Şu an eşleriniz ne yapıyor?

Tv izliyor bende yatak odasinda telefonla oynuyorum onu kendi haline biraktim .

Daha once actigim konuya bakarsan esimin ilgisizliginden nasil yakindigimi anlarsin.ama biz 6 yilda coookyol aldik.ilk seneler cok sikintili olsada ilerleyen zamanlarda fazla dir dir etmeden herseyin yoluna girdigini anladim.sana tavsiyem esinin ustune cok gitme.esinden de seni cok iyi anlamasini bekleme.eger birbirinize karsi sevgi ve sayginiz varsa hic pes etme.eskiden annelerimiz 24 saat babalarimizin ilgisine maruz kalmiyodu.simdiki genclik yani bizler imkanlar cogaldikca herseyin fazlasini ister olduk.bana eskiden sacma gelsede zamana birak kelimesi cok yerli olucak.evlilikte anlasamiyoruz ilgisiz surasi yamuk burasi duz dersen hic yol alamazsin.evlilik ciddi anlamda fedakarlik istiyo.insaAllah bir evladin da olursa ne demek istedigimi daha iyi anlicaksin ve evliligin tadini o zaman daha cok alacaksin.bu arada ben kizim atesli onun yaninda uzaniyorum beyimizde herzamanki kosesinde MAC İZLİYO klasik erkek

Eşim ben oğlum dışarıdaydık hava soğuk ama oğlan 20 aylık sıkılıyor hafta sonları hep birlikte bisiler yaparız mangala gittik birer kadehte bisiler içtik bizden böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…