Speedy26'nın Diyet Günlüğü

SEn iste yeter ki bugünlük ii gidiyoruz leslie yi indirtemedim ona uğraşıyorum söz verdim yapcam sporumu. sen hiç söylemedin neler yedin bakiim

kızlar ben bugün gün boyu evdeydimm.cnm çok sıkıntı.ben pko hastasıyım 3yıldır bebek için uğraşıyrz bugünn cnm ona sıkıntı baya.sabah ekneksiz çorba içtim öğlen form bisküvü yedim akşam kuru fasulye pilav yedim akşam dediğim 4gibi.2dilim baklava 1kurabiye 1de cevizli sucuk yedimmmmmsıkıntıdan yedimmmm doymadı karnımm bu kaçamakla kilo alırmıyım acabaaaa:18::18::18::18:

canim uzulme. bende de pko var. hic tedavisiz bebegim oldu.. senin de olur umarim

Günaydın kızlarrr; bugün nasılsınız? hemen bildirimleri yapiim sohbete öyle geçiim:) Dün akşam balık yedim ama ii yedim
Sabahda sağlam bi kahvaltı yaptım. Ama çok çok çok özür diliyorum sözümde duramadım. Dün akşam misafirim vardı. geç gittiler sabah kalkamadım spor yalan oldu:26:Avukathanım teşekkür ederim dileğiniz için inşallah en kısa sürede incecik olcaz

Canını sıkma tatlım tecrübelerime dayanarak söylüyorum Allah ol deyince olacaktır. Nişanlı olduğum dönem ağrıdan hastanelik oldum ve orda öğrendim ki tek tüpüm tıkalıymış,doğum şansı çok azmış. Nişanlıma şimdi kociş olur, söyledim belki beni bırakır diye korka korka oda Allah isterse olur sen ne karışıyosun dedi. Evlendik ilk ay hamile kaldım ne tedaviye gerek kladı ne başka bişeye Rabbim ol dedi o da oldu. Yemin ederim şok yaşadım ve o an dedim ki herşey hikaye önemli olan benim için Allah'ın ne yazdığı. ondan moralini hiç bozmadan olayları akışına bırak. Tedavine git ve bol bol dua et. Nolur canını sıkma bidaha olur mu. Dualarım seninle...

Aslında hersabah tartılıyodum ama bugün tartılmadım. Dün saçma sapan yedim diye. Yarın tartılır pazartesi bildiririm canım:)

ben günde 30 kere tartılıyorum haha takıntı oldu bende tartılmak:) speedy bence hedefine en kısa zamanda ulaşacaksın ve bu günlük aşırı yardımcı olacak sana takipteyim:)

ben günde 30 kere tartılıyorum haha takıntı oldu bende tartılmak:) speedy bence hedefine en kısa zamanda ulaşacaksın ve bu günlük aşırı yardımcı olacak sana takipteyim:)

hep birlikte başarılı olacaz kızlar inşallah. Pzt.ilk iş senin kilona bakacağım. ASIL BEN TAKİPTEYİM

ben de cok tartiliyorum sabahlari bi rituel oldu, pijamami cikariyorum tartiya cikiyorum heyecanlaniyorum falan kafayi mi yedim ne

eheheheheheh koptum ilk günler aklıma geldi sen lahmacun ben pizza:):):) ama baya düzelttik seni bıraktın lahmacunları sizde beni düzelttiniz bende pizzayı bıraktım:)
kızlarrrrrr bende spor yapmak istiyorum kapışalımmı bakalım en cok mekik kim çekcek:) şaka bi yana birden yüklenmeyin kendinize sonra benim gibi ayklarınız tutmaz:) geçen hayvani kasları olan bi adamın videosunu izleyerek spor yapıyım dedim beni mahvetti yürüyemiorum yaa:) ama tek tesellim demekki işe yaramışki ağrıo düşüncesi:):):)

ben de cok tartiliyorum sabahlari bi rituel oldu, pijamami cikariyorum tartiya cikiyorum heyecanlaniyorum falan kafayi mi yedim ne

cnm senden daha cok kafayı yemiş insanlarda var:) mesela ben ilk pijamayla cıkıorum tartıya fazlamı cıktım yavaş yavaş soyunuyorum.Ama çorap bile 100gr etkileyebilio:)

O azminin göstergesi tatlım zayıfladığını gözünle de görmek istiyorsun okadar. Ben zayıflandığımı düşündüğümde hemen tartılıyorum mesela

günaydın kızlar.

sabah menümm 1fincan çayy(normalde içmem ama çok üşüdüğüm için),çeyrek pide,1 omlet

kızlar bende 5inci sayfa açılmıo.ya 6 yada 4e atlıoo 5i okuyamıyrmmm

kızlar aranıza yeni geldim bende diyete başladım 3 gün oldu 64.3kg boyumda 1.55cm deli gibi bir göbişim var... arkadaşım bgn mekik aleti getirdi sabhki menüm bir dilim kepek ekmek içine peynir çay azöncede bir elma öğlende nestle nesfit yicem bakak bakalım

Aramıza hoşgeldin ozaman.Kalorisiz günler diliyorum.Sabah kahvaltın çok az geldi gözüme acıkmadınmı?

Kızlar bende kepek ekmeğine domatesli beyaz peynirli tost yedim birde yeşilçay içtim bilginizeeee

hoşgeldin tatlım.Biz incecik olcaz sende katıl tabii

cnm hoşgeldin
aynı boydayız bnm kilo senden birazcık fazla o kadar
ah ah senin gibi oldugum zamanlar 3 yıl oncesinde kaldı yaaa ben cok kilo almışım yaaaaaa
sabah kahvaltın bence de az yanına 5-6 zeytin, domates-salatalık falan da ye anca tok tutar

merak etmeyin kızlar bn hergun netteyim Allah izin verdiği sürece de hem sizi hem diğer arkadasları hem de kendi topiğimi aynı anda takip ediyorum benden kaçış yok haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…