sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

ayyyy bunlar bunlar sölicek bi laf bile bulamıyorum yavvvv çoookkkkk şekerrrr bayıldım insanın hep çamaşır yıkayası gelir valla nerden aldın tatlım, iyi günlerde kullan

sağol canım cevahir tchibo dan aldım internet sıtesınde de var ama tukenmıs =)

pamuk_helva alınan deterjan tabıkıde sığmaz kutu ufak ama zaten görsel olarak banyoda güzel durması yeterlı bnm için :)

Son düzenleme:

ayy bnm bebwgm sen iste yeter ki ben sana ne kahveler yaparımm :))
ama gelcen mi söz ver bakimmm

uzun zmndır uğramıyodum bu topiğe...
bugün dışardayken birden karşıma çıktı kaçırmadım aldım çeyizime deri tepsi sadece 5 tl aldım

Son düzenleme:
kızlar hisara bakan var mı harika kampanyalar var yaa
mesela örmek
195 x 10 Taksit / 3,090.00 TL Yerine 1,950.00 TL
85 PARÇA YUVARLAK PORSELEN TAKIMI

9 PARÇA MONACO TENCERE SETİ

4 PARÇA MONACO ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI

4 PARÇA MONACO ÇELİK CEZVE SETİ

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

89 PARÇA ÇKB SETİ (RİO, MİLANO, MERCURY, MİLENYUM, FLORİDA)

AHŞAP KUTU

ayy bnm bebwgm sen iste yeter ki ben sana ne kahveler yaparımm :))
ama gelcen mi söz ver bakimmm

sözzzzzzz
onurla geliriz, onlar eniştemle karşılıklı içerler, biz seninle karşılıklı içeriz
haaa bu arada hisardaki kampanya çok uygunmuş tatlışım, ama ordaki alıncaklar hep kullanılcak olan şeyler ilerde modası geçmesin,nasılsa her yıl böle kampanyalar oluyo

ayy hayali bile güzel yaa inşallah bebegmm :))
bak sözümü aldım bennn
ya cnm ben de ondan bekşliyorum zaten ama sitesine girdim baktım özellikle tencereleri çok güzel her boyu var yani onun dışında tencere takımı almaya gerek kalmıyor ama tabii ben daha bekleyeceğim bu aralar almayı düşünenler bakabilrler efenimm

kuzum biz sözden sonra mı alıcaz bu takımları yani sen ne düşünüyosun bu konuda?

kuzum biz sözden sonra mı alıcaz bu takımları yani sen ne düşünüyosun bu konuda?

yani bebegm porselen yemek takımı vs. alırken misafir fincan takımı alabilirsin aslında sözü beklemene gerek yok tatlışım :)9
ama günlük fincan takımı iiçin sözden sonra almak daha iyi olur sanki çünkü o zaman bütün ıvır zıvır alınacak ne de olsa
ben sözden önce büyük porselendi çatal kaşık bıçak takımıydı almayı düşünüyorum
ama ıvır zıvırı sona bırakacağım sanırım bitanem...
nacizane fikrim

Kampanyaları kaçırmayayım dedim:) Son zamanlarda aldıklarım:
Hisar Domino Tencere Seti

Hediyesi Hisar Mercury Sahan Seti

Tefal Elegance Serisi Wok Tava

Hediyesi Tefal Elegance Serisi Tava ( 30 cm )

Sarev Papillon Nevresim Takımı

Cats By Luano'dan aldıklarım :

Esencia Standlı Cam Baharatlık

Esencia 3 lü Baharat Takımı

Henüz elime ulaşmadı bu takımlar. Ulaştıktan sonra karar vereceğim hangisine ne koyacağımı. Kestiremedim boyutlarını netten

Aldıklarınızı güle güle kullanın...

Nasılsınız bakalım

Ben 5 hafta önce 26 şubatta Karaca da bi seriyi tamamlamışım (baharatlık kupa bardağı vs) hatırlarsanız. Hala ürünler gelmedi yaa

merhaba canim,

nasilsin???

uzun zamandir bu topige özelikle girmiyordum

gelir canim merak etme olmadi gider sorarsin!!

merhaba canim,

nasilsin???

uzun zamandir bu topige özelikle girmiyordum

gelir canim merak etme olmadi gider sorarsin!!

İyiyim canım çok saolasın sen nasılsın?
Her hafta 1kere gittim de yok getirttiriyoruz dediler
Dün bende söylendim... 6. haftaya giriyoruz yok diyonuz her defasında dedim...
Haftaya kesin gelir dediler :)
Bakalım inş. gelsin wep cam la çekcem..
Fot mak ablamda ..

Sizin nasıl gidiyor :)

selam kızlae nasılsıınızzzz

sınavlareım bitti ççok şükür ah birde çalıştıklarımın hepsinden çıksaydı daha mutlu olurdumm

öle mutluluk varki içimde,bir güzel süslendim ettimmm herkess hayırdır akşam randevun mu var dedilerrr...:)

huzurlu ve mutluyum..

piruze adlı kitabıma başladım sonundaa:)

kızlar tchıbodan waffle makinesi almak istiyırumm iyi midiri acaba

işte bahsettiğim waffel makinesi kızlar nasıldır acaba ya

merakla bekliyorum canim resimleri. Ben hic iyi degilim. ZAten buraya özelikle girmiyorum icimden gelmiyor ceyiz almaya devam ediyroum ama icimden cekipte koymak gelmiyor...

işte bahsettiğim waffel makinesi kızlar nasıldır acaba ya

senin icin cok mutlu oldum canim sonunda üzerindeki s1k1ntilari atlatiyorsun ne güzel ben hayla gelgitlerimle duygusal bosluklarimda savasip duruyorum...off..

canim bu waffel makinesinden bende almayi düsünüyorum. Türkiye´de fiyat nedir canim ben ins bu hafta alicam burda 20 Euro civari...

Canım o gelgitleri bende yaşıyorum .atlatmış değilim ama mutlu olmamak içinde bir sebeb yokki günümü gün edip yaşıyorum.anı yaşamaya bak sende benim gbi
mutluyum de tatlım..
boşverrr ya geçen hafta yaşadım gölcükte kötü oldummmm kabus gibi bir haftasonu geçirdim ama geçti gitti hala beni suçluyor adam bak gece rüyama girdi ama hiç umrumda değil bile.
ne hali varsa görsün.aman..

valla canım tchıbodaki fiyatı 69,95 tl ama tost makinasında waffel yapanlarda varmış.yer kaplamama açısından onlarada bakmak istiyorum..sende bir bak istersn .yurtdışında uygun olduğunu sölediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…