- Konu Sahibi december90
-
- #1.021
selam kızlar bu başlık tam benlik :)
2 gün sonra 4 yıl olucak ama benim erkek arkadasım daha askere gidicekbu aralar beni bi çeyiz heyecanıdır bastı gidiyor parada yok napıcam bilmiyorum :) taksitlere girmeyi düşünüyorum küçük ev aletlerini halletmek istiyorum önce yemek takımı falanda yok onları bi kaç sonra almaya baslıcam dün kafama esti gittim biri 2li biri 4lü saklama kapları aldım çok şekerler çeyizlerim çoğalsa foto eklerimde daha bişiciğim yok maleseff :)
slm kızlar bende geldim bu topiği uzun süredir takip ediyodum zaten sayenizde benide sardı çeyiz telaşı:))Benimde 5 yıllık bi ilişkim var ve bu sene kasımda askere gidecekNişanı da temmuz gibi yapmayı düşünüyoruz ben aslında sadece söz istiyodum ama benim sahipli olduğmu herkes bilsin die büyük nişan istiyo paşa.
Artık bende başladım yavaş yavaş.Çok sevdim ben bu tatlı telaşıallah hepimizin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün inş:97:
öncelikle hoşgeldin aramıza canım.
şunu belrtmeliyim ki elektrikli aletleri en sona bırak garanti süresi 2 yıl olduğu için sen evleninceye kadar geçer süresi canım.bozulsa gatanti belgesini kullanamzsın
bende öleyim valla almak istiyorum ama kendimi freniyorum hayatımda biri bile yok..:)çalışıyor musun sen peki canım_?
hoşgeldin sende canım
ohhh ohh ne güzel canım..al tabi sonrasında ödemek için zorlanma
çk güzel bu telaşlar bende seviyorummm amin canım inş.çalışıyor musun?
canım dilerim askerliği çabucak geçer de düğününüz de olurslm kızlar bende geldim bu topiği uzun süredir takip ediyodum zaten sayenizde benide sardı çeyiz telaşı:))Benimde 5 yıllık bi ilişkim var ve bu sene kasımda askere gidecekNişanı da temmuz gibi yapmayı düşünüyoruz ben aslında sadece söz istiyodum ama benim sahipli olduğmu herkes bilsin die büyük nişan istiyo paşa.
Artık bende başladım yavaş yavaş.Çok sevdim ben bu tatlı telaşıallah hepimizin gönlüne göre versin hepimizin yüzünü güldürsün inş:97:
öğrenciyim canım çalışmıyorum.sen?
canım dilerim askerliği çabucak geçer de düğününüz de olur
bizim daha okullar biticek, sonra askerlik de var.. iş bulmak var... :96:
seneye polislik sınavlarına giricek benimki, dua edin hayırlıysa kazansın kızlar. o zaman 2 yılda işi olcak ve askerlik de beklememiş olucaz :97:
6 sene oldu sıkıldık hep sevgili hep sevgili :90:[/QUOTE
İnş canım yaa şimdiden bi sürü hayal kuruyoruz ki daha benim ailemin haberi yok ne tepki vericekler bilmiyorum.Ama sorun çıkacağı kesin gibi bişiy.(
İnş seninkide polisliği kazanır.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:13:
canım çok geçmiş olsunMrblar nasılsınızzz
Sınavlardan uğruyamıyorum...(
Rahatsızlandım 2 gün raporluyum :)
7 gün tedavim var ...
Size bakayım napıyonuz dedim :)
Hatırlarsanız karaca dan ürünler(baharatlık takımı,pasta standı vsvs) almıştım 300 tl cik tutmuştu.
Ben 110tl ödedim ama 2 ay ürünler getirmeyince sinirlendim iptal ettim
Para mı aldım birikmişte param vardı gittim telefon aldım :)))
Siz neler yaptınız
canım sevgilini severlerse gerisi çabuk gelir merak etmeİnş canım yaa şimdiden bi sürü hayal kuruyoruz ki daha benim ailemin haberi yok ne tepki vericekler bilmiyorum.Ama sorun çıkacağı kesin gibi bişiy.(
İnş seninkide polisliği kazanır.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:13:
canım çok geçmiş olsun
iyi yapmışsın boşver, biraz da kendin için harca dimi
çeyiz de olur daha var nasılsa
benim de bi dahaki hafta finallerim başlıyo
2 haziranda 2.sınıf da bitmiş olcak
canım sevgilini severlerse gerisi çabuk gelir merak etme
benim de annem okul bittikten 3 yıl sonra öyle işlere girişirsin diyodu. şimdi sevgilimi çok seviyobiz kendi aramızda bi söz tarihi belirlemiştik, bunu anneme söyledik. annem de ''bi tane kızım var bi tane de oğlum olur, siz ne zaman isterseniz o zaman yaparız'' dedi ki ben tek çocuğum gerçekten çok üzerime düşer ve biraz da anneliğin etkisiyle kıskanırdı. ama tanıyıp sevdikten sonra değişti çok şükür
çok sevindim senin adına canımm yaaa
bence sizz okullar bittikten sonra söz yaparsınız gibme geliyorr
selam kızlar,,
SÖzlenmemiş ,hayatında biri olan veya olmayan arkadaşlarım çeyiz hazırlığı yapıyor musunuz???
yani illaki iş resmiyete döküldükten sonra mı çeyiz işlerine geçilmeli?
hadi konuşlaım.aldıklarımızı ekliyelim
çok iyi yapıyosunuz,benim hiç bir şeyim yoktu ortada sözlendiğimde,şimdi temmuzda düğünüm var ama doğrusu çok sıkıştım.ama bence eğer ufukta evlilik gibi bir şey yoksa çeyiz almak yerine kenara para atın,çünkü sonra aldıgınız şeylerin modellerini beğenmeyebilirsiniz ileride,naçizane fikrim budur
kızlar ben de bu yıl başladım çeyize.
modası geçmicek şeyler aldıktan sonra sorun yok bence.
mesela bir tencere takımının modasının geçiceğini düşünmüyorum ben. ne kadar değişik model üretebilirler ki?
arkadaşım iyi yapmışsın başlamakla
2011 i yarıladık 2013 e ne kaldı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?