Ama belli bir yasa gelmis insanin degismesi zor maalesef:-(Inanin 1 senedir bunuda denedim hatta kendi agzimla git kal et dedim, laf etmedim arkadaslariyla nasilsa bende arkadasca yaklastim guvendigimi hissettirdim. A artmiyorum 1 ay evine gitmedi orada kaldi. Sabahi belli degil gecesi belli degil. Dusunsenize biz bir hayati paylasiyoruz, dolayisiyla evlenmeyi dusundugum adamin planlarimizi bozmasi onlar yuzunden yalan soyleme noktasina gelmesi, o insanlarin bana karsi sevgilimi empoze etmesi buna kim katlanir? Yani herseyi denedim baktim olmuyor dedim ki en son acini cek kizim sen bu sekilde mutsuzsun onuda kisitlamaya hakkin yok ayrilmak en iyisi. Geldi oyle yalvardiki onemli degil senden onemli bisey yok diye yinede ona ozellikle dedim seni degistirmek istemiyorum ama bu sekildede bu olanlara dayanamiyorum hatta uzun sure kimseyle konusmayacagimi icinin rahat olmasini bile soyledim yeterki vazgecelim diye. Olmadi yeniden basladik ve 3 ay sonra husran..
sevgilin senin dediğin gibi saf olup milletin dediğine inansa o zaman önce senin dediğine inanır o insanlarla görüşmezdi. onu hayatından tamamen çıkaracaksın karşında ölse bile affetmeyeceksin. belki o zaman kendine gelirArkadaslar erkek arkadasimla ciddi manevi anlamda cok paylasimda bulustugum uzun bi iliskim var.iliskinin basindan birbirimizi tanima ve alisa surecinde baglanma surecinde oda ailevi sorunlarla bogusuyor surekli studyosu olan arkadaslarinda kaliyodu studyoda ( oradakilerde nisanli ciddi basi bagli yani cidden farkli bi durum dusunmedim ve olmadida oyle biyer)
Diyeceksiniz ki ee sorun ne ? Bu insanlar sevgilimi cok empoze ettiler zamaninda. Cok agir seyelr yasadim iliskimizi bozdular dusunceleriyle. Yetmedi bana tavir surat beni dislamaya aramizi bozmaya calistilar. O kadar agir seyler yasadimki bi gun tak etti ilk defa ayrilmak istedim. Ilk defa gercekten biktim hergun orada kalmalarindan yani anlatamam psikolojim bozuldu. Hergun kavga ediyorduk.
3 ay once geldi gecenin bir yarisi kapima agladi gozyaslari icinde gerekiese vazgecerim senden kiymetli degil dedi. Bi anda gercekten hersey duzeldi sorunsuz bir sekilde. Yine bana verdigi sozlerin aksini gidim gidim yapmaua basladi. Ona seni degistiremem ama ben boyle mutsuzum senide zorlamiyorum diyerek ayrildim gercekten simdi neden bunu yapiyor bana? Bende isnanim. Hergun yine daha yeni 2 gun kus kaldik bu yuzden dun baristik bugun yine bana soruyor uyuz oluyorum istemiyorum nefret ediyorum o art niyetli insanlardan. Yasadikalrimi bile bile soz vermesine ragmen hala gelip unut artik diyor kolaymi?
Kisiligi degisiyor orada yani anlamiyorum kotu bi insanda degil sadece saf ve herkese dunyanin iyisi der abartir yuceltir. Biktim gercekten aglama krizlerine giriyorum hergun. O insanlari istemiyorum cevremizde arkadaslari diye elim kolum baglaniyor.
Napacagim ben kizlar akil verin bana
Cevap vermicem size uslubunuz sizi yeterince yansitti tesekkurlerKeşke sizi ayırmak isteyen sevgilinin arkadaşlarını dinlemek fırsatımiz olsaydı... Kendiniz söylüyorsunuz çoğul sizi ayırmak isteyenler.. Valla bir hafta onları tercih ediyorsa sen zaten suttt
Kendinizle celismissiniz ayni seyi kuzeninizin yasadigini soyluyorsunuzSevgilinizin arkadaşlarına kadar karışma gereğini neden duydunuz? Annesi misiniz onun arkadaşlıklarına bile karışıyorsunuz.? Birden fazla kişiden bahsediyorsunuz sanırım hepsi mi size karşı? Bir kişi olsa hadi neyse. Sizi neden ayırmaya çalışsınlar, ayrıca erkek arkadaşınız için gerçekten önem teşkil etseniz onların sizi ayırmaya çalışmasını geçtim sizin hakkında konuşmasına bile izin vermezlerdi. Kuzenimin şu an ki eşi neler yaşadı, ne mesajlar atıldı. Kimler girdi araya. Hiç birinin lafına aldırış etmedi şu an evliler. Kimse kimseyi ayıramaz bir kişi istiyorsa ayrılır. Gerisi bahanedir.
