Sende bu ozguven varken, havan yeter sekerim.
teşekkür ederiiim
zamanla insan kendisiyle dalga gecmeyi ogreniyor. ustadlarımızdan kaptık bu tii ye almayı
yoksa onu kafana tak bunu tak, öyle ömür mü gecer yahu...
merhaba ben yaklaşık 3 haftadır sözlüyüm.. Aslında sözlenmeden önceden bu tip şeyler aklıma gelıyordu ama ailemin desteğiyle sözlendim.aramızda çok az bir boy farkı var. çevreme baktığımda sankı herkes çok uyumlu da biz değilmiş gibi geliyor.Bu his bir gün gider mi dersiniz? üstelik çok yakıştımızı söyleyen o kadar insan varken bunları düşünmem normal mi? :2:
Iyi ogretmisim demek ki.
Tabi canim, ucurumun kenarinda olsan bile sirf hayata gicik olsun diye gulumseyeceksin.
athenenoctua bu yorumu begendi, hem de cok begendi!
aslında her zaman benden çok uzun olması hoşuma giden birşeydi.. ama sözlüm ban açok değer veriyor çok iyi biri temiz kalpli ondan hoşlanıyorum. Çünkü kaç defa ayrılmak istesem kıyamadım ona. hatta seviyorum diye ağladı omzumda bende ağladım. Sevmesem önemsemezdim dimi ? Onun boyu 1 ,71 benım 1,65 .yanyanayken uzun duruyor benden. ama uzakken aynı gibi duruyormuşuz.
İnsanlar arasındaki ilişkilerde "6cm lik boy farkını dert edinmekten" daha çok önemli şeyler olduğunu zamanla anlarsın.
Eşim 1.86, ben 1.60 ım, 6 senedir beraberiz, aramızda 26 cm lik boy farkı olduğunu rakamsal olarak bugün şuan buraya yazdığımda farkettim inan. Adamın boyunu bırak da iç güzelliğine falan odaklan biraz bence. Ayrıca ilk mesajı öyle bir yazmışsın ki adam senden çok çok kısa sandım ben de. İlahi ! Dert etmeyin böyle boş şeyleri :)
aslında her zaman benden çok uzun olması hoşuma giden birşeydi.. ama sözlüm ban açok değer veriyor çok iyi biri temiz kalpli ondan hoşlanıyorum. Çünkü kaç defa ayrılmak istesem kıyamadım ona. hatta seviyorum diye ağladı omzumda bende ağladım. Sevmesem önemsemezdim dimi ? Onun boyu 1 ,71 benım 1,65 .yanyanayken uzun duruyor benden. ama uzakken aynı gibi duruyormuşuz.
bişey olmaz sıkıntı yapma bence normal ki.biri bişey dediği için mi kafaya taktın bilmiyorum ama seviyosan dert etme.zaten senden 6cm uzunmuş :)
topuklu giymessem sıkıntı kalmıyor evet.. Çevremde kuzenlerın nişanlıları sözlüleri erkek arkadaşları hep uzunlar..Onların yanlarına geldiğimizde çok kısa kalıyoruz.Söz günü 7 cm topuklu ayakkabı giydirdim çocuğa ya bende giydim ama az topuklu.. yine bile benden azcık uzun oldu.. Sanırım topuklu ayakkabılarıma veda etme zamanım geldi çoktanŞimdi de çocuğa kas çalış diyorum azcık göbeği var düz olsun kaslı olsun istiyorum .. yapmaya kararlı belkı o zaman daha uzun durur:)
doğru söylüyorsunuz da.. sözlümden önce çıktığım kişiler hep uzun boyluydu ..nedense uzun boylu bir erkeğin yanında kendımı güvende hissedyorum kendıme çok kızıyorum bu boy takıntım yüzüne..Çok üzülüyorum bu duruma nedense.
topuklu giymessem sıkıntı kalmıyor evet.. Çevremde kuzenlerın nişanlıları sözlüleri erkek arkadaşları hep uzunlar..Onların yanlarına geldiğimizde çok kısa kalıyoruz.Söz günü 7 cm topuklu ayakkabı giydirdim çocuğa ya bende giydim ama az topuklu.. yine bile benden azcık uzun oldu.. Sanırım topuklu ayakkabılarıma veda etme zamanım geldi çoktanŞimdi de çocuğa kas çalış diyorum azcık göbeği var düz olsun kaslı olsun istiyorum .. yapmaya kararlı belkı o zaman daha uzun durur:)
doğru söylüyorsunuz da.. sözlümden önce çıktığım kişiler hep uzun boyluydu ..nedense uzun boylu bir erkeğin yanında kendımı güvende hissedyorum kendıme çok kızıyorum bu boy takıntım yüzüne..Çok üzülüyorum bu duruma nedense.
Bence kesinlikle bu insanla evlenmemelisin....
Sirf acidigin ya da aileler anlasiyor diye yuva kurulmaz.. Adamin boyu bile sorun olmuş!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?