cnm hoşgeldin
aynı boydayız bnm kilo senden birazcık fazla o kadar
ah ah senin gibi oldugum zamanlar 3 yıl oncesinde kaldı yaaa ben cok kilo almışım yaaaaaa
sabah kahvaltın bence de az yanına 5-6 zeytin, domates-salatalık falan da ye anca tok tutar
merak etmeyin kızlar bn hergun netteyim Allah izin verdiği sürece de hem sizi hem diğer arkadasları hem de kendi topiğimi aynı anda takip ediyorum benden kaçış yok haberiniz ola
SEnde takip ediliyosun ama sütlaçlar falan aşkolsun
tartılırken corabımla üstümdeki bodyi çıkarmıyordum meğer 200 gr etki ediyorlarmışşş ve ben 70.3 müşümmm yehuuuuuuuuuu:)
diyorum sadece....
ben de o da yok maalesef tartı 79-80 arası gösteriyorsa ha, işte 79.5um diyorum...
bu arada demin tartıldım 79 gösteriyor hem de 2-3 kez denedim aynı....
olleeeeeey:) yarına daha da düşecek:) senin hedef neydi tatlım?
diyorum sadece....
ben de o da yok maalesef tartı 79-80 arası gösteriyorsa ha, işte 79.5um diyorum...
bu arada demin tartıldım 79 gösteriyor hem de 2-3 kez denedim aynı....
merhaba kızlar benım bugunku menum sabah peynır zeytın yumurta ve bıtkı cayı arada meyvelı sut kacamak 1 dılım baklava yadıkten sonra cok pisman oldum ama dayanamadımmmmmmmmm1 bardak yesıl ccay 1 galete ya kızla ben artık ıncecık olmak ıstıyorummmmmm
önce önümüzdeki 3 aylık hedefim 80den 70e inmek
yaza kadar da ideal kilom olan 50-55kg arasında olmak yani her 3 ayda 10 kilo!!!!
makul bir hedef diye düşünüyorum
yani seneye bu zamanlar inşallah 36 bedene sığıyor olacağım diyet-spor ve sizin desteğinizle....
sevgiler...
Kızlaarr leslie yi indirdim sonunda buda demek artık spora merhabaaa:) haftasonu sınavım var ankaradayım. Pzt. görüşürüz. Geçmişi okuyamadım yorumlarım kaldı kusurabakmayın pzt. hepsine cevap yazıcap.
Öpüldünüz. Sizleri çok çok seviyorum...
merhaba kızlar benım bugunku menum sabah peynır zeytın yumurta ve bıtkı cayı arada meyvelı sut kacamak 1 dılım baklava yadıkten sonra cok pisman oldum ama dayanamadımmmmmmmmm1 bardak yesıl ccay 1 galete ya kızla ben artık ıncecık olmak ıstıyorummmmmm
teşekkür ederim cnm valla ben de şaşırdım o kadar tatlıdan sonra, hem bi de karnım tokken tartıldım:))) hayırlısı yaaa,, inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz...çok sevindim senin adınma canım hadi az kaldı incecik olıucaz.bakalım ben daha tartılmadım çarşamba benim için büyük gün bakalım ne kadar gidecek:)
tavsiyen harika...Baklavadan bi ısırık alıp ya çöpe at ya da evdeki zayıf birinin ağzına tıkıştır:) bayramda hep öyle yaptım bi ısırık aldım sonra 43 kilo olan ablamın agzına tıkıştırdım baklavaları börekleri:) hemde nefsim körelmiş oldu.Ebru şallının bi programını izlemiştim bende çikolata yiyorum ama bi kaç ısırık alıp çöpe atıyorum demişti.Gerçi o kesin uzaylı:) kadın benim zayıf halimde doğum yapıo:)
leslie için hayırlı olsun diyorum birbirimizin kulağını çekebiliriz artık dimi?Kızlaarr leslie yi indirdim sonunda buda demek artık spora merhabaaa:) haftasonu sınavım var ankaradayım. Pzt. görüşürüz. Geçmişi okuyamadım yorumlarım kaldı kusurabakmayın pzt. hepsine cevap yazıcap.
Öpüldünüz. Sizleri çok çok seviyorum...
olacaksın inşallah cnm hepimiz olacağız istediğimiz kiloda ve burdan başarılarımız yazıp başkalarına da örnek olacagız inşallah desteğin için de teşekkürler avukatımmmmmmayyy ben de bi 58 olsam yaza kadar ne güzel oluuuur(( hedefin süper tatlım başaracaksın eminim ben:)
bajilar merhaba
bugun giremedimuzun zamandir gorusmedigim arkadasimla okuluma gittim.. is yerinden de izin aldim oturduk sohbet ettik fazlaca kacamagim oldu maalesef. bu yuzden moralim bozuk.. arkadasimi kiramadim 12 yillik arkadasim cunku
sabah menümm: 1tane küçük yeşil zeytin böreğiii
antep yöresine özel yanii size şöyle anlatım çeyrek pidenin içine yeşil zetin salatası sarıp yedimmm gibi bşi
kızlar size nacizanee fikirlerimi söylücemmm 7.5 kilo verirkenn yaptıklarımm.
bol limon tükettim içtiğim suya sıktımm ;;;sodaya sıktımm,
yeşil çayyımı mutlaka içtim kahvee çayy çok nadir içtim.kolayı ağzıma sürmedimm.her yemekten yedimm pasta bile yedim ama ölçülü yedimm.1gün kaçırdıysam diğer gün dikkat ettim.çok su içtim benim en büyük hatam su aklıma bile gelmezzdi diyetten önce idrarımm çok koyu olurdu.ama birgün doktorumda bi diyetisyen idrar ne kadar koyuysa böbreğin o kadar suya ihtiyacı var dediğini duydumm veee bol bol su içemeye başladım günde 1.5 2 lt içiom bu bile benim için büyük başarıı.bol bol idrara çıkınkii ödeminiz sökülsünn.kızartmaalardan uzak durun.suyu çok hızlı içmey,n yudum yudum için ve en eöenmlisi geçen bi diyetisyennnin dedğiği o kadar mantıklı kii benim yaptığım şeyii söylediibişeyii yerken bu bana kilo aldıracak die yersenizz o size kilo olarak geri döner dediiiben hep yemek yerken kilo alıcam die oturuodum sofrayaa,yiyorum ama bak hemen nasıl şiştimm nasıl kilo yaptım diodum artıkkk yiyorum ama bu beni zayıflatacak diyormm.
terleminde çok büyük etkisi varr.sarın streç filimleriii göbeğinizeee yada poşet giyinki sizi terletsin öyle yapın sporunuzu ev temizliğiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?