sözlümle ilgili

Ben gene boy farkımız az yazısını görünce sen uzunsun sözlünden sandım Eee çocuk senden 6 cm uzun tam uygunsunuz bence fiziksel olarak. Sorun boy falan değil. Bir söz vardır ' İnsan birini sevince boyu, kilosu, yaşı sadece lanet birer sayıdır'

Bu nedir ya? Sevmiyosunuz adamı işte her şeyi batıyor size. Yok kas yap yok göbeğini erit yok boyun şöyle. Oyun hamuru mu bu adam istediğiniz gibi şekillendiriceksiniz ? Sevmiyosanız ayrılın kardeşim ağladığında içinizin sızlaması sevdiğinizden değil acıma duygusundan. Lütfen o adama bir iyilik yapın ve ondan ayrılın.

Haklısınız o bu zamanı hakediyor.. Nişana kadar kafamda netleştireceğim bu hislerimi.. belkıde o benim kısmetim

sen kesinlikle bu kişiye aşık değilsin.

aşık olsan umursamazdın.

ama şu açıdan haklısın aynı boydayız senin de boyun yeterince uzun değil ve dolayısıyla arada özellikle özel günlerde topuklu giymek istiyorsun ama atıyorum düğününde bile topuklu giysen sevgilinden uzun olma kaygısı taşıyorsun.

ama aşk sevgi mutluluk bunlardan daha üstün. millet sizi yakıştırmazsa da yakıştırmasın.

siz birbirinizi seçmişsiniz Allah sizi birbirinize yazmış boşverin siz uzunmuşsunuz o uzunmuş.

ama bence sizin başka problemleriniz var herşeyi battığı gibi boyu da batıyor.

6 cmlik boy farkı ne takntı yaplck bşy ne düşünlcek,bnce aksine çok da hoş birşey erkeğn braz uzun olması

İyi güzel de sözlenirken ne düşünüyordunuz? Güvenmiyorsunuz, kafanızda soru işaretleri var, görücü usulü değil sadece 6 ay olmuş nedir bu kadar acele sözlenmenize sebep? Neyse umarım güven ve aşk konusu böyle devam eder ama sırf aşık oluyorum diye hemen nişan falan yapmayın. Biraz süre tanıyın kendinize ve ilişkinize.

Son düzenleme:

pardon ben yanlış anladım konuyu. boy önemli değil hayattan zevk almaya bakın.

Son düzenleme:
Bizde böyleyiz ben 163üm oda 172 civarı..
Ben ona hep dedim 180 olsan çok iyi olur ya diye.
Benimkinin uzun olmasını isterdim

Son düzenleme:
bendede aynı sorun var canım nişanlım 1.80 ben 1.59 düşün yani ama dert etmıyorum hiç erkeğe uzun boy yakışıyo kadının kısa olması sorun değil erkek kısa kadın uzun olsa görüntü bakımından güzel durmayabilir ama gönüller bir olsun en önemlisi o bence

Bizde böyleyiz ben 163üm oda 172 civarı..
Ben ona hep dedim 180 olsan çok iyi olur ya diye.
Benimkinin uzun olmasını isterdim

Aynı sayılırız... sen evlimisn peki.. bu arada bende sözlüme söylüyorum bazen az uzun olaydın iyiydi diye ben zaten senden uzunum kii bunları takma diyor:)

önemli değil.. artık takmıyorum:)) ve bütün bu takıntılarımın güvensizliğim yüzünden olduğunu farkına vardım. Geç olsa da..onu seviyorum

Çok zorlama yazılmış geldi bu mesaj bana.. ne ara güvendin hemen aşık oldun da sevdin?

Daha uzun boylu bir eş adayı istiyor olabilirsin ama onunda aklı kıt olabilir... yani fiziki görüntüden çok aradaki sevgi ve saygı daha önemli...

Konunda beni rahatsız eden şey sözlünün sana saplantılı bir şekilde bağlanmış olması oldu...

Bana çok bağlı olması hangi yönden sizi rahatsız etti.. aşık oldum derken , ogün kafama birşey takmamıştım ve mutluydum.

Bana çok bağlı olması hangi yönden sizi rahatsız etti.. aşık oldum derken , ogün kafama birşey takmamıştım ve mutluydum.

"Sen benim nefesimsin, ayrılırsak yaşayamam" mantığı bana göre saplantıdır ve beni rahatsız etti... eğer bu gerçekse, ayrılmayı düşündüğünde nelerle karşılaşacaksın?

"Sen benim nefesimsin, ayrılırsak yaşayamam" mantığı bana göre saplantıdır ve beni rahatsız etti... eğer bu gerçekse, ayrılmayı düşündüğünde nelerle karşılaşacaksın?

o durum bıraz benıde korkuttu... benı ilk kez bu kadar çok seven biri oldu ..çok değer verıyor sevgisini her türlü ifade ediyor. ama günün birinde ayrılırsam neler yapar bilemiyorum tabi..

o durum bıraz benıde korkuttu... benı ilk kez bu kadar çok seven biri oldu ..çok değer verıyor sevgisini her türlü ifade ediyor. ama günün birinde ayrılırsam neler yapar bilemiyorum tabi..

Bazen o aşırı sevgi o kadar bunaltır ki insani.. sen iyice gözlemle en iyisi...

yani kısaca boyu değil işlevi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…