Biliyormusunuz bugun ayni seyi bende dusundum. O gun sirf gunu kurtarmak icin bunu yapmis olabilir dedim kendi kendime. Haksizmiyim ben? Bir iliskiye arkadaslar giriyorsa eger benim iliskiyi istememem veya arkadaslarindan rahatsiz olmami elestirmis bazi kisiler yahu bizde insaniz. O erkek elleme etme annesimisin ne demek.hayir degilim birlikte hayat gecirmeyi dusundugu yol arkadasiyim.elbetki kotu art niyetli insanlari istemem birde gelip utanmadan arkadaslarinida dinlesek diyebiliyorlar burada yahu ben onlari oldursun onlara kotuluk ersin demedimki. Kalmasin gitsin ama sik gitmeisn olumsuz etkileniyoruz dedim. Sevgilim buna olanak sagladi en buyuk suclu o. O benim arkadaslarima karisiyor ama. Burada insan oldugunu unutup erkegin gonlunu hos etmeye adapte olmus insanlar yorum yapiyor ya cok guluyorum. Hayatinu paylasmayi dusundugun insanin hayatinda kimin olduguna elbetki oturur bir dusunurum kendisi bir cok arkadasim icin iletisimi kestirdi benimle. Bazi insanlar cok garip vallahiAdam olana kimse etki etmez. Empoze de edemez kimse. Sevgilinizin empoze olası var. Bütün suç Sevgilinizde. Bir sürü arkadaşla ilgili nadide Atasözlerimiz de var kulağa küpe. Sevgiliniz de onlar gibidir ya da onlara yakındır. Çünkü belli yakın Arkadaşlar ve sizi de onlar için kırıyo. Size gelip kapıda ağlaması bile yalan bence plan yapmış bile olabilir aman bi gelsin de yavaştan görüşürüm diye. Dikkat edin yıllarınıza da acımayın acınacak durumadüşersiniz
sevgilin senin dediğin gibi saf olup milletin dediğine inansa o zaman önce senin dediğine inanır o insanlarla görüşmezdi. onu hayatından tamamen çıkaracaksın karşında ölse bile affetmeyeceksin. belki o zaman kendine gelir
Biseyler kullanıyorlar mi ordayken?Okumadiginiz o kadar belliki? Sizli bizli konusurke sanane tavriniz gercekten az cok dusunce sahibi olmasina yetiyor insanin. Sizin esiniz ve herhagi hayatinuzdaki insana senin sevgilin soyle boyle ondan ayril iste bosver o kizi gel baskalariyla takilalim dicek sizde ayy canim sevgilim git tabiii gorus o cocuklarla hatta 1 hafta orda kaliyosun surekli kal sana 6 7 saat ulasamayim olsun onemli degil dersiniz sevgili medeniyet timsali insan :)
Cok haklisiniz. Ben bi insanim oda bi insan ve anlasmazlik yasamak olagan benim rahatsiz oldugum noktalar olmasi olagan. Sanki hic bisey olmamista ben karismak icin karismisim gibi yadirgayanlar var istedigi gibi arkadaslariyla icmeye bistroya canli muzige gidiyor inanin benden izin yada onay bile almiyor ben sorun etmiyorum cunku diger cocukluk arkadaslariyla cok yakiniz. Goren diyecekki sikinti bende. Madem rahatsizim ve yolundan cekilmisim soz verme gelme degilmi? Ben zaten zorlamadim aksine bu onun tercihiydi.bendede suc var dediginiz gibi bu sekilde olmaz iste ne yapacagimi sasirdim artikerkek arkadaşınız da onların lafını dinliyorsa karakter de bir sıkıntı varmış sanırım. size verdiği sözü de tutmamış üstelik
ya bu adamı bu şekliyle kabul edip ilişkinize devam edeceksiniz, ya da ayrılıp ayrılıp barışmayacaksınız yoksa sizin sözlerinizin de bir anlamı kalmaz. kapıma geldi bir gece yalvardı barıştım olunca adam nasıl olsa beni seviyor ikna ederim diye düşünmüştür. ömür geçer mi böyle bir adamla bilemedim ben
Bende cok dusundum, ama nefret ediyor ve onaylamiyor gibi davraniyor sacmalama ne bicim konusuyosun diyor. Ama oradaki cocuklarin kullandigini soylemisti.Biseyler kullanıyorlar mi ordayken?
Sanirim benim hatam o gun verdigim karardan donmek oldu ya bu sekilde gittigi yere kadar gidecek yada bitecek en dogrusuAma belli bir yasa gelmis insanin degismesi zor maalesef:-(
Eger vaktini senden cok onlara ayiriyorsa kullanmasi yada etkilenmesi yuksek. I arkadaslari saglam degil ve kafasini ykiyorlar bu yuzden seni arka plana atiyor. Onlem al yada bu cocukla evlilik hayali kurmaBende cok dusundum, ama nefret ediyor ve onaylamiyor gibi davraniyor sacmalama ne bicim konusuyosun diyor. Ama oradaki cocuklarin kullandigini soylemisti.
Kendini fazla yıpratmadan en doğru kararı vermeye çalışSanirim benim hatam o gun verdigim karardan donmek oldu ya bu sekilde gittigi yere kadar gidecek yada bitecek en dogrusu
Haklisiniz sanirim bende ayni seyden supheleniyorum. Cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icinEger vaktini senden cok onlara ayiriyorsa kullanmasi yada etkilenmesi yuksek. I arkadaslari saglam degil ve kafasini ykiyorlar bu yuzden seni arka plana atiyor. Onlem al yada bu cocukla evlilik hayali kurma
Valla nenyalan soyleyeyim belkide dediginiz gibidirDemek ki onun için yeterince önemli ve dolaylı olarak öncelikli değilsin
Belki de anlaman gereken budur
Cok haklisiniz. Ben bi insanim oda bi insan ve anlasmazlik yasamak olagan benim rahatsiz oldugum noktalar olmasi olagan. Sanki hic bisey olmamista ben karismak icin karismisim gibi yadirgayanlar var istedigi gibi arkadaslariyla icmeye bistroya canli muzige gidiyor inanin benden izin yada onay bile almiyor ben sorun etmiyorum cunku diger cocukluk arkadaslariyla cok yakiniz. Goren diyecekki sikinti bende. Madem rahatsizim ve yolundan cekilmisim soz verme gelme degilmi? Ben zaten zorlamadim aksine bu onun tercihiydi.bendede suc var dediginiz gibi bu sekilde olmaz iste ne yapacagimi sasirdim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?