böyle erkeklere sinir oluyorum. Sunu savunuyorum "Sadece sevmekle ne evlilik yürür nede iliski". Hani nerde güven, saygi, özveri, fedakarlik. Sunada inaniyorumki her insan ikinci bir sansi hak eder ama buna deger oldugu sürece. Bazen bazi insanlar icin degmiyor iste. Biz üzüldügümüzle kaliyoruz. Bosver kiminle ne icin ne yapiyorsa yapsin. Karsina ne insanlar cikar. Sirf inat ugruna bak sen beni kaybettin diye sana birseyleri kanitlamak göstermek istiyorsa yapsin. Sen sunda huzurlumusun?? Hayata gercekten ic huzur cok önemli. Senin icin dilerimki bundan bir yil sonra geri dönüpte bunlari okur tebesüm edersin. Ben kimin icin aglamisim diye. 5 gün yada 10 gün aglarim ama kendimi bir ömür aglamaya mahkum etmek istemem ben. Hayata hersey bizim icin demeki seninde böyle bir tecrübe etmek gerekiyormus. Aci cektin üzüldün ama hic olmasa ben elimden geleni yaptim diyebiliyorsun. Zamana birak herseyi...

Ama biliyorum ne olursa olsun ne yasanmis ne söylenmis olursa olsun insanin ici yinede ciz ediyor. Yaran kanayacak ama inan birgün kapanacak..

tatlım ben 3. resimdekini beğendim, ordaki kahve tonu daha çok hoşuma gitti

saol balım ya insan sevdiğine dokunmaya kıyamıyorken bu ise tam tersi bana zarar vermeye çalışıyor bu nasıl bi kişiliktir yaa..
şu anlık oluyor ağlamalarım sonra eski halime dönüyorum uzun sürmüyor yani...
bend enefret ediyorummm bölelerinden hepsi sopalık bölelerinin.adam sadece kendi zevkini tatmin etmek için yapıyor benim ne düşüneceğim önemli değil onun için...
ya eğerki devam etseydim bileee acaba bunu yapıcak mı derdim o düşüncelerle kendimi yer bitirirdimmm güvenim hiçbir şekilde olmazdııııı
evet bekled,m geldi ve bitti ben herşeyi yaptım ama onlrın hiçbirini haketmedii
rabbim yukarda görüyorr ama yaptıkları onun yanına kalmıcak eminşimm oda acı çekicekk..
ve rabbbim öle bir insanla karşılaştırcakki benii çok mutlu olucam eminim ben buna inanıyorum balım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…