Sözümüz Söz :) Ve resimlerim buyrun kızlar

çok beğendim ,mutluluğunuz her fotoğrafta belli :) Allah tamamına erdirsin

ne kadar zarif olmuşsunuz bayıldım elbisenizse çok güzel bir ömür boyu mutluluklar

çok tatlısınız maşallahh

Teşekkürler kızlar çok sağolun

canım çekiliş ten beni hatırladınmı hayırlı olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsin çok güzel bir yüzün var çok

Tabiki hatırladım begenmene çok sevindim canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

ayy çok tatlısınız şemsiyeli resim nedir sizin adetlerdemi öyle:26:yoksa espri niyetinemi

Nişan resimlerinizde sözünüzde harika Sizde bizi gördüm; hep gülme modundasınız, o dişler çıkmazsa olmaz illaki gözükmeli harika

çok tatlısınız ve çokta yakışmışsınız.. mutluluğunuz daim olsun inşallah.. umarım kına, düğün ve daha güzel fotoğraflarınızıda görürüz..
sevgiler

çok tatlısınız ve çokta yakışmışsınız.. mutluluğunuz daim olsun inşallah.. umarım kına, düğün ve daha güzel fotoğraflarınızıda görürüz..
sevgiler

Mutluluğunuzu daim olsun :)

çok tatlısınız maşallah.. Allah tamamına erdirsin..

Nişan resimlerinizde sözünüzde harika Sizde bizi gördüm; hep gülme modundasınız, o dişler çıkmazsa olmaz illaki gözükmeli harika

cok cıcı ve cok uyumlu olmusssnnnn ya allah mutlu mesut etsın canm

Kızlar sizde süpersiniz bu yorumlar bu beğenmeler harikasınız

İnşallah kına ve nikahımıda paylaşcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…