Sözümüz Söz :) Ve resimlerim buyrun kızlar

Maşallah subhanallah
Bu nasıl bir güzelliktir.Bu nasıl bir mutluluktur.
Rabbim daim etsin.
Bir yastıkta kocamanızı sağlasın arkadaşım
Elbisen çok güzel sen çok güzel yüzükler süper eşinle uyumun süper daha ne diyim
Mutluluklar......

YüzükLerinize bayıLdm, ALLah tamamına erdirsin, bir yastıkta mutLuLuk ve huzurLa kocatsn inşaLLah :) ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel gülüyorsunuz, ne güzel yakışıyorsunuz.. Maşallah diyorum :)
Sonsuza dek mutlu olunnnn..

YüzükLerinize bayıLdm, ALLah tamamına erdirsin, bir yastıkta mutLuLuk ve huzurLa kocatsn inşaLLah :) ..

Kızlar hepinize teşekkürler.Allahım hepinizin gönlüne göre en güzelini versin inşallah

Maşallah maşallah bayıldım tek kelimeyle rabbim huzurunuzu artırsın bir ömür boyu mutlu olun inşallah çok yakışıyorsunuz mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor damadın fincanına kurdeleyi takmayı ilk defa gördüm aklıma yazdım biryere

Amin cnm ewet kurdele bağlayınca daha bi komik oldu değiştiremedi kimseyle tuzlu bardağını :)
Darısı basına canım

ay çok tatlısınız ya :) ne güzel kareler bunlar rabbim tamamına erdirsin Allah daim etsin yüzünüzdeki mutluluğu

Maşallahınız var canım çok yakışmışsınız Rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım çekiliş ten beni hatırladınmı hayırlı olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsin çok güzel bir yüzün var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…