Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

+1

Kızım yardımcı öğretmen abla dediği için bende öle yazıyorum işte :) Evet stajer öğrenci. Konuda düzeltme yaptım bu konu hakkında.

Ayy dövdünüz mü öğretmeni

Mudur geregını yapmazsa sacını basını yol o zillinin sevmıyrsa yapmasın o meslegı ssnkı zrla okutuyruz zaten cocuklarla ılgılenenlerın ozel egıtım almıs zekı ınsanlar olamsı gerktgını dusunuyrum adam gıbu bır lıseye puanı yetmeyenler kız meslege dolusıyor aklı zaten havalarda ,oyle olmasaydı duzgun bı lıseye yerlesırdı

Ana okulu öğretmeniyim. Ogrencilerim okula gelmek istemedikleri zaman onları dovdugumu söylerlerdi :) velilerin bir kısmı buna inanıp hesap sorar, bir kısmı "cicik işti iydiriyir dihi nilir divmissiniz ihihi" diye aklınca ağzımı arar, kimisi önemsemezdi. Hayal gücu pek gelişmiş olan bir öğrencim kafasina sandalye firlattigimi iddia etmişti.

Kızınız bu durumu uyduruyor olabilir. Lakin gercek de olabilir. Bu konuyu stajer ile değil öğretmenle konuşun. Nihayetinde 17 yaşında bir çocuk o da. Ağzından kaçmış olabilir. Çocuk olduğunu dusunerek sakin hareket edin. Birçok stajerim oldu. Toy ve cahil olabilirler lakin henüz yetiskin değiller. Bunu gözeterek hareket etmenizi tavsiye ederim.

pamukannesi konu başlığınızı değiştirir misiniz?
Herkes yanlış anlamış ve öğretmen sanmışlar kızı. Bahsettiğiniz kız meslek lisesi son sınıf öğrencisi, öğretmen falan değil, eğitim fakültesi mezunu olmadan da öğretmen olamaz zaten merak etmeyin.

Merak etmiyorum zaten :) bu konuda bi arkadaş uyardı bende gerekeni yapıp konu içeriğini düzelttim. yukarı da yazdım neden öğretmen yazdığımı. Konu başlığı da değişmiyor.

Herkes niye ogretmen yazmiski benim sinifimda da var bu stajyerler lise son sinif ogrencisi sadece.bence hemen pazartesi okula gidip hem mudure hem ogretmene soyleyin.iyi bir azar isitsin de gorsun terbiyesizligi.kizin lise ogretmenine de iletirler cok iyi olur

Yok artık! Bari anlatmaya utanın. Allah öğretmenlere sabır versin.

Vuu iyiymiş sandalye Benim bi arkadaşımın öğrencisi, öğretmen benim kafamı tuttu duvardan duvara vurdu diye iddia ediyordu.Aile de inanıyor ve öğretmene hadsizce hesap soruyor ama ne hikmetse çocuğun kafasında hiç darbe izi yok..

Çocuklara belli bir süre sonra okula gitmek zor geliyor,evde kafasına göre takıldığı için,aile evde hiç kural koymadığı için okulda çocuk sıkıya gelemiyo ve türlü yollar deniyor okula gitmemek için. Onların aklında herhangi bi yerde gördükleri olumsuz birşey alt bilincinde kaliyo ve gerekli durumlarda hoop ortaya çıkabiliyor..

Anneler tabiki çocuğunuza inanacaksınız ama çocuk birşey diyorsa körü körüne inanıp birşeylere bodoslama dalmak yerine olayın özü ve gerçeklik payı araştırılmalı..

Lise son sınıf ogrencisi cocuk gelisim okuyan biri orda bu terbiyesizligi yapmamalı. Meslek lisesi okudum onlarin doldurmak zorunda olduklari bir staj dosyasi ve isletmeyle okulun bir anlasmasi var. Bu anlasma da eti senin kemigi benim tarzinda bir sey canımızı çıkarırlardı ki biz yiyorsa bir hata yapalim bu kizin yaptigi nasil bir terbiyesizlik kucucuk masum bir cocuga o lafi edebilmis. Isin asli o bir ogrenci ve o staji yapmak zorunda ogretmenin de alt seviyesinde bir sey orda o kiz. Isletmeye sikayet ederseniz ki bu cok gecerli bir neden kizin bu seneki staji yanar ve sinifta kalir cunku staj yapmadan simif gecilmiyor. Eger kendisini alacak baska bir isletme bulamazsa da bir sene kaybedip sinifta kalacak. Birakin edin sikayet yaksinlar stajini görsun yaptigi terbiyesizligi basit degil oyle

Valla birileri kizin agzini yüzünü parçala diye öğüt vermişler. Bir çocuk sözlü şiddeti sikayet ediyor. Annesine fiziksel şiddet öneriliyor ne güzel dünya. Velilere hep söyledim ne şikayetiniz varsa sakin çocuğun yanında ogretmene sormayın diye. Çocuğun gözünde öğretmen otoritesi sarsılıyor.

