- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
ayrılmayı çok denedim sözlüme anlattım alışamıyorum sana diye ama o hep alttan aldı zaman verıyorum senı sıkmıyorum diyor. benden ayrılmaya hiç niyeti yok öyle birşey olursa kendıne zarar verir diye korkuyorum çünkü bana hep sen benim nefesimsin diyor. annemle de dertleştim. annem onu sevdiğime inanıyor. Ve sonradan üzeleceğimi söylüyor hep... Kaç defa ağladım.. onlar bize söz bohçasını verdi bu hafta da biz onlara vereceğiz. annem boğçayı verdikten sonra kendını dene diyor.. Onsuz olabılıyormusun diye ..
Bence sizin boydan daha önemli sorunlarınız var sadece boy farki bu kadar ikileme neden olmaz.. Daha uzun boylu olsaydi da bu cocugu sever miydin? Cevabini bir dusun derim..
canımcım, oyle arkadaslarım var ki boy pos endam yerinde, erkek arkadasları onlardan birkac cm kısa hatta...
ama o kadar mutlu mesutlar ki...
hatta size soyledikleri gibi cok yakısıyorsunuz da demiyorlar kıza, sen nasıl baktın diyorlar (Evet kendinde bu haddi gorenler var maalesef)
oyle guzel savunuyor ki ilişkisini, sevgisini.... insanların onlara yaptıgı saygısızlıga ragmen onların arasındaki o sevgi saygı herkesin yuzune şamar gibi çarpıyor. hic aldırıs etme boyle seylere...
elbette her kadın topuklu giymek ister sorun bu ise... ama o zaman da 10cm topuk giysen yine aranızda devasa bir fark olmuyor
sana bilerek kendimden ornek verdim, takılmayacak halinle boyle dusunuyorsan bu kadar absurd duranlar ne yapsın demek icin...
bazen gulup gecmeyi bilmek gerekiyor, bugun boya takılırsan yarın corabı cıkarmasına takılırsın, o senin eşin olacak, düsünme boyle seyleri...
aranızda baskasıyla kuramayacagın kadar guzel bir sevgi varsa aileler anlasıyor ve o seni hep hoş tutuyorsa inan bunların hicbir anlamı kalmıyor...
daha oncedne uzun boyle sevgililerin oldu ama seni bu kadar mutlu edebildiler mi? demek ki keramet boyda degilmiş
ama kafam karısık diyorsan ve boy dsında baska nedenler varsa, anlat elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız...
çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için, aklıma yatmayan şeyler vardı sözlenmeden öncede sözlendikten sonrada devam etti. ayrılmak istedim defalarca ağladım.. ama o bana sen benim nefesimsin dedi ve ayrılırsak yaşayamam dedi.. Etrafımdakıelr o kadar imreniyor ki onun bana sevgisine ikimize.. birde kendımden utanıyorum bazen yahu bu adam sana değer veriyosun daha ne istiyorsun diye.. off kafam karmakarışık... sonrada kalkmış boyu sanki çok sorunmuş gibi onu takıntı yapıyorum.. sözlümle yanyanayken vakit inanılmaz hızlı geçiyor beni güldürüyor .. üzgün oldumu her halimden anlıyıor çok değer veriyor.onla buluşup eve geldikten sonra tekrar aynı hislere kapılıyorum ..
aslında her zaman benden çok uzun olması hoşuma giden birşeydi.. ama sözlüm ban açok değer veriyor çok iyi biri temiz kalpli ondan hoşlanıyorum. Çünkü kaç defa ayrılmak istesem kıyamadım ona. hatta seviyorum diye ağladı omzumda bende ağladım. Sevmesem önemsemezdim dimi ? Onun boyu 1 ,71 benım 1,65 .yanyanayken uzun duruyor benden. ama uzakken aynı gibi duruyormuşuz.
haklı olabılırsın.. bazen duygularım değişiyor ona karşı sevmiyomuş gibi sıkılmış gibiyim. Çok ilgili bana karşı benı buda bunaltabılır mı acaba?.. Bazen hasta olduğumun kanısına bile verıyorum. sanki herkes mutlu ben mutsuzmuşum gibi hissediyorum ölümü bile düşündüğüm oldu.. bu kadar sürece rahmen sözü atarsam suçlu olacakmışım gibi hissediyorum.. biraz daha zaman vereyim diyorum
Severek mi sözlendin ailelerin anlaşmasıyla mı? yani sen mi tanısştırdın sözlünü ailenle ailen mi dedi bak burda bir çocuk var iyi akıllı vs... sanki senin durumun ailelerin anlaşmasıyla olmuş gibi başta evet demiş sevmeye çalışmışsın olmamış şimdi dönemiyorsun sözünden gibi anladım yazdıklarından yanlış anladıysam özür dilerim.. Sevmediğin insanın ilgisi bunaltır sıkar, evlilik söz konusuysa on kere düşünmek lazım.. daha yolun başındasın iyice ölç tart, annenle istişare et kendini anlat sevmediğine kanaat getirirsen uzatma bu işi derim, annem ne der babam ne der sözlüm ne der diye düşünme bu işin evlendikten sonraki kısmını düşün başbaşa bir evde kalacaksın sevmediğin insanla OLMAZ. Kendini suçlu hissetme çok saçma benim de başıma geldi bilirim bu duyguyu, ahını alacakmışsın gibi hissediyorsun ama kesinlikle değil, gönül sevmiyorsa vardır bir bildiği...
kendı kendimize tanıştık.. ilk başlarda duygularımdan o kadar emindim kii.. İşte bu adam dedim çok romantik çok hoş duygular hissediyordum.. evlilik fikri ikinci görüşmemizde oluştu ikimizdede. Ama sonra boyuna kusur buldum.. çok ilgi göstermesıne hiçbişeye hayır dememesine taktım.. aileleri biz tanştırdık..
ilk önce ben onun annesiyle, sonra o benim annemle tanıştı.. hERŞEY Güzelken bu kadar karamsar üzgün olmam belkı size anlamsız gelebilir ama böyle hissediyorum.. Nişana daha var 4 ay filan , o zamana kadarda kendi kendimi deniyeceğim ..Sonuçta evlilik bu akla ve mantığa tam yatması gerekiyor.
O zaman zamana birakman en iyisi galiba.. Ne guzel sana deger veriyorki her dedigini yapmaya calisiyor hayir diyemiyor sana, iyi yonlerini dusunmeye calis, zor bir insan olsaydi ne olurdu? Daha cok uzulurdun.. Boyle insanlarin da tersi pistir, sabreder sabreder bir sogudu mu da geri donduremezsin :) velhasili kelam kendin gorup begenmissin ilk zamanki hislerini dusun simdi ne degisti? İyice olc tart nisandan once canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?