- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi pamukannesi
-
+1Şu kız çocuğuna öğretmen demeseniz artık.. Nerede görülmüş lise son sınıf öğrencisinin öğretmen olduğu ya da öğretmen denildiği..
O, oraya stajını yapmaya gelen ve sınıfın öğretmeninden not alan bir öğrenci..
Öğretmen öğretmen dedikçe siz;insanlar da öğretmen dedi sanıyor.
Kızım yardımcı öğretmen abla dediği için bende öle yazıyorum işte :) Evet stajer öğrenci. Konuda düzeltme yaptım bu konu hakkında.Şu kız çocuğuna öğretmen demeseniz artık.. Nerede görülmüş lise son sınıf öğrencisinin öğretmen olduğu ya da öğretmen denildiği..
O, oraya stajını yapmaya gelen ve sınıfın öğretmeninden not alan bir öğrenci..
Öğretmen öğretmen dedikçe siz;insanlar da o küfürü öğretmen söyledi sanıyor.
Kızım anaokuluna giderken bize öğretmeni Hakkı'nda öhle şeyler söylediki biz soluğu okulda aldık. Teferruata girmeden anlatıyorum. Sonuçta öğretmen hastanelik oldu. Sonuçta kızımın öğretmene kızdığı için yalan söylediği ortaya çıktı. Biz çocuk böyle şeyleri bilmez evde böyle konuşulmaz o yüzden kızım doğruyu söylüyor diye kendimize güveniyorduk ama malesef arkadaşlarından tv den öğrenmiş ve hayal dünyası ile birleştirmiş. Sonuç kendimizi affettirmek için günlerce uğraştık.
Benden size tavsiye önce öğretmenle görüşün zaten tavrından anlar ona göre de şikayet edersiniz.
Merak etmiyorum zaten :) bu konuda bi arkadaş uyardı bende gerekeni yapıp konu içeriğini düzelttim. yukarı da yazdım neden öğretmen yazdığımı. Konu başlığı da değişmiyor.pamukannesi konu başlığınızı değiştirir misiniz?
Herkes yanlış anlamış ve öğretmen sanmışlar kızı. Bahsettiğiniz kız meslek lisesi son sınıf öğrencisi, öğretmen falan değil, eğitim fakültesi mezunu olmadan da öğretmen olamaz zaten merak etmeyin.
Kızım anaokuluna giderken bize öğretmeni Hakkı'nda öhle şeyler söylediki biz soluğu okulda aldık. Teferruata girmeden anlatıyorum. Sonuçta öğretmen hastanelik oldu. Sonuçta kızımın öğretmene kızdığı için yalan söylediği ortaya çıktı. Biz çocuk böyle şeyleri bilmez evde böyle konuşulmaz o yüzden kızım doğruyu söylüyor diye kendimize güveniyorduk ama malesef arkadaşlarından tv den öğrenmiş ve hayal dünyası ile birleştirmiş. Sonuç kendimizi affettirmek için günlerce uğraştık.
Benden size tavsiye önce öğretmenle görüşün zaten tavrından anlar ona göre de şikayet edersiniz.
Ana okulu öğretmeniyim. Ogrencilerim okula gelmek istemedikleri zaman onları dovdugumu söylerlerdi :) velilerin bir kısmı buna inanıp hesap sorar, bir kısmı "cicik işti iydiriyir dihi nilir divmissiniz ihihi" diye aklınca ağzımı arar, kimisi önemsemezdi. Hayal gücu pek gelişmiş olan bir öğrencim kafasina sandalye firlattigimi iddia etmişti.
Kızınız bu durumu uyduruyor olabilir. Lakin gercek de olabilir. Bu konuyu stajer ile değil öğretmenle konuşun. Nihayetinde 17 yaşında bir çocuk o da. Ağzından kaçmış olabilir. Çocuk olduğunu dusunerek sakin hareket edin. Birçok stajerim oldu. Toy ve cahil olabilirler lakin henüz yetiskin değiller. Bunu gözeterek hareket etmenizi tavsiye ederim.
Vuu iyiymiş sandalyeBenim bi arkadaşımın öğrencisi, öğretmen benim kafamı tuttu duvardan duvara vurdu diye iddia ediyordu.Aile de inanıyor ve öğretmene hadsizce hesap soruyor ama ne hikmetse çocuğun kafasında hiç darbe izi yok..
Çocuklara belli bir süre sonra okula gitmek zor geliyor,evde kafasına göre takıldığı için,aile evde hiç kural koymadığı için okulda çocuk sıkıya gelemiyo ve türlü yollar deniyor okula gitmemek için. Onların aklında herhangi bi yerde gördükleri olumsuz birşey alt bilincinde kaliyo ve gerekli durumlarda hoop ortaya çıkabiliyor..
Anneler tabiki çocuğunuza inanacaksınız ama çocuk birşey diyorsa körü körüne inanıp birşeylere bodoslama dalmak yerine olayın özü ve gerçeklik payı araştırılmalı..
Hanımefendi neden utanayım. 5 yaşındaki çocuk bizi oyuna getirdi. Biz kendimizi affettirmek için elimizden geleni yaptık, halada görüşürüz öğretme.n hanımla. Ben aynı duruma düşmesin diye arkadaşı uyardım. Sözlerinize dikka edin ağzınızdan çıkanı duyun.Yok artık! Bari anlatmaya utanın. Allah öğretmenlere sabır versin.
Yok Can'ım olur mu öyle şey? Biz öğretmenle konuşmadan müdüre gittik şikayet ettik kadın odaya çağrıldı müdürden olayı öğrenince o Şok'la bayıldı.Ayy dövdünüz mü öğretmeni
Bu haberde bahsi geçen anaokulu benim evimin hemen ilerisinde. Bunu duyduğumdan beri artık hiç şaşırmıyorum.
http://www.aksam.com.tr/yasam/anaokulunda-tacizin-belgesi/haber-533392
Yanliz o küfür eden öğretmen degil stajyermiş lise sin sınıf öğrencisi öğretmen olamaz zaten önce üniversite bitirmesi gerekiröğretmenlikte kalite yerlerde
Yok Can'ım olur mu öyle şey? Biz öğretmenle konuşmadan müdüre gittik şikayet ettik kadın odaya çağrıldı müdürden olayı öğrenince o Şok'la bayıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?