sözlümle ilgili

Bence sizin boydan daha önemli sorunlarınız var sadece boy farki bu kadar ikileme neden olmaz.. Daha uzun boylu olsaydi da bu cocugu sever miydin? Cevabini bir dusun derim..

Bence sizin boydan daha önemli sorunlarınız var sadece boy farki bu kadar ikileme neden olmaz.. Daha uzun boylu olsaydi da bu cocugu sever miydin? Cevabini bir dusun derim..

haklı olabılırsın.. bazen duygularım değişiyor ona karşı sevmiyomuş gibi sıkılmış gibiyim. Çok ilgili bana karşı benı buda bunaltabılır mı acaba?.. Bazen hasta olduğumun kanısına bile verıyorum. sanki herkes mutlu ben mutsuzmuşum gibi hissediyorum ölümü bile düşündüğüm oldu.. bu kadar sürece rahmen sözü atarsam suçlu olacakmışım gibi hissediyorum.. biraz daha zaman vereyim diyorum

Dert ettıgın seye bak ask olsun topuklu ayakkabılar böyle zamanlar ıcın var

çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, aklıma yatmayan şeyler vardı sözlenmeden öncede sözlendikten sonrada devam etti. ayrılmak istedim defalarca ağladım.. ama o bana sen benim nefesimsin dedi ve ayrılırsak yaşayamam dedi.. Etrafımdakıelr o kadar imreniyor ki onun bana sevgisine ikimize.. birde kendımden utanıyorum bazen yahu bu adam sana değer veriyosun daha ne istiyorsun diye.. off kafam karmakarışık... sonrada kalkmış boyu sanki çok sorunmuş gibi onu takıntı yapıyorum.. sözlümle yanyanayken vakit inanılmaz hızlı geçiyor beni güldürüyor .. üzgün oldumu her halimden anlıyıor çok değer veriyor.onla buluşup eve geldikten sonra tekrar aynı hislere kapılıyorum ..

Bir suru sevgilisinden uzun kiz var, onlar dert etmezken, siz sevgilinizden kisasiniz 6 cm siz niye sikinti yapiyosunuz

ama asıl sorun boy gibi durmuyor ki... sadece somut olarak bunu öne surebiliyorsunuz o yuzden orda takılı kalmıssınız...
ayrılmak istemenize bir kez karsılık alsaydınız belki özleyip ona geri dönmek isteyecek boylece soru isaretlerini silinmis olacaktı, ama hicbirini yasamadan işin resmiyete binmesi tereddutlerinizi daha da arttırmıs.

bence bir erkegin ilgisi, onun yanındayken mutlu hissetmek vs onemli seyler ama tek basına kaldıgınızda ozlemek yerine kurtuldum diye dusunuyor veya aslında bu ilişki olmaz diyorsanız sizi rahatsız eden birseyler var demektir.
yerinizde olsma nişanı ya da dugun alısverisini vs bir sure ertelerdim,
onunla da gorusmeyin bir sure kendinizi dinlemek istediginizi soyleyin. söyle biraz gonlunuzu yoklayın... eger hicbir sey hissetmiyorsanız o ısrar ediyor aileniz de cocugu begeniyor diye evlenmek zorunda degilsiniz bu sizin hayatınız. mutlu olma ihtimaliniz yuksek olabilir, etkilemek istemem ama icime sinmeyen bir evliligi ben olsam yapmazdım herhalde.

Esim 190 ben 168 :))) 171 erkek icin kisadir bile. Soyle baktin mi boylu poslu durmaz. 165 de turk kadini irtalamasinin uzeridir. Bir topuklu giyniz mi nerdetse adami gececek kadar az fark var. 170in altinda erkek zor bulunur heralde. Niye taktin ki boyle :)

Senin kadar boyu olsaydi bu seferde uzun olsa dicektin . Aradaki 5 ,6 cm bisey degil ki mutlu olduktan sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esim 173 ben 165. hic esimin boyunu dert etmedim hatta bana uyumlu geliyor boylari yakin ciftler.

