tatlım bir erkek aşık olduğu zaman gözü hiçbir şeyi görmez sadece sevdiği kadına inanırBilemiyorum belkide ben oyle dusunuyorumdur. Sevgilim keyfine duskun zevkine vaktine rahatina duskun ee erkek erkegede bu fazlasiyla saglaniyor sanirim. Haliyle ben bu durumda zorlayici gozukuyorum ama inanin 1 sene ben sabretmeyi laf etmemeyi denedikce bana mesajlar attilar aramizi bozmak icin pek cok sey denediler o studyonun sahibi olan cocugun kiz arkadasi beni kiskanmis bunu tesadufi bir sekilde ogrendim. Buda bir sebep olabilir belkide bilmiyorum. Ayrica o 3 arkadasiyla herhangi bir yakinligim soz konusuda degil
Haklisiniz gercekten o bu sekildr yaklassa kimse cesaret edemez ne erkekler var ailesini bile susturuyor sevdigini korumak adina burda erkek arkadasimin tavri onemli ve malesefki dediginiz gibi agirligi gercekten yok..Bir ilişkiye başlama yaşı var ve olmalı bence.. beyin yaşı yani. .erkek arkadaşinizin çevresinden ne denirse denilsin silah dayanmıyor ya kafasına kendisi seçiyor onlara uymayı demişsiniz ki"; ...arkadaşlari boşver sizin için şöyle böyle boşver onu dese? Ne yapardınız. ? " erkek arkadaşınızı gözlem yapardınız bakalım ilişki yaşama yaşında mi? Onları dinler ama uymak zorunda değil ki..burda arkadaşın suçu yok bence keza annesi de diyebilir bu kız sana uygun değil aman bırak diye..erkek arkadaşınız o zamanda annesini dinleyecek demek ki..yani sahiplenme olayı olmamış, .arkadaş bi geri baş bakalım dememiş burda arkadasin suçu yok..
Inanin hic iletisimimiz yok arkadaslariyla ama o cocuklardan birinin kiz arkafasi beni sebepsizce kiskanmis bunu ogrenmistim tesadufen.. ben baskin ve erkek arkadasimdan daha nasil desem fikirlerimi acikca dile getiren atilgan bi insanim. Dolayisiyla yonlendiremiyorlar oyle kolay kolay ben o yuzden diye dusunuyorumAdamlar durduk yere yapmıyorlar bence mutlaka bişey var.Yani belki yaptığınız bi hareket yada tavırlarınız hakkında onu uzaklaştırıyorlar sizden.Buna sebep ne oldu.Yani illa var bişey.Durduk yere kimse gıcıklığına yapmaz.
Sizden hoşlanmamışlar belliki..Sebebini henüz bilmiyorsanız onu öğrenin
Ben normalde bi yerde kalmasina ya da arkadaslariyla vakit gecirmesine karismam bu en dogal hakki oda ayni sekilde bu tarz seyelre saygi duyar belli bir cizgimiz vardir hatta yarin ev turacaklarmis bir arkadasinin dogumgunu cocukluk arkadasi karismam baski yapmam o insanlarida tanirim severim. Gel gelelimki o studyo diye bahsettigim yerdeki cocuklarin tavirlari anlatmasi uzun olacak sekilde bazi hatalari ve saygisizliklari oldu bana ve iliskimiz ayriliga kadar suruklendi zamaninda konuda anlattiklarim bunlar. Ve ben gorusme demek yerine orada kalmasini yani sik sik gitmesini istemiyorum yeniden bu tarz seyleri yasamak istemedigim icin kisacasi bu sekildeTam anlamadım ben ya orada bi karışıklık olmuş
Stüdyoda kalması mi sorun
Yoksa orada olan arkadaşları mi kötü
O çok sık mi görüşüyor yoksa azalttı miBen normalde bi yerde kalmasina ya da arkadaslariyla vakit gecirmesine karismam bu en dogal hakki oda ayni sekilde bu tarz seyelre saygi duyar belli bir cizgimiz vardir hatta yarin ev turacaklarmis bir arkadasinin dogumgunu cocukluk arkadasi karismam baski yapmam o insanlarida tanirim severim. Gel gelelimki o studyo diye bahsettigim yerdeki cocuklarin tavirlari anlatmasi uzun olacak sekilde bazi hatalari ve saygisizliklari oldu bana ve iliskimiz ayriliga kadar suruklendi zamaninda konuda anlattiklarim bunlar. Ve ben gorusme demek yerine orada kalmasini yani sik sik gitmesini istemiyorum yeniden bu tarz seyleri yasamak istemedigim icin kisacasi bu sekilde
