Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Nişanlıyken geziyorduk falan ama sonra evlendik ve adam 2.5 yıldır kanepeyle aşk yaşıyor.. elinde pc sürekli futbol yorumu izliyor. Ama alıştım o yatıyor ben çıkıyorum geziyorum arkadaşlarla takılıyorum. Mis gibi oluyo . Zaten onla yapacağım pek bi şey yok dediğin gibi sinemaya gidelim diyor.. bi yere gitsek sohbet muhabbet yok . Saçma sapan oturup geliyoruz

Yan koltukta uzanmış leptop la aşk yaşıyor bende bebeyi uyutuyorum çay çekirdek dızi keyfi yapıcaz iki çocukla bu bile bana çok keyifli gelir oldu buna da şükür

Kanepede yatiyo bende kicinin dibinde tw izliyorum

Galatasaray'ın maçında görevli 12 den beri gece 12 de anca gelir. Şuan ben de oğlumu uyuttum temizlik yaptım bütün gün inşallah bi çay icicem.
Katlanacak çamaşır ve ütüler var yetismedi napayım.

Sabah cok erken kalkacagi icin uyudu :) kiyamiyorum da 6 da uyaniyor ben de calisiyorken bu saatlerde uyumus olurdum o konuda sıkıntim yok normalde de mac varsa mac izler aslinda herkes ayni farkli bir sey yok :)

Bendede durum farklı değil bende can sıkıntısından dolayı geldim kulübe

Bizde öyle değil ya gezdik öğle sonu 2 de çıkmıştık eşimevde oturmayı sevmez bende sürekli geçeriz işler beraber yapar çıkarız heo

Eve az önce geldik. Gecti bilgisayara işleriyle ilgili egitim videolarindan acti. :) Havalar soğudu. Bugun aslinda evde pinekleyecektik ama ciktik. Soguk olunca insanin birsey yapasi gelmiyor. Havalar isininca yapilir degisik planlar. Arabaniz varsa havalar isininca sehir disi, kamp vs etkinlikler yapin. Siz organize edin o uysun.

Fatih terim galatasaray â gelmiş bizim ki işten geldiğinden beri maç izliyor yada yorum izliyor ... Bircogumuzun şikayet î aynı ama yapacak birşey yok napalim

Akşam yemeğinden sonra
Kek yaptım
Çay demledim.
Yiyip içeriz iki lafın belini kırarız diye .
Ama sevgili kocam !!!! şurada 5 dakika şekerleme yapayım diye
Geçti yan koltuğa tam 2 saattir fosur fosur uyuyor .

Pazar günleri dışarı çıkmayacaksak veya iş yoksa , bütün günü evde uyuyarak uzanarak bir elinde telefon öbüründe tv kumandası öylece geçirir .

Buarada esiniz uyursa veya gitmek istemezse, sen gelmezsen ben tek gidiyorum diyin. Ben gezmeyi severim ama uykucuyumda ayni zamanda, eşim ise hafta sonlari genelde evde durmak istemez. Ya cumartesi, ya pazar cikasi gelir. Havalar iyiyse 2 gunude disarda gecirelim ister. Benimde bazen cikasim gelmez ve "Uyursan tek giderim bak " diye söylenir. Bende hazirlanip cikiyorum O nunla bende mecbur cikiyoruz. Bensiz eğlenemez!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…