Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Tatlım
Geldim şimdi ne bir kilo alması ya? Regl olcaz ya onun şişliğidir. Yok öyle bişiySen merak etme canım. Moralini bozma ne kadar güzel bir gün baksana heryer ışıl ışıl oldu. Enerjimiz yüksek bu yaz şişko olmicaz Allah'ın izniyle. İradesizim diye diye iradesiz ediyosun kendini. Yemeyi seviyoruz sadece yoksa iradesizlik değil bizimkisi. Geçmişte başaramamış olabiliriz ama bu son olacak. Son bir deneme hadi ama beni yalnız bırakma. Birlikte başaralım.
Sabah ki menüm 1,5 bardak kefir
öğle:müsli yicem
akşama yemeğim yok düşünmedim senden kopya çekebilirim.
Bide sen hafta sonumu tozuttun naptın anlamadım
Düzeltmek için güzel bir gün öğlen yürüyelimmi

sabah sadece kefir mi ictin? haftasonu oldu evet ne tozutma ama
aksama fırında karısık sebzeli kofte, pilav ve mantar corbası var dunden kalanlar bunlar

sabah sadece kefir mi ictin? haftasonu oldu evet ne tozutma ama
aksama fırında karısık sebzeli kofte, pilav ve mantar corbası var dunden kalanlar bunlar

Evet canım tuhaf ama bu uyguladığım diyet sabah sadece kefir içilecek ve sonrasında 4 saat aç kalınacak diyo. Aslında sabah sağlam yemeliyiz diye düşünüyorum ama yinede belki de vardır bir hikmeti deyip, yapıyorum hayırlısı bakalım sonuç alabilecekmiyim
akşamki menün gayet güzel bence ama tek çeşit yesen daha iyi olur yada en azından pilavı yeme ok? Senin bebiş var mı ki acaba?. Maşallah ii cesaret etmişsin bana şimdi çok zor geliyo 2. çocuk (aslında çok istememe rağman cesaretim yok)aboooğğ hayatta deneyemem. Allah hakkımızda hayırlısını versin (Amin)

delis cesareti iste aslina bakarsan bakacak takatim de yok. kızım cok yoruyo beni. ucretsiz izinden sonra bakacak kimsem de yok. hamile degilimdir. zaten yine korunmaya devam edicez kafam karısık yani. bi istiyorum bi istemiyorum falan filan...
bende gastrit var. sabah sadece kefirle duramam aksam pilav yemicem zaten

yarın sorcam ama akşam ne yedin diye sakın kaçırma sakınnnn. yakcam çıranı ha bi kilo daha alma sakın olaaaa

akşam menülerin bekleniyo buketttt:)
benim menüm yok 1 haftadır yediğim tek bir öğün yok ayakta geçiştiriyorum hepsini. Regl bitsin tartılcam. sanki zayıfladım

ayyyhhh kıskandım simdi kac kiloydun ki?
canım hamile olabilirim ben :26: daha reglime 4 gun var ama sabahki testte silik cizgi belirdi

ayyyhhh kıskandım simdi kac kiloydun ki?
canım hamile olabilirim ben :26: daha reglime 4 gun var ama sabahki testte silik cizgi belirdi

abooowwww Çatlarım ben şimdi meraktan. Acaba teyze mi oluyorum yaa. Anaaamm heyecan bastı walla ne güzel kız hayırlısı olsun inşallah

insallah canım hayırlısı.. eger hamileysem 100 kg ile doguma girerim ayy tırstım simdi. ya cidden hamileysem :26:

günaydın tatlım ben regl oldum hemde 2 gündür. Aynı zamanda oluyorduk. EEE çatladım test yapsana yeniden. Çok zıplama bide üzülme ayyy, Acaba hamilemisin ya kilo veremedik almaya bahane lazımdı zaten
Bir haftadır sadece kefir içiyordum sabahları ya bugün bozdum tıkabasa yedim bende. Kocam geldi ona hazırlamıştım yanına oturdum bide baktımm ohh mis götürüyorum herşeyden Öğlen ve akşam telafi edicem inş.

bu sabah da yaptım yine silik 2.cizgi cıktı. kan vermem gerek. gecen ay adet gunum sasmıstı 6 nisanda olmustum yani daha gunum gelmedi bile
speedycim kac kilosun sen

bu sabah da yaptım yine silik 2.cizgi cıktı. kan vermem gerek. gecen ay adet gunum sasmıstı 6 nisanda olmustum yani daha gunum gelmedi bile
speedycim kac kilosun sen

ayyy hadi bakalım hayırlısı:) Ben regl olduğum için tartılmıyorum tatlım biter bitmez yazıcam. Kilodan geçtim artık ya eşim işini bıraktı şuan onun mutlu olmasını ve para kazanmasını istiyorummm. Pööf içim şişti aslında benim de napiim çaktırmıyorum hiç

hmm umarim en kisa surede yeniden ise girer. sen de sıkma canini
regl biter bitmez kilo bildirimi istiorum

İnşallah canım, enaz zararla şu günleri atlatalımda. Menümü veriyorum
sabah:1 kupa kefir
öğlen:1 elma 1 muz 2 hurma
akşama hala menüm yok tatlım güzel ama dimi:) küçülttüm mideyi.
ilk kez moralim bozukken saldırmıyorum bu işsizlik ters etkiledi beni. Tartılır tartılmaz bildircem kilomu? sen ne alemdesin kaytarıyosun menülerden yineeee
yazmadığına göre çok öğün atlıyosun dimi

Günaydıınnnn
Nasılsın buketim? Hamilemisin ne durumdasın? Ben bugün reglim bitti gibi tartıldım 67,4 geldim şok oldum kilo vermeyi geçtim kilo almışım:26: Mümkün değil çünkü gerçekten kedi payı gibi yiyorum inanki yanlış nerde anlayamadım. Bide yarın tartılcam bakalım. Sabah oğlumdan kalan büsküviyle sütü yedim sinirimden

gunaydın canım. daha tam emin degilim.. idrarda hala silik cıkıyo. dun kan verdim deger 43 kusur cıktı. cok dusuk geldi bana.. bugun yada yarın yine vericem kanı artıp artmadıgına bakıcaz..
reglin yeni bittigi icin henuz odem olabilir o kilo. yarın daha dusuk cıkar endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…