Bildiginiz muzik studyosu kaliyorlar oradastüdyo dairemi anlamadım hiç bir şey
Okumadiginiz o kadar belliki? Sizli bizli konusurke sanane tavriniz gercekten az cok dusunce sahibi olmasina yetiyor insanin. Sizin esiniz ve herhagi hayatinuzdaki insana senin sevgilin soyle boyle ondan ayril iste bosver o kizi gel baskalariyla takilalim dicek sizde ayy canim sevgilim git tabiii gorus o cocuklarla hatta 1 hafta orda kaliyosun surekli kal sana 6 7 saat ulasamayim olsun onemli degil dersiniz sevgili medeniyet timsali insan :)Sana ne arkadaşlarından velisi misin adamın? İstediği kişilerle görüşsun sana değer veriyorsa sorun yok adama çocuk gibi davranma
Inanin 1 senedir bunuda denedim hatta kendi agzimla git kal et dedim, laf etmedim arkadaslariyla nasilsa bende arkadasca yaklastim guvendigimi hissettirdim. A artmiyorum 1 ay evine gitmedi orada kaldi. Sabahi belli degil gecesi belli degil. Dusunsenize biz bir hayati paylasiyoruz, dolayisiyla evlenmeyi dusundugum adamin planlarimizi bozmasi onlar yuzunden yalan soyleme noktasina gelmesi, o insanlarin bana karsi sevgilimi empoze etmesi buna kim katlanir? Yani herseyi denedim baktim olmuyor dedim ki en son acini cek kizim sen bu sekilde mutsuzsun onuda kisitlamaya hakkin yok ayrilmak en iyisi. Geldi oyle yalvardiki onemli degil senden onemli bisey yok diye yinede ona ozellikle dedim seni degistirmek istemiyorum ama bu sekildede bu olanlara dayanamiyorum hatta uzun sure kimseyle konusmayacagimi icinin rahat olmasini bile soyledim yeterki vazgecelim diye. Olmadi yeniden basladik ve 3 ay sonra husran..Bence arkadaşları hakkinda kötü bir şey söyleme inat etmesin sonra ama tatli tatlı kendine bagla;-)
Bende en son arkadaslarindan vazgecersen ne kaybedersin bilmiyorum ama bizden sonra ikimizinde cok sey kaybedecegi kesin dedim. Ah ah nereye gitsem cikmaz sokak ne yapsam iyi kotu yine sonunda ben uzuluyorumArkadaşları tekin insanlar değilki seni ayırıyor sevgilindenBırak seçimini o yapsın..Arkadaslarını seçersed elbet lisman olucak
Herseyi denedim guzel konusmak guzelce anlatmak onu anlamaya calismak yaninda olmaya gayret etmek onlari benimsemeye bile kendimi sevdirmeue bile calistim o studyoyu yaparken onlar gidip yemeklerini hazirladim guleryuzle yaklastim, inanin suratima bakmiyorlar bir tesekkur bir selam bile vermiyorlar. Yuzlerinden kovmak akiyor resmen. Ne yapsam olmadi beni sevmemelerinin sebebini bilmiyorum bu arada herhanhi bir olay yasanmadiSecim yapsın
Seni secerse zaten senindir.
Seni secmezse zaten hiç senin olmamıştır
Bir anneanne sözü
Sevgilimin kendi semtinden cocukluk arkadaslarida var 5 6 tane surekli birlikte takilir cok duskundur onlarada. Inanin onlarda beni bir o kadar severler hic bir zaman gorusme az gorusu birakin yorum bile yapmam hatta bulusuruz ararlar cagirsana onlarida hep beraber yiyelim icelim gezelim derim. Oyle temiz iyi insanlar. Gercekten dediginiz gibi o studyodaki cocuklar sevgilimin yumusak yapisindan yuz buluyorlar masaya yumrugunu vuramiyor ve beni oyle disliyorlarki haliyle bizim butun hayatimizi olumsuz etkiliyorlar. Biz yazin bir ayrilik yasadik sirf yanima gelmesin diye birakmadilar ben hastaneye yattim belli bir sebepten 1 gun, yanima gelmedi bunlari yedim yuttum insan hata yapar dedim seviyodum pismanligina inandim devam ettik. Insan bunlari yediremiyor ki, gorusmede demiyorum ama kalma ve sik gorusme o insanlarla olumsuz etkileniyoruz demekle benmi yanlis yapiyorumİnsanlar neden arkadaşları/sevgilileri/çocukları sadece kendine ait olsun ister ki? Sadece benle takılsın, beni sevsin, hayatında bi ben olayım..