Evet cok tuhaf insanlar cozemedim.mesrla baska yere tasindilar maddi durumlardan dolayi usta tutamadilar icini kendileri yaptilar erkek arkadasimda yardim etti. Sik sik gidip pogaca yemek tarzi seyler goturup bes dakikayi gecmez sekilde birakip gittim hosgeldin yok selam vermek yok inanin gorseniz sok olursunuz hal hareketler mimikler. Ben anlamaya calistim uzun zaman neden bu sekilde diye. Ornegin telefinda konusuyoruz en basiti birak su telefonu, yada bile bile orada saldirmalar satalasmalar ve bu surekli oluyor istisnasiz of bi dusmedi telefon elinde sonra konusursun birak lak laki gibi arkafan bazen direk bana ithafen laf sokmalar. Bunun disinda benim anlatmak istemedigim cok sey var ankarada ben bi operasyon gecirdim 1 sene once, kurtaj oldum malesef boyle agir ve boyle tarifi inkansiz yasamayanin bilemeyecegi bir aci yasadim. Aklini yikadilar o gun gelmedi, tek basimaydim o gun ve ben bunlarda onlarinda payinin oldugunu gelmemesinde daha dogru ortak bir arkadasimizin tesadufi orada olmasiyla aylar sonra ogrendim. Kim kaldirir bunlari bilemiyorum. Ama inanin oyle ofke doluyumki. Erkek arkadasim o gunlerdeki gibi degil zamanla olgunlastigini gorebiliyorum aslinda hos bunlari hala ilk gunki gibi hatirlarim. Ama psikolojim bozuldu artik onlar surekli hayatimizda ve oyle huzursuz ve mutsuzumki bu yuzden. Daha sonra en kotu anlarimda yanimda olarak telafi etmeye calisti yuzde elli kirdiysa yuzde ellide ustumde emegi vardir. Boyle arafta kaldim ve hala onlar yuzunden tavir yiyorum sozlerinde durmadigini ve gitmeye yer yaptigini goruyorum. Belki herkes kendini hakli gorur kendini melek gibi anlatir ama gercekten ben kotu bisey yapmadim surekli bunlari anlatmak acilarimi dillendirdim belki cok ama ona hic yanlis yapmadim. Bunlara ragmen sevmeye alismaya karismamaya ve kabullenmeye de calistim ama olmadi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ozur dilerimO çok sık mi görüşüyor yoksa azalttı mi
Tavırları hala devam ediyor mu bir de o çocukların
Son derece haklisinizEvet cok tuhaf insanlar cozemedim.mesrla baska yere tasindilar maddi durumlardan dolayi usta tutamadilar icini kendileri yaptilar erkek arkadasimda yardim etti. Sik sik gidip pogaca yemek tarzi seyler goturup bes dakikayi gecmez sekilde birakip gittim hosgeldin yok selam vermek yok inanin gorseniz sok olursunuz hal hareketler mimikler. Ben anlamaya calistim uzun zaman neden bu sekilde diye. Ornegin telefinda konusuyoruz en basiti birak su telefonu, yada bile bile orada saldirmalar satalasmalar ve bu surekli oluyor istisnasiz of bi dusmedi telefon elinde sonra konusursun birak lak laki gibi arkafan bazen direk bana ithafen laf sokmalar. Bunun disinda benim anlatmak istemedigim cok sey var ankarada ben bi operasyon gecirdim 1 sene once, kurtaj oldum malesef boyle agir ve boyle tarifi inkansiz yasamayanin bilemeyecegi bir aci yasadim. Aklini yikadilar o gun gelmedi, tek basimaydim o gun ve ben bunlarda onlarinda payinin oldugunu gelmemesinde daha dogru ortak bir arkadasimizin tesadufi orada olmasiyla aylar sonra ogrendim. Kim kaldirir bunlari bilemiyorum. Ama inanin oyle ofke doluyumki. Erkek arkadasim o gunlerdeki gibi degil zamanla olgunlastigini gorebiliyorum aslinda hos bunlari hala ilk gunki gibi hatirlarim. Ama psikolojim bozuldu artik onlar surekli hayatimizda ve oyle huzursuz ve mutsuzumki bu yuzden. Daha sonra en kotu anlarimda yanimda olarak telafi etmeye calisti yuzde elli kirdiysa yuzde ellide ustumde emegi vardir. Boyle arafta kaldim ve hala onlar yuzunden tavir yiyorum sozlerinde durmadigini ve gitmeye yer yaptigini goruyorum. Belki herkes kendini hakli gorur kendini melek gibi anlatir ama gercekten ben kotu bisey yapmadim surekli bunlari anlatmak acilarimi dillendirdim belki cok ama ona hic yanlis yapmadim. Bunlara ragmen sevmeye alismaya karismamaya ve kabullenmeye de calistim ama olmadi. Kusura bakmayin cok uzun oldu ozur dilerim
En son 3 ay once oldu hatta ilk kez o gun bi soz verdi bunlar olmayacak diye ve 3 ay boyunca gercekten degisti sasirtti beni. Artik kalmiyordu belki 1 belki 2 gidiyordu gorusuyorsada telefonda gorusuyordu. Yenidengitmeye kalmak disinda gorusmeye sik sik vakit gecirmeye basladigindan beri verdigi sozlerin aksine (bu verdigi sozlet gosterdigi ozveri bana karsi saygisi benim fikrimi alma bi plan yaparken fikir alma daha anlayisli daha ilimli olma gibi) ne zaman yeniden icli disli oldu bunlat yine yok olmaya basladi. Yenide sorgulamaya onlar icin bana surat asmaya basladiSon derece haklisiniz
Rest cekince bir şey diyor mu ?
