heyyy beniide alın aranızaaa bende pko hastasıyım kilo vermem şart.ramazandan beri 7.5kilo verdim 80den 72.5 düştümmm.evde pişen her yemeği yiyorum ama az yiyorum ara sıra kaçamaklarım oluo.çayı kahveyii çok nadir tüketiyrmmm.ve en önemlisi 20gündür plates ve fıtnıss yapırmmm.boyum 1.60 klom 72.5
leslie evde yürüyüş yaptıran bi bayan. yürüme arkadaşlığı yapıyo. Sitede görselleri var ama nasıl yükleniyo bilgisayara bende bilmiyorum. Aslında hep birlikte başlasak mı? incele fikrini bekliyorum. Ama işe yarar mı benim tereddütlerim var.
lily86 sende benden yoğun çıktın walla. Leslie ye başlayalım ozaman denemekten zarar gelmez. Peki videoları nasıl indiriyoruz bilgisayara anlatabilirmisin? Bide birbirtimize hergün soralım sporunu yaptın mı diyede kaytaran utansın ok?
SEn iste yeter ki bugünlük ii gidiyoruz leslie yi indirtemedim ona uğraşıyorum söz verdim yapcam sporumu. sen hiç söylemedin neler yedin bakiimkızlarrr her adımımızı paylaşalımmmm burdaaa
canım aramıza hoş geldin emin ol seni sürekli okuyacağım. hep beraber başaralım inşallah
lily86; Saol canım bu yalnızca benim günlüğüm olmicak ortak kullancaz:) günlük kardeşliği var ondan. Özleden okudum ama orya giremiyorum akşam evden denicem işyeri yasaklamış sanırım:) Neyse kk açık olsun da hallederim diğerlerini dimi yani. İlgin için teşekkürler
kayısılı form cayımı ictim simdi de
bugunden itibaren aksamları 20 mekik
50 sopayla bel hareketi yapıcam. bakalım faydası olacak mı? 1 ay sonra gorucezz
tamamdır. maalesef sezeryandan sonra kalan koca bi gobek var bendebasen problemim yok. bu arada boyum 166 cm
baska soylicem bisi kaldı mıayrıca ptesiden itibaren haftada en az 3 gun ogle aralarında 45-60 dk arası yuruyecegim...
Hoşgeldin. Kalabalıklaştıkça seviniyorum.Birlikten kuvvet doğuyor. Sen zaten 2 ayda 7 kg vermişsin demekki başarabiliyorsun. Hadi az kaldı kızlar incecik olmamızaslm bende aranıza katılmak istıyorum boy163 kılo69 2 aydır dıkkat edıyorum 7 kılo verdım 3 haftadır 69 kaldım hedefım 60
sen de hoşgeldin aramızaslm bende aranıza katılmak istıyorum boy163 kılo69 2 aydır dıkkat edıyorum 7 kılo verdım 3 haftadır 69 kaldım hedefım 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?