Burda ve hayatta görüyoruz.. Kayınvalideler, gelinleri oğullarını çalıyor sanar.. arkadaşlar, diğer arkadaşın sevgilisi olmasını istemez.. Sevgililer, sevgilisinin arkadaşlarıyla takılmasını istemez vs vs.. Böyle insanlar çok var, yakınları sadece kendilerinin olsun istiyorlar..
Belli ki arkadaşları kıskanmış seni.. O yüzden hemen kötülemeye girişmişler..
Sevgilin de hala fırsat veriyor bunlara.
Sonuçta sen boş yere, onlarla ilişkini kes demiyorsun.. Ortada birşey olmasa , ve sen onlarla takılma desen sevgiline, haksız olurdun.. Ama bu arkadaşlar seni istemiyor belli ki
Zaten her turlusu olmadi yine o soguma kopma ve sevsemde vazgecme noktasina gelicem. Arkadas nedir ki.elbetki olur iyi niyetliyse kimse kimseyi kiskanip kotu etkilemiyorsa. Onlarinda kiz arkadaslari var donup sevgilimnyorum bile yapmaz. Bu ne haddine kimin. Biz hayati evliligi birlikte paylasacagiz sonucta madem sen bu sekilde olmak istiyorsun o zaman kararima sende saygi duy bana bunu dayatmaya onunda hakki yoktu ve ona ben bunu dayatmamak icin kenara cekilmeyo tercih etmistim. Bu onun secimiydi simdi yeniden bana ayni seyi yasatmaya hakki varmiAman birak kalsin nerdekalacaksa
Senin icin de adami tanima firsati iste bak, evlenseniz adamin ne yapacagi simdiden belli.alip basini gidecek demek ki, sen de ona gore davranirsin canimama adami kisitlamakla birsey elde edemezsin kazik kadar insan sonucta sen nasil degistirebilirsin ki?
Yani tamam herkesin hobisi var kendine ozel ayri zamanlar da gecirmeli ama bunun da bir siniri var, her Allahin gunu studyo muzik ivir zivir da cekilmez,sen de al basini git o zaman o da sana saatlerce ulasamasin bakalimZaten her turlusu olmadi yine o soguma kopma ve sevsemde vazgecme noktasina gelicem. Arkadas nedir ki.elbetki olur iyi niyetliyse kimse kimseyi kiskanip kotu etkilemiyorsa. Onlarinda kiz arkadaslari var donup sevgilimnyorum bile yapmaz. Bu ne haddine kimin. Biz hayati evliligi birlikte paylasacagiz sonucta madem sen bu sekilde olmak istiyorsun o zaman kararima sende saygi duy bana bunu dayatmaya onunda hakki yoktu ve ona ben bunu dayatmamak icin kenara cekilmeyo tercih etmistim. Bu onun secimiydi simdi yeniden bana ayni seyi yasatmaya hakki varmi
Sans insan gibi fikrimi yazdım sen bu kafayla 6. 7 saat değil ömür boyu adamdan tekme yersin.Okumadiginiz o kadar belliki? Sizli bizli konusurke sanane tavriniz gercekten az cok dusunce sahibi olmasina yetiyor insanin. Sizin esiniz ve herhagi hayatinuzdaki insana senin sevgilin soyle boyle ondan ayril iste bosver o kizi gel baskalariyla takilalim dicek sizde ayy canim sevgilim git tabiii gorus o cocuklarla hatta 1 hafta orda kaliyosun surekli kal sana 6 7 saat ulasamayim olsun onemli degil dersiniz sevgili medeniyet timsali insan :)
Keşke sizi ayırmak isteyen sevgilinin arkadaşlarını dinlemek fırsatımiz olsaydı... Kendiniz söylüyorsunuz çoğul sizi ayırmak isteyenler.. Valla bir hafta onları tercih ediyorsa sen zaten sutttOkumadiginiz o kadar belliki? Sizli bizli konusurke sanane tavriniz gercekten az cok dusunce sahibi olmasina yetiyor insanin. Sizin esiniz ve herhagi hayatinuzdaki insana senin sevgilin soyle boyle ondan ayril iste bosver o kizi gel baskalariyla takilalim dicek sizde ayy canim sevgilim git tabiii gorus o cocuklarla hatta 1 hafta orda kaliyosun surekli kal sana 6 7 saat ulasamayim olsun onemli degil dersiniz sevgili medeniyet timsali insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?