Ya onlar ya ben gibi
Son ayrılıkta siz neler söylediniz o neler söyledi ?En son 3 ay once oldu hatta ilk kez o gun bi soz verdi bunlar olmayacak diye ve 3 ay boyunca gercekten degisti sasirtti beni. Artik kalmiyordu belki 1 belki 2 gidiyordu gorusuyorsada telefonda gorusuyordu. Yenidengitmeye kalmak disinda gorusmeye sik sik vakit gecirmeye basladigindan beri verdigi sozlerin aksine (bu verdigi sozlet gosterdigi ozveri bana karsi saygisi benim fikrimi alma bi plan yaparken fikir alma daha anlayisli daha ilimli olma gibi) ne zaman yeniden icli disli oldu bunlat yine yok olmaya basladi. Yenide sorgulamaya onlar icin bana surat asmaya basladi
Ben bu sekilde mutsuz oldugumu, bu uzun sure zarfind aherseyi denedigimi ama bir insani degistirmenin mumkun olmadigini gordugumu, bu sekilde de benim huzursuz oldugumu sessizce hayatindan cikacagimi ve en onemlisi onlarin verdigi huzursuzlugun ayriliktan cok daha sancili oldugunu soyledim ve daha konusmadim. Kapima geldi cok fazla agladi ve iki tarafada baktigini hakli oldugumu ve iki tarafa baktiginda benim daha agir bastigimi geregirse onlardan vazgececegini soyledi. Simdi bunlari ona hatirlatsam nasil kivirir, nasil susar nasil laf baska yere sapar belli degilSon ayrılıkta siz neler söylediniz o neler söyledi ?
Son durumda ayrı misiniz ?Ben bu sekilde mutsuz oldugumu, bu uzun sure zarfind aherseyi denedigimi ama bir insani degistirmenin mumkun olmadigini gordugumu, bu sekilde de benim huzursuz oldugumu sessizce hayatindan cikacagimi ve en onemlisi onlarin verdigi huzursuzlugun ayriliktan cok daha sancili oldugunu soyledim ve daha konusmadim. Kapima geldi cok fazla agladi ve iki tarafada baktigini hakli oldugumu ve iki tarafa baktiginda benim daha agir bastigimi geregirse onlardan vazgececegini soyledi. Simdi bunlari ona hatirlatsam nasil kivirir, nasil susar nasil laf baska yere sapar belli degil
Hayir suanda degiliz ama bu sadece konusulmuyor, ustu kapanmis halde duruyor oylece. Ona sadece biriktirdigimi soyledim icimde yine ayni duruma getirirse beni pismanlik yasamamasini bu sefer ne sozlerin ne gozyaslarinin bunu kapatanicagini soyledim. Tamam dedi oda sadece suan hala kalmiyorsa bu yuzdendir cunku hem anne oldum ona hem arkadas hem es. Beni kaybetmeyi goze alanadigi icin belkide hala onu bisey tutuyorsa o tutuyor. Ama verdigi sozleri tutmuyorda, bunun icin tartisiyor benimle. Siz ne durumdasinizSon durumda ayrı misiniz ?
Aynı şeyleri yaşıyoruz ondan bu kadar soruyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?