sözlümle ilgili

teşekkür ederiiim
zamanla insan kendisiyle dalga gecmeyi ogreniyor. ustadlarımızdan kaptık bu tii ye almayı
yoksa onu kafana tak bunu tak, öyle ömür mü gecer yahu...

Iyi ogretmisim demek ki.

Tabi canim, ucurumun kenarinda olsan bile sirf hayata gicik olsun diye gulumseyeceksin.

Ne kadar değişik bir sorun bu böyle ya eğer seviyorsanız ki sözlenmişsiniz sevmeseniz bu duruma gelmezdiniz sanırım her neyse sözlünüz iyi biri ise saygılı ise işi gücü var ise seviyor ve seviliyorsanız bu çok önemsiz bir detay olmalı bence kafanızdan kötü düşünceleri atın iyi şeyler düşünün

İnsanlar arasındaki ilişkilerde "6cm lik boy farkını dert edinmekten" daha çok önemli şeyler olduğunu zamanla anlarsın.

Eşim 1.86, ben 1.60 ım, 6 senedir beraberiz, aramızda 26 cm lik boy farkı olduğunu rakamsal olarak bugün şuan buraya yazdığımda farkettim inan. Adamın boyunu bırak da iç güzelliğine falan odaklan biraz bence. Ayrıca ilk mesajı öyle bir yazmışsın ki adam senden çok çok kısa sandım ben de. İlahi ! Dert etmeyin böyle boş şeyleri :)

Benim 1,70 Ous'un 1,72
Ben nerelere gideyim o zaman
İlahi, böyle şeylere takılmayın
Çok takıyosan babet giyersin olur biter

doğru söylüyorsunuz da.. sözlümden önce çıktığım kişiler hep uzun boyluydu ..nedense uzun boylu bir erkeğin yanında kendımı güvende hissedyorum kendıme çok kızıyorum bu boy takıntım yüzüne..Çok üzülüyorum bu duruma nedense.

bişey olmaz sıkıntı yapma bence normal ki.biri bişey dediği için mi kafaya taktın bilmiyorum ama seviyosan dert etme.zaten senden 6cm uzunmuş :)

Bence kesinlikle bu insanla evlenmemelisin....

Sirf acidigin ya da aileler anlasiyor diye yuva kurulmaz.. Adamin boyu bile sorun olmuş!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de sen uzunsun sandım en başta ama 6 cm uzunmuş çok bi şey değil neden öyle taktın ki ne güzel işte :) bizimki de 3-4 santim uzun ben de istiyorum 10 santim daha uzun olsun ^_^

bişey olmaz sıkıntı yapma bence normal ki.biri bişey dediği için mi kafaya taktın bilmiyorum ama seviyosan dert etme.zaten senden 6cm uzunmuş :)

topuklu giymessem sıkıntı kalmıyor evet.. Çevremde kuzenlerın nişanlıları sözlüleri erkek arkadaşları hep uzunlar..Onların yanlarına geldiğimizde çok kısa kalıyoruz.Söz günü 7 cm topuklu ayakkabı giydirdim çocuğa ya bende giydim ama az topuklu.. yine bile benden azcık uzun oldu.. Sanırım topuklu ayakkabılarıma veda etme zamanım geldi çoktan Şimdi de çocuğa kas çalış diyorum azcık göbeği var düz olsun kaslı olsun istiyorum .. yapmaya kararlı belkı o zaman daha uzun durur:)

Biri beni bu kadar değiştirmeye çalışsa ben kızarım
Aynısını ona yaparım, boyun mu kısa kilo mu aldın kuzenlerimin sözlüleri hiç böyle değil derim

canımcım, oyle arkadaslarım var ki boy pos endam yerinde, erkek arkadasları onlardan birkac cm kısa hatta...
ama o kadar mutlu mesutlar ki...
hatta size soyledikleri gibi cok yakısıyorsunuz da demiyorlar kıza, sen nasıl baktın diyorlar (Evet kendinde bu haddi gorenler var maalesef)
oyle guzel savunuyor ki ilişkisini, sevgisini.... insanların onlara yaptıgı saygısızlıga ragmen onların arasındaki o sevgi saygı herkesin yuzune şamar gibi çarpıyor. hic aldırıs etme boyle seylere...
elbette her kadın topuklu giymek ister sorun bu ise... ama o zaman da 10cm topuk giysen yine aranızda devasa bir fark olmuyor
sana bilerek kendimden ornek verdim, takılmayacak halinle boyle dusunuyorsan bu kadar absurd duranlar ne yapsın demek icin...
bazen gulup gecmeyi bilmek gerekiyor, bugun boya takılırsan yarın corabı cıkarmasına takılırsın, o senin eşin olacak, düsünme boyle seyleri...

aranızda baskasıyla kuramayacagın kadar guzel bir sevgi varsa aileler anlasıyor ve o seni hep hoş tutuyorsa inan bunların hicbir anlamı kalmıyor...
daha oncedne uzun boyle sevgililerin oldu ama seni bu kadar mutlu edebildiler mi? demek ki keramet boyda degilmiş
ama kafam karısık diyorsan ve boy dsında baska nedenler varsa, anlat elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız...

canım benim boşa üzülüyorsun önemli olan seni sevmesi seninde onu sevmen.tadını çıkar boşver takılma böyle şeylere,ki zaten o senden uzun :)

ben fena yanlış anlamışım durumu galiba. uzun duruyo demişsin bnde diyorum aynı mı olmak istiyo nu kız hiç keyfim yokkken güldüm şu duruma ya.

Ama şöyle düşün, iri yarı cüsseli olup da cesur olmayan korkak olan çok fazla adam var. Çocuk gibi tırsarlar bir olay oldugunda. Boyuyla alakalı değil ki o. Yine yüreğiyle alakalı. Bu takıntının çözümü de sende. Bunları düşünüp kendini telkin etmen gerek.

yahu ne yapıcaksın okadar uzun erkegi ilerde yaşlandıgı zaman egilir bükülür o zor gezer uzun boyun bide bu dezavantajı var malesef yaşlılıkta... sözlünün boyu gayet iyi bence hiç dert etme...

Bence kesinlikle bu insanla evlenmemelisin....

Sirf acidigin ya da aileler anlasiyor diye yuva kurulmaz.. Adamin boyu bile sorun olmuş!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrılmayı çok denedim sözlüme anlattım alışamıyorum sana diye ama o hep alttan aldı zaman verıyorum senı sıkmıyorum diyor. benden ayrılmaya hiç niyeti yok öyle birşey olursa kendıne zarar verir diye korkuyorum çünkü bana hep sen benim nefesimsin diyor. annemle de dertleştim. annem onu sevdiğime inanıyor. Ve sonradan üzeleceğimi söylüyor hep... Kaç defa ağladım.. onlar bize söz bohçasını verdi bu hafta da biz onlara vereceğiz. annem boğçayı verdikten sonra kendını dene diyor.. Onsuz olabılıyormusun diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…