sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Bunun koyu yeşil saplısı kızlar bendeki. Emin olun fotoğraftakinden çok daha güzel duruyor. İnşallah kendim çekince ekleyeceğim bendekini.

Bu nevresim takımını Trendyol'dan aldım. Renkler fotoğraftakinin tam tersi geldi. Üşendim değiştirmedim :)
Fotoğraflarını bulabildiklerim böyle. Henüz pek bir şeyim yok, tez vakitte tamamlamak kısmet olur inşallah.
Güle güle kullanalım aldıklarımızı :) Fotoğraf eklemede yardımcı olan bal_böceği ne çok teşekkürler :)

Henüz pek bir şeyim yok, tez vakitte tamamlamak kısmet olur inşallah.
Güle güle kullanalım aldıklarımızı :) Fotoğraf eklemede yardımcı olan bal_böceği ne çok teşekkürler :)[/SIZE][/B][/FONT]

güle güle kullanınnn

güle güle kullan canım aldıklarını. hayırlı olsun

esmergulum, gdmt çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun :)
Gönlümüzce hazırlıklarımızı tamamlarız inşallah :)

almila Çok güzel aldıklarınn
Çok beğendim gerçekten...
Mutlulukla kullanmak nasip olsun...
Özellikle paşabahçenin ürünleri hep beğendiklerim almak istediğim modeller :)

Son düzenleme:
almila Çok güzel aldıklarınn
Çok beğendim gerçekten...
Mutlulukla kullanmak nasip olsun...
Özellikle paşabahçenin ürünleri hep beğendiklerim almak istediğim modeller :)

Çok teşekkür ederim izmirperisi . Mutlu oldum :)
Amin. Cümlemize inşallah.
Paşabahçe'nin ürünlerini ben de çok seviyorum. Birkaç parça bir şey daha var ama nette bulamadım fotoğraflarını. Kendim çekince paylaşırım inşallah. Fiyatları da diğer seçeneklere göre daha uygun. Bu yüzden de tercih ediyorum açıkçası. İnşallah sen de sahip olursun istediklerine :)

Amin canım hepimiz...
Evet fiyatları da gerçekten uygun...
Çek tabi bakarız :)

masallah canim cok güzel seyler almissin. gülle gülle mutlu huzurlu günlerde kullan tatlim.
Kücük ev aletlerinide kirmizi almissin hepsini hos olmus..

masallah canim cok güzel seyler almissin. gülle gülle mutlu huzurlu günlerde kullan tatlim.
Kücük ev aletlerinide kirmizi almissin hepsini hos olmus..

Çok teşekkür ederim canım , inşallah :) Sağ olasın.
Biraz takıntılı bir durum oluştu aslında kırmızı renk konusunda, plastiklerde durumu aşmaya çalışıyorum :)

evet ya malesef öle oluo az kaldıda bakalım hayırlısıyla bi pürüz çıkmadan kavuşuruz birbirimize...inş gönlüne göre istediği zmnda herkesin başına... :93:senin ne zmn Allah nasip ederse??

aminnnnnnn
canım bizim çok var, ben üniversite 2 deyim, o üniversite 1 de. mezun olunca ben atanıp 3 yıl doğu görevimi yapıcam, o askere gidicekl, sonra iş bul vs.. baya var yani :97:
gdmt alışılmışın dışında bi yemek takımı, o kadar cici kiii, hele de çatal kaşık seti ayy bittim yaa
izmir perim nescafe fncanından iyi günlerde kahve içmen dileğiyle
desert06rose yemek takımın çok şık ve sadeymiş, böyle sade olanları çok beğeniyorum, sonuçta orda yemek yencek, öyle karışık çok desenli olanlarda yemek yemek itici geliyo bana
almila07 süpürgenin aynısı bizde var, çok iyi çekiyo, boschun buzdolabılından hiç memnun değiliz, ama süpürgesinin üzerine daha iyisini tanımam

kızlar bankada altın hesabı diye bir şey vardı, bi ara konuşmuştuk
o acaba hangi bankalarda var ve hangi bankalar güvenilirdir :44:
biliyorsak paylaşalım şekerler

ben kuveyt turk altın hesabı kullandım bir süre ihtiyacım olunca çektim :26: paranı altın hesabı açıp yatırıyorsun onlar senin adına altın gibi işleme koyuyorlar altın artınca artıyor..

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın çok güzellerrrr

yemek takımı sadeve çok şık çok beğendimm

kırmızıy bende beğenirim hepsi çok güzelller

paşabahçenin ürünleriii kaliteli ve güzellll bend eordan alıcam herşeyi eminöüne gidip biraz para biriktirinceee

hepimiz
güle güle kullanalım zevkli şeyler almışsınız kızlarr

Amin amin güzel günlerde inşallah :)
Herkese günaydın. Kandilimiz mübarek, sevgililer günümüz kutlu olsun, her daim sevdiklerimizle birlikte olalım inşallah :)
Ayrıca bugün dünya öykü günü, o da kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…