Speedy26'nın Diyet Günlüğü

sen de hoşgeldin
sorun olursa sormaktan çekinme
ben eğer okumadan kaçırırsam ki bazen kaçabiliyor gözden, bnm de topiğim var oradan ya da özelden yazabilirsiniz elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırım

ben bekarım ayrıca evdeyim
ama bnm de gunum cok dolu geçiyor annemler evde olmuyor genelde bahcemiz var babam oraya bakıyor beraber gidip kalıyorlar ondan evle ben ilgileniyorum
kardeşim var lise son diğeri de vardiyalı çalışıyor eee bir de evin temizliği, bulaşığı vs var onlar bana bakıyor yani sadece koca-cocuk yok yoksa tam bir ev hanımı gibiyim
leslie de her zaman yapamıyorm maalesef ama hem ona hem de az da olsa basit hareketlerle pilatese başlıcam
sıkılaşmam lazım kendimi özledim yaaaa...

lily86 sende benden yoğun çıktın walla. Leslie ye başlayalım ozaman denemekten zarar gelmez. Peki videoları nasıl indiriyoruz bilgisayara anlatabilirmisin? Bide birbirtimize hergün soralım sporunu yaptın mı diyede kaytaran utansın ok?

süpersin yaaa yapalım valla
indirmek istersen googledan bulursun heralde bn bi şekilde buldum
ben indirmeden internetten izleyerek takip ediyorum
ama bu fikir süper birbirimize hesap verme olunca mecbur yapcaz

kız maşallah valla ilk gunden 3 sayfayı devirdin
leslie indirmesen de olur nette var ama tabii bnm net sınırsız belki senin sınırlıdır boşuna kotayı aşmamalısın dimi?
bn bakayım da sana özelden atayım linki

lily86; Saol canım bu yalnızca benim günlüğüm olmicak ortak kullancaz:) günlük kardeşliği var ondan. Özleden okudum ama orya giremiyorum akşam evden denicem işyeri yasaklamış sanırım:) Neyse kk açık olsun da hallederim diğerlerini dimi yani. İlgin için teşekkürler

tatlım rica ederim evden indirirsin inşallah
evet bnm de topik var bak arada bni de unutma ztn buraya yazan herkes gunluk kardeşi, kader arkadası ondan ztn anlasıyoruz dimi ama?

kayısılı form cayımı ictim simdi de
bugunden itibaren aksamları 20 mekik
50 sopayla bel hareketi yapıcam. bakalım faydası olacak mı? 1 ay sonra gorucezz

kayısılı form cayımı ictim simdi de
bugunden itibaren aksamları 20 mekik
50 sopayla bel hareketi yapıcam. bakalım faydası olacak mı? 1 ay sonra gorucezz

sen de hoşgeldin bukett
elbette faydası olur olmaz mı?
belini basenini ölç bir ay sonra bizle paylaş olur mu?

tamamdır. maalesef sezeryandan sonra kalan koca bi gobek var bende basen problemim yok. bu arada boyum 166 cm
baska soylicem bisi kaldı mı ayrıca ptesiden itibaren haftada en az 3 gun ogle aralarında 45-60 dk arası yuruyecegim...

slm bende aranıza katılmak istıyorum boy163 kılo69 2 aydır dıkkat edıyorum 7 kılo verdım 3 haftadır 69 kaldım hedefım 60

Buket süpersin bende başlıyorum spora kurtulcaz yeni kilomuzu az kaldı. Bende leslieyle sonuç alırsam yazcam en çok zayıflatan hareketleri bulur ona göre değiştiririz:)

slm bende aranıza katılmak istıyorum boy163 kılo69 2 aydır dıkkat edıyorum 7 kılo verdım 3 haftadır 69 kaldım hedefım 60
Hoşgeldin. Kalabalıklaştıkça seviniyorum.Birlikten kuvvet doğuyor. Sen zaten 2 ayda 7 kg vermişsin demekki başarabiliyorsun. Hadi az kaldı kızlar incecik olmamıza

sen de hoşgeldin aramıza
bu arada yılma devam et bazen vucut inatlaşırmış
arada bnm topiğe de gelin ben ordan yazılar da paylaşırım sorusu olanlar istediği zaman gerek burdan cevap alamazsa bnm topikten ya da özelden sorabilirler bilgim dahilinde yardımcı olurum

hoşgeldiiiin:) ben de ilk günlerde lahmacun falan yiyordum kendime getirdiler sonra beni:) kahvaltını çok çok az buldum tıpkı böreğin gibi:) daha sağlıklı beslenmeni umarakkkkk kilolarının gitmesini diliyorummmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…