Speedy26'nın Diyet Günlüğü

ben yemekhanede yiyorum bu ay boyle de fazla oluyo sanki ama oteki turlu de saglıksız besleniodum
cumaya kadar tartilmayalim mi :26: ya ipin ucu kacarsa

ben yemekhanede yiyorum bu ay boyle de fazla oluyo sanki ama oteki turlu de saglıksız besleniodum
cumaya kadar tartilmayalim mi :26: ya ipin ucu kacarsa

dikkat edicez işte moralimiz bozulmasın diye.. Of ya ne güzel gidioduk nazar ettik resmen kendimize. Eşimi aradım dışarda yicem bende öğlen. hareket hareket hareket.

gunaydin speedycim
ben de tam gunluge yazacaktım. kahvaltı: ekmek arası peynir, zeytin 1 kup adacayı
sanki iraz gobegim gitti gibi

Maşallah maşallah. Bitanem gerçekten inandın kendine oluyo işte bak ben sabah 2 dilim kakaolu kek yedim. İşyerinden arkadaş getirmiş kahvaltı etmemiştim bende,pişmanım kız bana

sabah 2 dilim kakaolu kek
ara 1 form çay
öğlen yaprak sarma
su 1 lt:)
bildirmini bekliyorum buketcim

tatlım günaydınnn
peynirli börek yerine daha az kalorili birşeyden daha çok yiyebilirdin bence.
sabah: etli yumurta:)
yarım dilim ekmek
2 zeytin
gerçi benim menümde gayet kalorili olmuş yazınca farkettim

tatlım günaydınnn
peynirli börek yerine daha az kalorili birşeyden daha çok yiyebilirdin bence.
sabah: etli yumurta:)
yarım dilim ekmek
2 zeytin
gerçi benim menümde gayet kalorili olmuş yazınca farkettim

tunaydin
napalim o kadar da olsun artık
olum diyeti yapmıoruz ya

tunaydin
napalim o kadar da olsun artık
olum diyeti yapmıoruz ya

Öylede tatlım 3 nisana da birşey kalmadı. benim yine eğitimim var ayın 5 i iş başı ozamana kadar giremezsem nete, merak etme bu biirrr
MUTLU YILLAR TÜM GÜZELLİKLER SENİ GELİP BULSUN buda ikiiiii
kilonu sorcam öğrencem buda üüüçç
son 4 günün buda dööörrtt
SENİ SEWİYORUM bu da beşşş

gunaydinnnn
speedy cim sesin cikmio. egitimdesin sanirim
ben 64.8 olmusum ama ne yalan soylim tatlıya saldırmamak icin zor tutuyorum kendimi. sırf sana sozum var die...
son 700 gr kaldı bugun cok az yesem sanırım sabaha gider ama tabii yalancı kilo kaybı olur bu. napim ama sozumu tutayım da
ama cba tatlı yicem.. bak gor hemen alırım bu kilolari. cogu su kaybıdır cunku

cok tesekuur ederim
ben de seni seviyorum canım

dun azicik yedim. aksam da yatmadan 2 kupa form cayı ictim cırcır oldum gece sabah kalktıgımda 600 gr daha gitmis gorunuodu tabii hileyle kilom: 64.2
100 gr cık kaldı ondan da bisey olmaz diyerek sana olan sozumu gerceklestirmis bulunmaktayım ha hile hurdayla ama olsun. yine de 2900 gr verdim say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…