- Konu Sahibi december90
-
saol balım ya insan sevdiğine dokunmaya kıyamıyorken bu ise tam tersi bana zarar vermeye çalışıyor bu nasıl bi kişiliktir yaa..
şu anlık oluyor ağlamalarım sonra eski halime dönüyorum uzun sürmüyor yani...
bend enefret ediyorummm bölelerinden hepsi sopalık bölelerinin.adam sadece kendi zevkini tatmin etmek için yapıyor benim ne düşüneceğim önemli değil onun için...
ya eğerki devam etseydim bileee acaba bunu yapıcak mı derdim o düşüncelerle kendimi yer bitirirdimmm güvenim hiçbir şekilde olmazdııııı
evet bekled,m geldi ve bitti ben herşeyi yaptım ama onlrın hiçbirini haketmedii
rabbim yukarda görüyorr ama yaptıkları onun yanına kalmıcak eminşimm oda acı çekicekk..
ve rabbbim öle bir insanla karşılaştırcakki benii çok mutlu olucam eminim ben buna inanıyorum balım...
canım beni şunu unutma birini bu derece mutsuz eden bi insan hayatının bi evresinde mutlaka bunu çekecektir.
saol balım ya insan sevdiğine dokunmaya kıyamıyorken bu ise tam tersi bana zarar vermeye çalışıyor bu nasıl bi kişiliktir yaa..
şu anlık oluyor ağlamalarım sonra eski halime dönüyorum uzun sürmüyor yani...
bend enefret ediyorummm bölelerinden hepsi sopalık bölelerinin.adam sadece kendi zevkini tatmin etmek için yapıyor benim ne düşüneceğim önemli değil onun için...
ya eğerki devam etseydim bileee acaba bunu yapıcak mı derdim o düşüncelerle kendimi yer bitirirdimmm güvenim hiçbir şekilde olmazdııııı
evet bekled,m geldi ve bitti ben herşeyi yaptım ama onlrın hiçbirini haketmedii
rabbim yukarda görüyorr ama yaptıkları onun yanına kalmıcak eminşimm oda acı çekicekk..
ve rabbbim öle bir insanla karşılaştırcakki benii çok mutlu olucam eminim ben buna inanıyorum balım...
canım bu adam seninle birlikte olmak istedi de olmayınca güvenmiyosun triplerine mi girdi yaniiiadam sırf kendi zevkini tatmin etmek için ya olcak şey değil ne sando bu bilmiyorumkii.gerizekalı
canım biz 1 ay konuşmuştuk ve ben onu 15 ay bekledimmm ..ya canım bunu yapan güvendiği için yapıyor allah aşkına dışarda neler varr var parasına birlikte oluyorlar güvendikleri için mi allah aşkına deli oluyorum aklıma geldikçeee
hiçbişe yapmadı bana hhiçç çabalamadıkii...saol canım..
gdmt canim topigine yazdim ama burayada yazayim bayildim resmen son aldiklarina gülle gülle kullan.
dün hiç ihtiyacım yokken çok beğenip bi anda aldığımız Bernardo yemek takımım
bunlar da yemek takımının çatal kaşık bıçak seti, özellikle bunlara bayıldımmmm
devamı burda
çok güzellerrrrr hayırlı olsun tatlım çetal kaşık tabaklarla takım mı? yoksa ayrımı adlın çok begendim deeee :26:
ayrı aldım canım, takımın içinde değildi
Size bir sorum olucak :)
Benim 3nevresim takımım 2 battaneyem 2 pike takımım var...
Sizce yeter mi ...
Hem hediye de getiriyorlar bizim taraflar nevresim takımı vs.
Bir kampanya var dinarsu battaniye 27 tl çokta güzel :)
Alsam mı almasam mı
canım 27 tl çok uygun ama hediye getiriyorlarsa gerek yok bence sen evlenene kadar ne kampanyalar çıkar canım..
bence 2 tane battaniye yeterli ama yinede sen bilirdsin.
Annemdoe öyle diyorda bir danışayım size dedim :)
alırsın tamam ama koymaya yer bulamazsın bu sefer canım..
Aynen canım...
Büyük sandıklar var ya onlarda saklı çeyizler :)
Birde annemlerin gardropları gömmeli ve büyük boydan boya orada saklı...
İnşallah alırsam daha da gelicek yer olmayacak annnem bunlar son diyip duruyor o yüzden :)
ÇOk güzel bir kampanya yapmışlar
storway çift kişilik saten uyku seti
dıamond yatar örtüsü
storway çift kişilik örgü battaniye takımı
taç delux saten nevresim takımı
ve taç bambu bornoz takımı
storway yorgan ve
2 tanede silikonlu yastık 949 tl...
Bence gayeett güzel...
Ama storway markasını bilmiyorum kaliteli midir değil midir...
Almak istiyenler için paylaşmak istedim...
Tabi izmirde olan var sa...
Size bir sorum olucak :)
Benim 3nevresim takımım 2 battaneyem 2 pike takımım var...
Sizce yeter mi ...
Hem hediye de getiriyorlar bizim taraflar nevresim takımı vs.
Bir kampanya var dinarsu battaniye 27 tl çokta güzel :)
Alsam mı almasam mı
*Zaten saten örtü ayrı alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?