Speedy26'nın Diyet Günlüğü

SEnde takip ediliyosun ama sütlaçlar falan aşkolsun

tartılırken corabımla üstümdeki bodyi çıkarmıyordum meğer 200 gr etki ediyorlarmışşş ve ben 70.3 müşümmm yehuuuuuuuuuu:)

tartılırken corabımla üstümdeki bodyi çıkarmıyordum meğer 200 gr etki ediyorlarmışşş ve ben 70.3 müşümmm yehuuuuuuuuuu:)

diyorum sadece....
ben de o da yok maalesef tartı 79-80 arası gösteriyorsa ha, işte 79.5um diyorum...
bu arada demin tartıldım 79 gösteriyor hem de 2-3 kez denedim aynı....

olleeeeeey:) yarına daha da düşecek:) senin hedef neydi tatlım?

önce önümüzdeki 3 aylık hedefim 80den 70e inmek
yaza kadar da ideal kilom olan 50-55kg arasında olmak yani her 3 ayda 10 kilo!!!!
makul bir hedef diye düşünüyorum
yani seneye bu zamanlar inşallah 36 bedene sığıyor olacağım diyet-spor ve sizin desteğinizle....
sevgiler...

merhaba kızlar benım bugunku menum sabah peynır zeytın yumurta ve bıtkı cayı arada meyvelı sut kacamak 1 dılım baklava yadıkten sonra cok pisman oldum ama dayanamadımmmmmmmmm 1 bardak yesıl ccay 1 galete ya kızla ben artık ıncecık olmak ıstıyorummmmmm

diyorum sadece....
ben de o da yok maalesef tartı 79-80 arası gösteriyorsa ha, işte 79.5um diyorum...
bu arada demin tartıldım 79 gösteriyor hem de 2-3 kez denedim aynı....

çok sevindim senin adınma canım hadi az kaldı incecik olıucaz.bakalım ben daha tartılmadım çarşamba benim için büyük gün bakalım ne kadar gidecek:)

Baklavadan bi ısırık alıp ya çöpe at ya da evdeki zayıf birinin ağzına tıkıştır:) bayramda hep öyle yaptım bi ısırık aldım sonra 43 kilo olan ablamın agzına tıkıştırdım baklavaları börekleri:) hemde nefsim körelmiş oldu.Ebru şallının bi programını izlemiştim bende çikolata yiyorum ama bi kaç ısırık alıp çöpe atıyorum demişti.Gerçi o kesin uzaylı:) kadın benim zayıf halimde doğum yapıo:)

Kızlaarr leslie yi indirdim sonunda buda demek artık spora merhabaaa:) haftasonu sınavım var ankaradayım. Pzt. görüşürüz. Geçmişi okuyamadım yorumlarım kaldı kusurabakmayın pzt. hepsine cevap yazıcap.
Öpüldünüz. Sizleri çok çok seviyorum...

ayyy ben de bi 58 olsam yaza kadar ne güzel oluuuur(( hedefin süper tatlım başaracaksın eminim ben:)

canım sınavında başarılar dilerim

merhaba hoşgeldin
tatlım baklava hariç süpersin ama onu da görmeyelim şimdilik bakma ben de düne kadar yiyordum tatlı şu şeytanın bacağını kıracağz artık ne yapalım yoksa gitmez bu kilocuklar
tavsiyem şu olacaktır sana... yediklerinin miktarlarını da yaz olur mu? o zaman birbirimize daha iyi destek oluruz yeme konusunda şöyle yapsan daha iyi olur vs şeklinde tavsiyelerde bulunabiliriz tmm cnm?

çok sevindim senin adınma canım hadi az kaldı incecik olıucaz.bakalım ben daha tartılmadım çarşamba benim için büyük gün bakalım ne kadar gidecek:)
teşekkür ederim cnm valla ben de şaşırdım o kadar tatlıdan sonra, hem bi de karnım tokken tartıldım:))) hayırlısı yaaa,, inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz...
tavsiyen harika...
ben çöpe atmaya kıyamam ne yalan söyliyim hem israf çöpe atmak bunun yerine başkasına satmak daha iyi en azından insan kursağına gitsin dimi yaaa o kadar aç varken çöpe yiyecek atılacak zaman da değiliz.
Ebru Şallıya hayranım valla kadın her işe el attı diyet-sporla alakalı helal olsun o arada bi de doğum yaptı tabii kızlar her gün pilates yapıyor ben de başladım ufaktan ama bi defa denedim o da bayramda
devamı gelecek inşallah...

leslie için hayırlı olsun diyorum birbirimizin kulağını çekebiliriz artık dimi?
sınavında başarılar diliyorum Ales'e mi gircen yoksa?Allah yardımcın olsun
gelince güzel haberlerini bekliyor olacağız biz de seni seviyoruz....
ne güzel sevgi pıtırcıkları olduk burda yaaaa....