Siz nasıl bir boy farkı isterdiniz ki, bence gayet uyumlu o sizden 6 cm kadar uzun. Normal olanı da böyle değilmi, yanlış mı okudum kusura bakma yanlış okuduysam.

Sizin derdiniz aslında boy moy değil , sıkıntınız farklı
Sevmiyorsunuz bu adamı ,
Sevseniz bu kadar takılmazdınız sizden uzun olduğu halde
Siz 175, o 181 olsada durum değişmezdi
Bence iyi düşünün , sırf o sizi seviyor diye, acı çekecek diye
Duygularınızda bu kadar gel gitler varken bir daha durup düşünün daha fazla ilerlemeden

Severek mi sözlendin ailelerin anlaşmasıyla mı? yani sen mi tanısştırdın sözlünü ailenle ailen mi dedi bak burda bir çocuk var iyi akıllı vs... sanki senin durumun ailelerin anlaşmasıyla olmuş gibi başta evet demiş sevmeye çalışmışsın olmamış şimdi dönemiyorsun sözünden gibi anladım yazdıklarından yanlış anladıysam özür dilerim.. Sevmediğin insanın ilgisi bunaltır sıkar, evlilik söz konusuysa on kere düşünmek lazım.. daha yolun başındasın iyice ölç tart, annenle istişare et kendini anlat sevmediğine kanaat getirirsen uzatma bu işi derim, annem ne der babam ne der sözlüm ne der diye düşünme bu işin evlendikten sonraki kısmını düşün başbaşa bir evde kalacaksın sevmediğin insanla OLMAZ. Kendini suçlu hissetme çok saçma benim de başıma geldi bilirim bu duyguyu, ahını alacakmışsın gibi hissediyorsun ama kesinlikle değil, gönül sevmiyorsa vardır bir bildiği...

kendı kendimize tanıştık.. ilk başlarda duygularımdan o kadar emindim kii.. İşte bu adam dedim çok romantik çok hoş duygular hissediyordum.. evlilik fikri ikinci görüşmemizde oluştu ikimizdede. Ama sonra boyuna kusur buldum.. çok ilgi göstermesıne hiçbişeye hayır dememesine taktım.. aileleri biz tanştırdık..
ilk önce ben onun annesiyle, sonra o benim annemle tanıştı.. hERŞEY Güzelken bu kadar karamsar üzgün olmam belkı size anlamsız gelebilir ama böyle hissediyorum.. Nişana daha var 4 ay filan , o zamana kadarda kendi kendimi deniyeceğim ..Sonuçta evlilik bu akla ve mantığa tam yatması gerekiyor.

1.71 o kadar uzun bir boy değil erkek için ama sizle çok uyumlu olur aman benim kocam benden bikaç cm uzun bunlar önemli değil seviyorsan

Son düzenleme:
Önemli olan boyu değil işlevi...

Ne güzel size değer veren biri var karşınızda ama sevmiyorsanız da zorlamayın. Karşı tarafa umut vermeyin.

O zaman zamana birakman en iyisi galiba.. Ne guzel sana deger veriyorki her dedigini yapmaya calisiyor hayir diyemiyor sana, iyi yonlerini dusunmeye calis, zor bir insan olsaydi ne olurdu? Daha cok uzulurdun.. Boyle insanlarin da tersi pistir, sabreder sabreder bir sogudu mu da geri donduremezsin :) velhasili kelam kendin gorup begenmissin ilk zamanki hislerini dusun simdi ne degisti? İyice olc tart nisandan once canim..

Haklısınız o bu zamanı hakediyor.. Nişana kadar kafamda netleştireceğim bu hislerimi.. belkıde o benim kısmetim

benim eşim benden biraz kısa ama hiç önemli değil benim için
hatta topuklumuda giyerim 180 olurum kimene ben sevdikten sonra
önemli olan boy değil birbirinizi sevmeniz ve seni mutlu edip edememesi
benim eşim kendinden uzun olanlardan hoşlanırmış benimde takıntılarım yoktu evliyiz ve 5 senedir de mutluyuz

Dert edilmeyecek bir şey. Allah korusun ya sizin boyunuz daha uzun olsaydı kim bilir nasıl düşünürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…