Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Sabah uyandık keyif yaptık biraz
Sonra beraber kahvaltı hazırladık yedik dizi izledik
Sonra o biraz yattı benim işlerim vardı ev ile ilgili onları yaptım
Sonra kurabiye yaptım beraber yedik içtik
Biraz daha ev işleri yaptık
Öğleden sonra yemek hazırladık yedik
Eşim playstation oynadı
Kalk hadi seni gezmeye götüreyim dedi istemedim
Şimdi yemek yapacağım yarın için
Az sonra yürüyüşe çıkacağız
Sonra da film falan izler uyuruz

Gezmek istiyorsan eşine söylemelisin sinemadan başka bir aktivite istediğini. Hatta planı sen yap o da uygulasın
Belki senin aktivite anlayışın ile onunki farklıdır

Bir saattir bilgisayarda oyun oynuyordu, şimdi de maç izleyecekmiş, bu tür böyle demek ki

Sorun gezip gezmemek degil ki. Adamlar tek kelime konusmadan iki sohbet etmeden tum gunu tv karsisinda geciriyolarlar.

Tek aktivite sinemaysa sıkıldım dediğiniz de götürüyorsa daha ne yapacak anlamadim

Sorun gezip gezmemek degil ki. Adamlar tek kelime konusmadan iki sohbet etmeden tum gunu tv karsisinda geciriyolarlar.

Boş bırakırsan tüm hepsinin yapmak istediği o zaten. Biraz da siz yönlendireceksiniz. Birkaç saat onu kendi haline bıraktıktan sonra beraber bişeyler yapmayı teklif edebilirsiniz mesela. Ama surat asıp kavga edince istediğinizi elde etme ihtimaliniz hiç yok.

Benimki 15 gunde bir evde bazen 3 haftada 1 istesek de cikamiyoruz oglen cocuklari uyuttuk kv ve annemler ilgilendi uyanınca. Uyurken 2 saat ciktik geldik simdi cocuklarla oynuyor :)

Oğlumuzu uyuttum esimde isten cıktı eve gelecek oğlumla oynicak bende yığınla ütümü yapcam
Yarın gezcez kısmetse

Yan koltukta maç izliyor beyefendi.dün zar zor çıkardı beni dışarı.onda da çıkmadan önce ağlattı,tüm hevesimi kaçırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…