Örnek verdim, konu sahibi için söylemedim.
merhaba kızlar. ayrılıp ayrılmamak tabiki benim kararım ama yine de insanın desteğe ve yorumlara ihtiyacı oluyor. benim derdim sözlüm ve ailesiyle. ailesi çok ilgisiz. çevreme baktığımda insanlar gelini olacak kişileri el üstünde tutuyor. benimkiler ne arar ne sorar ne hediye alır ne de düğünle ilgili konuşurlar. daha nişan tarihi bile yok ortada sözleneli 1 sene oldu. ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Bazen düşünüyorum hani derler ya isteyen daha değerli olur diye. Ben hiçbir şey istemediğim için mi bu durumdayım? Kendimi değersiz hissettiriyorlar bana. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm eğer olaya bu çerçeveden bakarsak. Ben hiçbir şekilde eksiklik hissettirmiyorum ona. Burda mı hata yapıyorum? Aklımda türlü türlü fikirler dolaşmaya başladı. Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Hiç bişey istememiştim bugüne kadar ama baktım çevreme isteyenler daha değerli oluyor hep. Bende düğünde istemeye karar verdim. Daha bir çok olay oldu anlatsam sen salaksın bile dersiniz yani. Kısaca bahsettim sizlere.
Kadin erkekten daha egitimli oldugu durumlarda ileride hep sorun cikiyor.
Illaki birinden biri komplekse giriyor.
Simdiden sana deger vermediklerini düsünüyorsan ve de icinde bir acaba sorusu varsa
iyi düsünmem gerekiyor, gercekten bu ailenin icinde mutlu olabilir misin?
Cogu insan evlenmeden önce ileride olacaklari hisseder, ama bu hislerin üzerine gitmez, seviyorum der,
buraya kadar geldik geri dönmek olmaz der, bir sekilde kendini ikna eder ve evlilik sonrasinda hayalkirikligina ugrar.
Sahsen insanlari egitimlerine göre siniflandirmayi dogru bulmuyorum, fakat egitimin kisisel gelisimimiz, bakis acimiz üzerinde yarattigi
farkida inkar etmemiz mümkün degil.
Evlenecegin kisi kadar ailesininde hayata nereden baktigi olaylari nasil yorumladiklari, sana karsi davranislari önemli.
Sonucta o ailenin bir parcasi olacaksin, kadina bakis acilari, egitime ve gelisime karsi tutumlarinin nasil oldugu
dikkate alinmasi gereken önemli detaylar.
Düsünceler ve yasantilar uyusmali, onlar tarafindan sevildigini hissetmelisin. Aksi takdirde uyusmazliklar ortaya cikiyor.
Kusak catismasi kültür catismasiyla birlesiyor ve ortaya icinden cikilamaz haller meydana geliyor.
Sahsen seni üzdüklerini görüyorum, egitim olayida ileride sorun yaratabilir.
Hayat senin elbette, kararda öyle.
Buradaki bir cok kisiyle hemfikirim, mümkünse ayril, seni seven , seni gönülden kabullenecek bir ailenin gelini ve
egitimine denk birinin hayat arkadasi ol.
Yoksa üzülebilirsin.
Umarim cok dogru ve mutlu olabilecegin bir karar verirsin.
Kadin erkekten daha egitimli oldugu durumlarda ileride hep sorun cikiyor.
Illaki birinden biri komplekse giriyor.
Simdiden sana deger vermediklerini düsünüyorsan ve de icinde bir acaba sorusu varsa
iyi düsünmem gerekiyor, gercekten bu ailenin icinde mutlu olabilir misin?
Cogu insan evlenmeden önce ileride olacaklari hisseder, ama bu hislerin üzerine gitmez, seviyorum der,
buraya kadar geldik geri dönmek olmaz der, bir sekilde kendini ikna eder ve evlilik sonrasinda hayalkirikligina ugrar.
Sahsen insanlari egitimlerine göre siniflandirmayi dogru bulmuyorum, fakat egitimin kisisel gelisimimiz, bakis acimiz üzerinde yarattigi
farkida inkar etmemiz mümkün degil.
Evlenecegin kisi kadar ailesininde hayata nereden baktigi olaylari nasil yorumladiklari, sana karsi davranislari önemli.
Sonucta o ailenin bir parcasi olacaksin, kadina bakis acilari, egitime ve gelisime karsi tutumlarinin nasil oldugu
dikkate alinmasi gereken önemli detaylar.
Düsünceler ve yasantilar uyusmali, onlar tarafindan sevildigini hissetmelisin. Aksi takdirde uyusmazliklar ortaya cikiyor.
Kusak catismasi kültür catismasiyla birlesiyor ve ortaya icinden cikilamaz haller meydana geliyor.
Sahsen seni üzdüklerini görüyorum, egitim olayida ileride sorun yaratabilir.
Hayat senin elbette, kararda öyle.
Buradaki bir cok kisiyle hemfikirim, mümkünse ayril, seni seven , seni gönülden kabullenecek bir ailenin gelini ve
egitimine denk birinin hayat arkadasi ol.
Yoksa üzülebilirsin.
