sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

teşekkürler canım... neyse yarın 6.30 telefon alarmı beni bekler... hoşçakal... iyi geceler...:79:

tekstil ürünlerinin modaları hemen geçmiyor.nevresim takımları,battaniyeler vs alabilirsiniz şimdiden

öyle gerçekten canım :) önünde çok seçenek oldugunda daha çok kararsız kalıyorsun. çok hoş yemek takımları buldum ama parasıda çok hoştu 3000 küsür TL mişşşş sadece bir yemek takımı modeli çok hoş ama fiyatına degmez ben evlenmeye daha neler çıkar

kizlar aldiklarinizi gülle gülle huzurlu günlerde kullanin insallah...

Bende bu aksam yeni aldiklarimi ekleyim...

Günyadın kızlarr

çeyizlerinizze baktım maş.çok güzeller allah ağız tadıyla kullanmayı hayırlı güzel yuva kurmyaı nasip eder.

Ya bend eyemek takımı almak istiyorum ama 2 milyar küsür...:18:
Annem aldırmıyor onu bana ama çk beğeniyorum ya..

canım buraya mı ekliceksn yoksa kendi topiğine mi?

buraya yeni aldiklarimi eklerim aksam evde..

Eki Görüntüle 128543 Eki Görüntüle 128544

bunlar işte kızlar beğendiğim yemek takıomı

co s1k ve hos canim yemek takimiyla su setimi beraber 2000 tl?? Misafir olarak düsünüyorsun sanirim. Ben nedense pek sevmiyorum kare setleri sanki tabaklari daha bir büyük kocamam kocamamn hem kullanisli degilmis diyorlar of...

HIMM BEN YARIN GÖRÜÜRM ARTIK ALDIKLARINI:))

2 MİLYAR KÜSÜR BARDAKTA İÇİNDE CANIM EVET MİSAFİR İÇİN DÜŞÜNÜYORUM.Bulaşık makinesine yerleştirmke zor diyolar herkes bişlere sölüyor kafam karışıyor ya.ben pek kare setleri beğenmişimdir.
gerçi ortada ne nişan ne söz nede sevgili var acelem neye bilmiyorum
8 tane nevresim takımım,2 tane hamam takımım ,2 tane normal havlum, birde arzumun çaycı sı var 2 tane de su bardağı ,tupperwareden hamur saklama ,prenses tacım var o kadar
hiçbişeyim yok benm ya..

Bu takımın markası nedir öğrenebilir miyim? Çok hoşuma gitti. Bu arada güzel güle güel günlerde huzurla kullan inşallah.

azmi canim bak ne kadar seyin var masallah. Nevresimde ucmussun kiz biraz sanki
Benimde yok ortada ne nisan ne söz ne sevgili, gerci sözü bir hafta önce attim. Ama almaya devam ediyorum. Hic oturupta hevesimi kirmaya niyetim yok zaten cokta mutlu ve huzurluyum artik.

Yemek takimin markasi nedir canim merak ettim?? Evet kare tabaklarin makineye yerlestirmek zor oluyor ve kenarlari kiriliyor diyor herkez birsey diyor iste.

öle mi diyorsun ben burda gezinip bakarak hep ne kadar az çeyizim var diyorum
evet nevresim takımı öle 10 tamamlıcam annem kızıyor ömürlük kullanırsın artık onları diyor alma bu kadar diyor.birde taçın aldığım aldığım 160 felan bir nevresime bu kadar para mı verilir diyor gidiyoruz mağazaya taçtan güzel kaliteli bişeyde göremiyor hadi al diyoo