ayyy ben de bi 58 olsam yaza kadar ne güzel oluuuur(( hedefin süper tatlım başaracaksın eminim ben:)
olacaksın inşallah cnm hepimiz olacağız istediğimiz kiloda ve burdan başarılarımız yazıp başkalarına da örnek olacagız inşallah desteğin için de teşekkürler avukatımmmmmm

bajilar merhaba
bugun giremedim uzun zamandir gorusmedigim arkadasimla okuluma gittim.. is yerinden de izin aldim oturduk sohbet ettik fazlaca kacamagim oldu maalesef. bu yuzden moralim bozuk.. arkadasimi kiramadim 12 yillik arkadasim cunku

bajilar merhaba
bugun giremedim uzun zamandir gorusmedigim arkadasimla okuluma gittim.. is yerinden de izin aldim oturduk sohbet ettik fazlaca kacamagim oldu maalesef. bu yuzden moralim bozuk.. arkadasimi kiramadim 12 yillik arkadasim cunku

ayyy kıyamam sanaaaaa
olsun bugunu hatırlamadan yola devam edebilirsin, bunu yapabilirsin dimi?
moralini bozma oluyor maalesef arada...

sabah menümm: 1tane küçük yeşil zeytin böreğiii

antep yöresine özel yanii size şöyle anlatım çeyrek pidenin içine yeşil zetin salatası sarıp yedimmm gibi bşi

Son düzenleme:
kızlar size nacizanee fikirlerimi söylücemmm 7.5 kilo verirkenn yaptıklarımm.

bol limon tükettim içtiğim suya sıktımm ;;;sodaya sıktımm,

yeşil çayyımı mutlaka içtim kahvee çayy çok nadir içtim.kolayı ağzıma sürmedimm.her yemekten yedimm pasta bile yedim ama ölçülü yedimm.1gün kaçırdıysam diğer gün dikkat ettim.çok su içtim benim en büyük hatam su aklıma bile gelmezzdi diyetten önce idrarımm çok koyu olurdu.ama birgün doktorumda bi diyetisyen idrar ne kadar koyuysa böbreğin o kadar suya ihtiyacı var dediğini duydumm veee bol bol su içemeye başladım günde 1.5 2 lt içiom bu bile benim için büyük başarıı.bol bol idrara çıkınkii ödeminiz sökülsünn.kızartmaalardan uzak durun.suyu çok hızlı içmey,n yudum yudum için ve en eöenmlisi geçen bi diyetisyennnin dedğiği o kadar mantıklı kii benim yaptığım şeyii söylediibişeyii yerken bu bana kilo aldıracak die yersenizz o size kilo olarak geri döner dediiiben hep yemek yerken kilo alıcam die oturuodum sofrayaa,yiyorum ama bak hemen nasıl şiştimm nasıl kilo yaptım diodum artıkkk yiyorum ama bu beni zayıflatacak diyormm.

terleminde çok büyük etkisi varr.sarın streç filimleriii göbeğinizeee yada poşet giyinki sizi terletsin öyle yapın sporunuzu ev temizliğiniziii

sabah menümm: 1tane küçük yeşil zeytin böreğiii

antep yöresine özel yanii size şöyle anlatım çeyrek pidenin içine yeşil zetin salatası sarıp yedimmm gibi bşi

afiyet olsun
soru: sabah kaçta yedin, ara öğün yapmayı düşünmüyor musun?
ayrıntılı yaz ok?

harikasın paylaşım için teşekkürler
diyetisyen haklı tabii su önemli...
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/472263-su-icmeliyiz.html
bu linki ben açmıştım bir zaman önce, okumanı tavsiye ederim belki faydası olur
birşey söylemek istiyorum aslında dün kendi topiğime yazacaktım unuttum buraya yazayım
dün bir haber okudum 100 kilonun üzerinde bir adam 30 kilo vermiş bu kiloları verirken limon, elma sirkesi ve soda takviyeleri yapmış gün içinde tabii seninki gibi ufak yardımcı amaçlı
ama midesi delinmiş adam ölmüş yanlış hatırlamıyorsam
benim midem hassas o yüzden mesela ben akşam salatama 1 yk kadar elma sirkesi gezdiririm yeşilçaya ve çorbaya bol limon sıkarım soda içmem ama yine de korktum ne yalan söyleyeyim dikkat edin siz de...
ayrıca diyet yaparken psikoloji çok önemli nasıl bakarsan öyle görürsün aslında iyi bakarsın iyiyi görürsün bardağın dolu tarafına bakıp pozitif düşünmek yani...
teşekkürler
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…