- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Kalk bi hastaneyi ziyaret et bak bakalım ne dertler var haline şükretNeden böyleyim ben yani sinir oluyorum her şeye sinir oluyorum ya bıktım ama çok biriktim inanki yani beni hiç anlamıyor dinlemiyor sorun çözme kapasitesi yok bende ufacık bir şeyde nefret saciyorum
Bu tespitiniz ergenler içinde geçerli mi acaba? Benim ergen kızım da son bir yıldır böyle duygu dalgalanmaları yaşıyor.Bir saat hayat çok kötü diyor iyi bir haber alıyor hayat bugün harika diyor.Ama biz çocuklarımızı hep sevgiyle büyüttük bir fiske bile vurmuşluğumuz yok,onların mutluluğu için çabaladık hep aklım karıştıDoğum günün kutlu olsun, sana iç huzur getirsin <3
Muhtemelen sevgisiz, stresli bir ortamda yetiştiniz (tüm yazılanları okuyamadım), sevgisiz büyüyenler hep bir adalet arayışında oluyor etrafla duvar örerek sevgi hissetmeyerek bence. Ama hayatta her şey düzelir merak etmeyin, ne güzel sorunu farketmişsiniz, kendinizi suçlamayın aksine sevin, kendinizi sevmeye başladığınızda dünyayı sevebilirsiniz.
Alabiliyorsanız mutlaka destek alın, alamıyorsanız meditasyonu mutlaka deneyin, cep tel uygulamaları bile var artık, ilk odaklanamıyor gibi hissedebilirsiniz ama bırakmayın geçiyor o ve gerçekten çok iyi geliyor.
Bol şanslar.
Bu tespitiniz ergenler içinde geçerli mi acaba? Benim ergen kızım da son bir yıldır böyle duygu dalgalanmaları yaşıyor.Bir saat hayat çok kötü diyor iyi bir haber alıyor hayat bugün harika diyor.Ama biz çocuklarımızı hep sevgiyle büyüttük bir fiske bile vurmuşluğumuz yok,onların mutluluğu için çabaladık hep aklım karıştı
İçime su serptiniz inanınYok tabii ki ergenlik bambaşka bir konu allah yardımcınız olsun, sevmeye devam edin toplarlar eninde sonunda bence
Sen buradaki olumsuz yorumlara bakma kendi kendinin doktoru ol ve erkek arkadaşımı da kaybetme olur mu bence bu geçiçi bi süreç kendine gel :))Benim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...
Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.
Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.
Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.
Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.
Çok karamsarim çok üzgünüm.
Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk
Kaç yasindasinizBenim sorunum nedir Allah aşkına bir çözüm bulun...
Kendimle baş edemiyorum çok fevriyim çok asabiyim ufacık bir şey beni sinirlendiriyor.
Yalnız kalmak istiyorum sürekli baska hiç kimseyi istemiyorum nefret ediyorum her şeyden.
Yemin ederim bıktım ya vallahi bıktım ben neden böyleyim çok kararlıyım bir şeye karar verirsem onu yapana kadar insanlara çektiriyorum.
Düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor çok düşünüyorum her şeyi düşünüyorum sürekli çalışıyor beynim.
Çok karamsarim çok üzgünüm.
Ve her şeyden önemlisi de şu: ben şunun nedenini bulmaya çalışıyorum; hiçbir şey beni mutlu ETMİYOR hiçbir şey !!!
Bugün benim doğum günüm ve nefret ediyorum. Sadece kocaman bir nefret. Mutluluk görünce sinirleniyorum, güzel şeylere hemen bağırıyorum. Erkek arkadaşım bana bugün için çiçek yollamıştı ve ben ona bağıra bağıra istemiyorum istemiyorum dedim ve telefonu kapattım. Altta kalmak istemiyorum ya ondan mı yoksa benim psikolojim mı bozuk
20Kaç yasindasiniz
Piskolojiniz bozuk. Sebep ne acaba? Biseymi oldu? ...
sevgili zeze,
durumunun normal olmadığını anlaman önemli bir adım.
anlattıklarına göre sınır kişilik olabilirsin. (borderline) uzman değililim ama nasıl bir çaresizlik oduğunu biliyorum. inan bana yakınların da korkunç nir cehennemde yaşıyor ve ne kadar isteseler de sana yardımcı olamıyorlar.
lütfen en kısa zamanda bu konuda uzmanlaşmış birine görün.
emdr tedavisini araştır. kendini bu cehennemden kurtarabilirsin.
'seni seviyorum ne olur beni terk etme' adlı kitabı okuyabilirsin.
sevgilerle
doğum günün kutlu olsun
Herkes senin istedigin cevabı asla vermek zorunda degil bu hakki kendinde nasil goruosun cok merak ettimİnsanlardan duymak istediğim cevapları vermediklerinde canım çok sıkılıyor bir de şu sorun çözme yetisi olmayan insanlara nasıl davranmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?