hayırlsı ne ise o olsun canım konunu okuduydum ama eğrki olucağğı varsada olur alnımıza ne yazılmışsa onu yaşar görürüz.rabbim hepimize mutluluk içinde,huzurlu,güzel yuva kurmayı nasip etsin.
bencede en iyisini yapıyorsun hevesini kırma daha çok al bak gezin,sonuçta onlar için kendimiz için alıyoruz biz onları.
bende 1 ocakta ayrıldım sevgilimden
bernardoda gördüydüm canım masa dizaynı felan harikaydı
bende ondan korkuyorum ya kırılırsa 2 milyae küsür az mi para değil o parayla yatak odası,beyaz eşya alan var ben ise sadece yemek takımı alıcam yani. annem o yüzden kzıyor sadece bunlar değil diyor beyaz eşyaların,yatak odan,nişanın ,bir dünya mutfak eşyan var alma diyorr

evet baslangic icin cok iyi zamanla aliriz. hem daha ortada adayimiz bilem yokki zaten ciddi bir iliskiye basladin mi insan daha cok hevesleniyor. Ben koyacak yer bulamiyorum
birde benim cok tupperwarem var aldim da aldim aldim da aldim son aldiklarimi iste bu aksam ekliycem buraya...

benim sadece iki tane var nevresim takimim burda almanyada bulamiyorumki yok zaten ölcüleri kisa. Bulabilsem bende alicam desen desen ama yok. Annen kiziyor ama iste kalite cok önemli ucaza alipta rengi solar ceker falan cöpe gidecek para. Benim annemde cok kizardi ama artik kizmiyorki kizsada aliyorum cünkü...

Aslinda evet 2000 gercekten cok sadece yemek takimi ve su bardagi seti icin. Ben kütahyadan almistim. Daha birde günlük yemek takimi var. Kahvalti takimi var. Of varda var al al bitmiyorki. Ama ceyiz telasida bir baska zevkli hani

aday bulunca daha çk heesleniriz kesin dediğin gibi
aslında var gibi biri ama çok şartları olan çalışmamı istemeyen,ailesiyle yaşamamı isteyen (bi 3 sene ufak kardeşi evlenene kadar oda 17 yaşında daha),kapanmamı isteyen bir insan
bunlar bana zor ve ailemde uzakta yaşıcam bn istda o sakaryada yani. zo bu şartlar felan baskı yapıyo seven insan yapar,hem cümlesi evlili üzerine ben bu kadar evlilik meraklısı bir erkek tanımadım
peki tükiyeye gelme ihtimalin yok mu canım paranı biriktirip türkiyeye gelince alsanne güzel ben de tupperwarelerden almak istiyorum evet pahalı aslında karacadada beğendim ben yemek takımı 2 tane var onların resimlerini koyim canım.
bir liste yaptımki bunalıma girdim resmen çk çalışmam lazım diyorum .
lüzümsuz yere harcama yapmammam gerekiyor,elde para tutamıyorum ben malesef.çeyek alıp koyım diyorum ama yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim yemek takımımda 1,850,00 tl diydi ama gerünce aşık oldum resmen kampanyada aldım daha ucuza geldi .... kampanyada olmasa alırmıydım kocaman bi evetttttttt

benim yemek takımımda 1,850,00 tl diydi ama gerünce aşık oldum resmen kampanyada aldım daha ucuza geldi .... kampanyada olmasa alırmıydım kocaman bi evetttttttt

kampanyada kaça aldın??
bence güzel olunca beğenince insan adece onu almak istiyoo

Kızlar aldıklarınız hayırlı olsun allah en kısa zamanda güle güle kullanmayı nasip eder inşallah

Amin inşallah canım hepimizin...

kizlar aldiklarinizi gülle gülle huzurlu günlerde kullanin insallah...

Bende bu aksam yeni aldiklarimi ekleyim...

İnşallah canım hepimiz aynı şekilde sağlıkla huzurla kullanalım...
Ekle tabi bende bakarım :)

Teşekkürler canım... Amin...
:) Fiyatı gerçekten güzelmiş...
Bence para biriktirebilirsin...
Taksit ödüyor gibi...
Hem peşin daha indirimli gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…