Bir öğrencim vardi. Annesi her gün çocuğun şikayetleri yüzünden hesap soruyordu. Bir gün çocuk sabrimi tasirinca uyardım. Verdiği cevap "anneme söylerim sana kızar yine" sonuç olarak anneyi egitemedigim için çocuğu okuldan aldı. Çocuklar sanıldığından daha akıllılar.

Yok artık! Bari anlatmaya utanın. Allah öğretmenlere sabır versin.
Hanımefendi neden utanayım. 5 yaşındaki çocuk bizi oyuna getirdi. Biz kendimizi affettirmek için elimizden geleni yaptık, halada görüşürüz öğretme.n hanımla. Ben aynı duruma düşmesin diye arkadaşı uyardım. Sözlerinize dikka edin ağzınızdan çıkanı duyun.
Çocukların hayal dünyası büyüktür içinde kaybolursunuz. Ben dersimi aldım bir arkadaşda yardımcı olmaya çalıştım.

Benimde 5 yaşında kızım var.hiç kimsenin çocuklarımıza böyle bişey demeye hakkı yok.biz okula güzel şeyler öğrensinler diye yolluyoruz küfür öğrensinler diye değil.kızınızın yalan söylediğini sanmıyorum.ben olsam okulu yıkardım başlarına.

Lise son sınıf öğrencisi demişsiniz meslek lisesi çocuk gelişimi okuyordur o..üniversite mezunu olmadığı için öğretmen diyemeyiz teknik olarak..ama bu ahlaksızlığı yaptıysa hiç ama hiç öğretmen diyemeyiz stajyerliğinin son bulması gerek müdür eğer konuya el atmazsa BİMER r şikayet edin hatta müdürle konuşurken bu kız gitmezse bimere yazacağım deyin acayip tırsıyorlar olanları bize de anlatın merak ettim Allahım daha neler duyacağız çocuklarımız kimlere emanet..gerçekten öğretmenliği kutsallıktan çıkardılar!!

Lütfen bu konuyu ayrıntılı bir şekilde açın da okusun herkes.
Çünkü çocuk yalan söylemez, yalanı nerden bilsinci çok memlekette.
Sonra taşlayalım öğretmeni..

Yok Can'ım olur mu öyle şey? Biz öğretmenle konuşmadan müdüre gittik şikayet ettik kadın odaya çağrıldı müdürden olayı öğrenince o Şok'la bayıldı.

Hastanelik oldu deyince tartakladınız sandım. Burada hata sizde çocuğun söylediği söze hemen itibar edip öğretmenle konuşmadan,gerçeklik payı var mı araştırmadan bir öğretmeni kolayca harcamışsınız üzüldüm.
Çocukların dünyası yetişkinler gibi değildir,zarar vermek amaçlı yalan söylemezler ama yalan söylerler ve söyledikleri yalana kendileri de inanırlar.
Benim çocuğum yapmaz,bizde yalan konuşulmaz gibi düşüncelerle hareket edilirse böyle durumların yaşanılması kaçınılmaz.
Ayrıca direkt müdüre gitmek neyin nesidir? Müdür okulun idarecisidir,ögretmenlerin patronu değildir.

Bu duruma benzer bir örnek vereyim; sınıfımda çocukların boylarını ölçmek için büyük uzun cetvel var.
Öğrencilerimden biri onu birgün dolabımın yanında gördü ve arkadaşına eğildi dedi ki; "bak öğretmenin sopası var çocukları dövmek için" tabi ben şoka girdim o anda. Ve hemen çocuklara onun ne işe yaradığını anlattım,boylarıni ölçtüm, dokunmalarina izin verdim.Birlikte o cetvelle bir oyun kurduk.Ve eminim ki çocuğun cetveli dayakla bağdaştırması yok oldu.
Ama eğer ben o çocuğun dediğini duymamış olsaydım olabilecekleri siz düşünün..

Yani diyecegim o ki sizin yaşadığınız bu durum ders olmuş size bu da güzel birşey.
Umarım hiçbir öğretmen suçsuz yere bu duruma düşürülmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…