merhaba ben yaklaşık 3 haftadır sözlüyüm.. Aslında sözlenmeden önceden bu tip şeyler aklıma gelıyordu ama ailemin desteğiyle sözlendim.aramızda çok az bir boy farkı var. çevreme baktığımda sankı herkes çok uyumlu da biz değilmiş gibi geliyor.Bu his bir gün gider mi dersiniz? üstelik çok yakıştımızı söyleyen o kadar insan varken bunları düşünmem normal mi? :2:
ben kısayım 6 cm kadar. ama aynı gibi duruyoruz.. yanyanayken çok az farkediyor.. Herkes çok yakıştııryor bizi. onun yanındayken mutlu oluyorum .. ama o yokken karamsar( evlilik fikrine henüz alışamadım..
Aynı sayılırız... sen evlimisn peki.. bu arada bende sözlüme söylüyorum bazen az uzun olaydın iyiydi diye ben zaten senden uzunum kii bunları takma diyor:)
Ne evlisi ya ben 19 yaşımdayım daha küçüğüm çok küçüğüm dahaa
Aynısı benim beyfendide söylüyor uzun olsaydın 180 falan diyorum senden uzunum ben sen ufaklıksın diyor snir olmuyor muyum oluyorum ama ben altta kalır mıyım patlatıyorum cevabı
Ben türkiyedeki kızların geneline göre normalim ama sen kısasın
Ne evlisi ya ben 19 yaşımdayım daha küçüğüm çok küçüğüm dahaa
Aynısı benim beyfendide söylüyor uzun olsaydın 180 falan diyorum senden uzunum ben sen ufaklıksın diyor snir olmuyor muyum oluyorum ama ben altta kalır mıyım patlatıyorum cevabı
Ben türkiyedeki kızların geneline göre normalim ama sen kısasın
bende erkek arkadsımla aynı boydaym denk getirmişiz gibi ikimizde 1.73üz topuklu ayakkabıyı pek sevmem ama yeri gelınce giyersemde çok seksi bi göruntunun oldugunu düşünuyrm kadının uzun olmasının..erkek kadından uzun olmalı diye kompleksli insanlar düşünür takılma böyle şeylere