sözlümle ilgili

okibur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
217
63
73
İstanbul
merhaba ben yaklaşık 3 haftadır sözlüyüm.. Aslında sözlenmeden önceden bu tip şeyler aklıma gelıyordu ama ailemin desteğiyle sözlendim.aramızda çok az bir boy farkı var. çevreme baktığımda sankı herkes çok uyumlu da biz değilmiş gibi geliyor.Bu his bir gün gider mi dersiniz? üstelik çok yakıştımızı söyleyen o kadar insan varken bunları düşünmem normal mi? :2:

Ne zamandir berabersiniz?bu sorun aklinizda varmiydi hep?cevremde kadin uzun erkek kisa cok var seviyosan onemi yok bence

benimde tazecik ayrıldıgım insan benden uzundu . benim hoşuma gidiyodu sizin nasıl bi boy farkınız var ki. cok mu uzun senden yoksa tam tersi mi

aradaki boy farkını dert etme ne demişler maksat gönüller bir olsun siz anlaşıyorsanız sorun yok benimde sözlümle aramda baya bi fark war ama dert değil topuklu falan giyer durumu idare edersin

benimde tazecik ayrıldıgım insan benden uzundu . benim hoşuma gidiyodu sizin nasıl bi boy farkınız var ki. cok mu uzun senden yoksa tam tersi mi

aslında her zaman benden çok uzun olması hoşuma giden birşeydi.. ama sözlüm ban açok değer veriyor çok iyi biri temiz kalpli ondan hoşlanıyorum. Çünkü kaç defa ayrılmak istesem kıyamadım ona. hatta seviyorum diye ağladı omzumda bende ağladım. Sevmesem önemsemezdim dimi ? Onun boyu 1 ,71 benım 1,65 .yanyanayken uzun duruyor benden. ama uzakken aynı gibi duruyormuşuz.

biz snle aynı boydayız bnmki 1.87ydi sen düşün artık. uzun dursun zaten ne yapıcaksın sen kadar erkegi yanında. benim de takıntım var inşallah bundan sonrakide böyle uzun olur. amin de lütfen

6cm'i dert ettin ya ne diyeyim sana.

bence sen aranızda ki boy farkına değil,sözlünün boyunun uzun olmamasına takmışsın sanki
bilemiyorum.belki bana öyle geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne zamandir berabersiniz?bu sorun aklinizda varmiydi hep?cevremde kadin uzun erkek kisa cok var seviyosan onemi yok bence

6 aydır birlikteyiz.. ailelerimiz çok iyi anlaşıyolar. ve gerçekten sözlümün ailesi çok iyi ve sözlüm çok zeki kendi işinde gücünde biri.Ayrıca çok romantik biri.
İlk başlarda bu sorun hep aklımdaydı .. ama şimdilerde daha bir az düşünüyorum ama yinede bu düşünce kaybolmuş değil aklımdan

Bayanın kısa olmasına çare varda erkeğin kısa olmasına pek yok giy topuklu ayakkabılar uza tatlım

Eh yani,oldu mu şimdi? Ben de senden kısa olduğunu düşündüm.Bu problem edilecek bir şey mi ya?Seni biraz pataklamak lazım bence.

aranızda fark var aslında.. çok topuklu giymezsen istediğin gibi durursun yanında.

bu arada bende sandımki sözlün emre altuğ kadar sende çağla şikel kadarsın

Dertsiz başınıza dert mi arıyosunuz anlamadım ki çok tuhafsınız arada koskoca 6 cm var

şaka mı bu ben de zannettim ki o sizden kısa... yani oyle bile olsa nisanlanmadan once bunu guruyor olurdunuz, zorla mı evlendiriyorlar acaba diye dusundum ıı-ıııh o da cıkmadı.

aradaki boy farkının nesini dert ettiniz anlayamadım, daha mı kısa istiyordunuz, uzun mu?

ayrıca benim erkek arkadasımla aramda 30cm var, yolda yürürken omzuna-sırtına degil totosuna vurup cagırcam nerdeyse...
siz en azından uzaktan aynı boydan gozukuyorunuz, biz noktayla virgul
bir de ben seviyorum diye aglamak istersem parmak ucuna cıksam yine nafile...

simdi kim daha cok dert etmeli acaba seviyorsanız ve mantıgınız da kabul ediyorsa takılmayın boyle seylere... iş resmiyete bindikce sorunlara odaklanıyor insan telası bastıkca, bu dusuncelerinizin gececegini dusunuyorum....

Boy farkını dert etme o kadar fark yok ki aranızda ben 1,62 yim sevgilim 1.86 ama boya takıntılı değilim ki topuklu da giymem mesela . Bu konularla kafanı boş yere yorma gönüller bir olsun yeter :)

Sevgi sadakat anlayış varsa aranızda, boyun ne önemi var? Abes bi durum da göremedim ben gayet de uyumlusunuz
sözlülüğünün tadını çıkar böyle şeyler dert bile değil :106:

Son düzenleme:

Katiliyorum.

Topuklu ayakkabi giymediginiz surece sorun yok bence. Athe. arkadasi elinden kacirma, + sen topuklu ayakkabi giyebilirsin.

Siz ciddimisiniz
son derece normal olan bir şeyi nasıl sorun yaptınız.

Ayy ilahi bende sen uzunsun sandimm.dertmi bu bende 164 nisanlim 174 ideal boyle olmasi lazim asil napcan senle ayni erkegi

Boy farkını dert etme o kadar fark yok ki aranızda ben 1,62 yim sevgilim 1.86 ama boya takıntılı değilim ki topuklu da giymem mesela . Bu konularla kafanı boş yere yorma gönüller bir olsun yeter :)

Katiliyorum.

Topuklu ayakkabi giymediginiz surece sorun yok bence. Athe. arkadasi elinden kacirma, + sen topuklu ayakkabi giyebilirsin.

aynen eliz62!
bizi begenen boyle begenmis, hatta ozellikle minyon arayanı bile cıkıyor walla

ama sahnede kesinlikle o hilelere basvuruyorum lucky, kısa topuk da kesmiyor, uzun uzun giyiyorum, bir endamlı gorunuyorum ki sorma... kısa boylu tombalak biriyken seda sayanı incelten ekran goruntulerine benziyorum birden

Sende bu ozguven varken, havan yeter sekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…