Haklısınız o bu zamanı hakediyor.. Nişana kadar kafamda netleştireceğim bu hislerimi.. belkıde o benim kısmetim
sen kesinlikle bu kişiye aşık değilsin.
aşık olsan umursamazdın.
ama şu açıdan haklısın aynı boydayız senin de boyun yeterince uzun değil ve dolayısıyla arada özellikle özel günlerde topuklu giymek istiyorsun ama atıyorum düğününde bile topuklu giysen sevgilinden uzun olma kaygısı taşıyorsun.
ama aşk sevgi mutluluk bunlardan daha üstün. millet sizi yakıştırmazsa da yakıştırmasın.
siz birbirinizi seçmişsiniz Allah sizi birbirinize yazmış boşverin siz uzunmuşsunuz o uzunmuş.
ama bence sizin başka problemleriniz var herşeyi battığı gibi boyu da batıyor.[/QUOT
İçimi ferah tutarak kendimi denedim. Onu çok kıskanıyorum.. ve çok özlüyorum 2 gündür. Sanırım ben aşık oluyorum
sen kesinlikle bu kişiye aşık değilsin.
aşık olsan umursamazdın.
ama şu açıdan haklısın aynı boydayız senin de boyun yeterince uzun değil ve dolayısıyla arada özellikle özel günlerde topuklu giymek istiyorsun ama atıyorum düğününde bile topuklu giysen sevgilinden uzun olma kaygısı taşıyorsun.
ama aşk sevgi mutluluk bunlardan daha üstün. millet sizi yakıştırmazsa da yakıştırmasın.
siz birbirinizi seçmişsiniz Allah sizi birbirinize yazmış boşverin siz uzunmuşsunuz o uzunmuş.
ama bence sizin başka problemleriniz var herşeyi battığı gibi boyu da batıyor.[/QUOT
İçimi ferah tutarak kendimi denedim. Onu çok kıskanıyorum.. ve çok özlüyorum 2 gündür. Sanırım ben aşık oluyorum
Görücü usulü ile mi evlendiniz? Mantık evliliği mi yapmak üzereydiniz? Sözlendikten sonra Sanırım ben aşık oluyorum demek bunlara delalet bence.
Görücü usulü ile mi evlendiniz? Mantık evliliği mi yapmak üzereydiniz? Sözlendikten sonra Sanırım ben aşık oluyorum demek bunlara delalet bence.
yoo görücü usulu değil de 6 ay tanışmışlığımız vardı . sözlendik. İçim biraz ılıktı ama çok aşık değildim.herşeyi kafama takıyorduk boyu gibi mesela. birde aşka inanmıyordum zaten güven olayı sıfırdı.. Artık güveniyorum ona ..
yoo görücü usulu değil de 6 ay tanışmışlığımız vardı . sözlendik. İçim biraz ılıktı ama çok aşık değildim.herşeyi kafama takıyorduk boyu gibi mesela. birde aşka inanmıyordum zaten güven olayı sıfırdı.. Artık güveniyorum ona ..
aslında her zaman benden çok uzun olması hoşuma giden birşeydi.. ama sözlüm ban açok değer veriyor çok iyi biri temiz kalpli ondan hoşlanıyorum. Çünkü kaç defa ayrılmak istesem kıyamadım ona. hatta seviyorum diye ağladı omzumda bende ağladım. Sevmesem önemsemezdim dimi ? Onun boyu 1 ,71 benım 1,65 .yanyanayken uzun duruyor benden. ama uzakken aynı gibi duruyormuşuz.
pardon ben yanlış anladım konuyu. boy önemli değil hayattan zevk almaya bakın.
Bizde böyleyiz ben 163üm oda 172 civarı..
Ben ona hep dedim 180 olsan çok iyi olur ya diye.
Benimkinin uzun olmasını isterdim
önemli değil.. artık takmıyorum:)) ve bütün bu takıntılarımın güvensizliğim yüzünden olduğunu farkına vardım. Geç olsa da..onu seviyorum
Çok zorlama yazılmış geldi bu mesaj bana.. ne ara güvendin hemen aşık oldun da sevdin?
Daha uzun boylu bir eş adayı istiyor olabilirsin ama onunda aklı kıt olabilir... yani fiziki görüntüden çok aradaki sevgi ve saygı daha önemli...
Konunda beni rahatsız eden şey sözlünün sana saplantılı bir şekilde bağlanmış olması oldu...
Bana çok bağlı olması hangi yönden sizi rahatsız etti.. aşık oldum derken , ogün kafama birşey takmamıştım ve mutluydum.
"Sen benim nefesimsin, ayrılırsak yaşayamam" mantığı bana göre saplantıdır ve beni rahatsız etti... eğer bu gerçekse, ayrılmayı düşündüğünde nelerle karşılaşacaksın?
o durum bıraz benıde korkuttu... benı ilk kez bu kadar çok seven biri oldu ..çok değer verıyor sevgisini her türlü ifade ediyor. ama günün birinde ayrılırsam neler yapar bilemiyorum tabi..
Çok zorlama yazılmış geldi bu mesaj bana.. ne ara güvendin hemen aşık oldun da sevdin?
Daha uzun boylu bir eş adayı istiyor olabilirsin ama onunda aklı kıt olabilir... yani fiziki görüntüden çok aradaki sevgi ve saygı daha önemli...
Konunda beni rahatsız eden şey sözlünün sana saplantılı bir şekilde bağlanmış olması oldu...
Bazen o aşırı sevgi o kadar bunaltır ki insani.. sen iyice gözlemle en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?