Umarim cok dogru ve mutlu olabilecegin bir karar verirsin.
bence kesinlikle ayriln
cünkü her firsatta
her kavgada
olumsuz herhangi bir konuda
BEN SENDEN ÜSTÜNÜM diyerek esinizi asagilayacaksiniz
böyle bir evllk yapmayin bence
bu sekilde olan kuzenim var
az cok biliyorum
KENDINIZDEN KÜCÜK GÖRDÜGÜNÜZ INSANLA EVLENMEYIN !!!
merhaba kızlar. ayrılıp ayrılmamak tabiki benim kararım ama yine de insanın desteğe ve yorumlara ihtiyacı oluyor. benim derdim sözlüm ve ailesiyle. ailesi çok ilgisiz. çevreme baktığımda insanlar gelini olacak kişileri el üstünde tutuyor. benimkiler ne arar ne sorar ne hediye alır ne de düğünle ilgili konuşurlar. daha nişan tarihi bile yok ortada sözleneli 1 sene oldu. ayrıca ben üniversite, sözlüm ilkokul mezunu. ben herşeye rağmen kabul etmişken onlar bana gereken ilgiyi göstermiyorlar. Bazen düşünüyorum hani derler ya isteyen daha değerli olur diye. Ben hiçbir şey istemediğim için mi bu durumdayım? Kendimi değersiz hissettiriyorlar bana. Halbuki ben sözlümden kat kat üstünüm eğer olaya bu çerçeveden bakarsak. Ben hiçbir şekilde eksiklik hissettirmiyorum ona. Burda mı hata yapıyorum? Aklımda türlü türlü fikirler dolaşmaya başladı. Biraz daha bekleyip gerekenleri yapmazlarsa ilgi göstermezlerse hala uzatırlarsa nişan ve düğün tarihi alınmazsa ayrılmayı düşünüyorum. Hiç bişey istememiştim bugüne kadar ama baktım çevreme isteyenler daha değerli oluyor hep. Bende düğünde istemeye karar verdim. Daha bir çok olay oldu anlatsam sen salaksın bile dersiniz yani. Kısaca bahsettim sizlere.
yaptığınız yorumun konuyla ne alakası vardı.bende yorum kaçırdım her halde diye yeniden gözden geçiriyordum
ilkokul mezunu olmak kimseyi kötü baba yapmaz hatta okur yazar olmayan çok çok iyi babalar biliyorum,ayrıca ne kadar eğitimli olup eşine ve çocuklarına eziyet eden babalarda var,üstelik çocukları için babalar her zaman kahramandır.çocuklar babalarının eğitimine bakmaz
dünya kadınlar günü sebebi ile yapılan anketleri inceledinizmi canım. karısını döven aldatan adam yerine koymayan erkekler genelde eğitimsiz erkekler bunu biliyomuydunuz. cahillik okulla olmuyo diyenlere katılmıyorum evet adam olmak için okumakta gerekiyo (tabiki tek kıstas değil). ben aynı dilden konuşamayacaklarını ve ilerde bu arkadaşımın bugün böyleyse yarın daha kötü günler göreceğini düşünüyorum. söylemesi kolay uygulaması zor ama bence ayrılmalı..
ben sözlünün tarafından baktım olaya ve sırf u kırmızı ile işaretlediim yerlerden dolayı ilişkinizi bir daha gözden geçirmenizi tercih ettim.
evet şu anda bunu sözlünüze veya ailesine hissettirmiyor olabilirsiniz
ancak en ufak bir konuda bile bunu kendi kendinize hatırlatarak, olaylara başka pencerelerden bakacağınız kesin
davul bile dengi dengine.
ben bunu bilir bunu söylerim
sözlünüze de yazık, size de..
konuyla alakalı değil belki ama burada aaa olur mu öyle şey okuduğu şey çok önemli değil önemli olan kendini yetiştirmiş mi diyenlerin ki bunu söyleyenlerin bir tanesi de benim,tutupta hiç birinin ilkokul mezunu bir adamla evleneceklerine inanmıyorum açıkçası...ben evlenmezdim...
hayatta statüler vardır ve insanlar maalesef ki ona göre birbirlerine saygı gösteriyorlar artık.eskiden bu böyle olmayabilirmiş ama şimdi insanlıktan çok eğitim durumun paran araban etiketin önemli...
bunu tasvip ettiğim için söylemıyorum ama artık bu çağdayız...bu da bir gerçek ne yazık ki...
konu sahibi sonradan öğrenmemişki,bile bile sözlenmiş
dünya kadınlar günü sebebi ile yapılan anketleri inceledinizmi canım. karısını döven aldatan adam yerine koymayan erkekler genelde eğitimsiz erkekler bunu biliyomuydunuz. cahillik okulla olmuyo diyenlere katılmıyorum evet adam olmak için okumakta gerekiyo (tabiki tek kıstas değil). ben aynı dilden konuşamayacaklarını ve ilerde bu arkadaşımın bugün böyleyse yarın daha kötü günler göreceğini düşünüyorum. söylemesi kolay uygulaması zor ama bence ayrılmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?