- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Normal değil bu illaki bir tranva vardır kökündeNeden böyleyim ben yani sinir oluyorum her şeye sinir oluyorum ya bıktım ama çok biriktim inanki yani beni hiç anlamıyor dinlemiyor sorun çözme kapasitesi yok bende ufacık bir şeyde nefret saciyorum
Yardım alman en doğrusu olacak, hiç kimse bu davranışlarının sebebini bilemez ancak sen kendin zamanla aşabilirsin.Kendimi bildim bileli
Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...
Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.
Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.
Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.
Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.
Çok karamsarim çok üzgünüm.
Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk
Ben iyileşmek istiyorum. Şeker portakalı zeze benim en sevdiğim kitaptır.cok kitap okurum kendimi yetiştirmeye çalışırim.iyielsecegim inşallahZezeeeeee :)
Seker Portakali Zeze...
Isminin nasıl ozel,nasıl guzel,nasil zeki bir çocuga ait oldugunu biliyorsun umarım :)
Bak şimdi tedavi gör diyenler olmuş ama ben katılmıyorum yani en azından şuan için :)
Çünkü sen sorunun ne oldugunu biliyorsun :)
Eksik bir seyler olabilir yada fazla bir seyler...
Onları tamamlamaya çalış yada kurtulmaya...
Sinirlenmek gayet dogal insana özgü bir davranış (her ne kadar sen abartmış olsan da :) )
Kitap oku,müzik dinle,yagmur da yürü
Sana neyin iyi geldigini biliyorsundur....
Sevgilini ara özür dile mesela:)
Tesekkur et...
Onunda destegi ile bu psikolojiden kurtulabilecegini söyle...
Sonra da kendine minik bir pasta al browni gibi...
Bir mum yak
Dilegini tut (Allah'ım sen aklıma fikrime mukayyet ol de :) )
Üfleeee....
Sinirlerinden arınmış nice yılların olsun...
K yok şu anda öyle bir sorunBende bazen bu kadar tahammülsüz olabiliyorum.adet duzenim bozuk ona bağlıyorum sizinde oylr bir sorununuz varmi?
Yani benim için aldığı hediyenin yahu hakikaten bir değeri yok ve hem yipraniyorum hem yipratiyorum söyleyeceği iki cümle dünyaya bedeldir olmadıBir parça hak veriyorum sanırım.
Şiddet gördüğümü söylediğimde herhangi bir üzüntü belirtisi göstermiyorsa onda bir değerim yoktur, çiçek de almasın.
Yine de genel olarak öfkenizi yanlış kişilere ve yanlış biçimde yansıttığınızı düşünüyorum, şımarıklık olarak görülmesi normal.
Sanirim destek almalisin hayati kendine ve cevrene zehir etmeBenim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...
Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.
Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.
Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.
Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.
Çok karamsarim çok üzgünüm.
Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?