Şu anda ağlayarak yazıyorum.

Doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğdun

Ben de hayatımın bir döneminde senin gibiydim. O zaman hayatımdaki hiçbir şey yolunda gitmiyordu. Sürekli haksızlığa uğruyordum. Bir de birkaç şanssızlık, kendi başarısızlıklarım falan filan derken her şeyden nefret eder oldum. Çatık kaşlarla gezinip durdum. Birçok arkadaşlığımı bitirdim, kimseyle görüşmedim. Çünkü gerçekten her şeyden nefret ediyordum, özellikle insanlardan. Sonrasında buna sebep olan şeyleri düşündüm. Neden böyleyim? Kime öfkeliyim? Sebebi ne bunun? Bunları düşünmeye başlayınca yavaş yavaş düzeldi her şey. Hayatımı biraz olsun yoluna koydum. Sorunumu çözdüm. İleride yine böyle olmam umarım. Nefret, insanı yıpratıyor.

Senin hayatındaki sorun baban gibi gözüküyor. Maalesef kötü bir baban varmış. Çocukluğunda da kolay şeyler yaşamamışsın. Yaşadıkların seni bu hale getirmiş. Düzelemem diye düşünme, düzelirsin hem de çook kolay düzelirsin. İster kendin otur düşün sorununu ve kendini değiştirmeye çalış istersen psikolog yardımı al. Hangisi olduğu fark etmez nasıl istersen öyle yap. Bu sadece dönemlik bir durum ve atlatacaksın.

Sevgiline sorununu anlattığında tepkisiz kalması kötü tabii ki. Ama bazı insanlar böyle durumlarda ne tepki vereceğini bilemez. Sen sevgilinin yaptıklarına bak. Yaptığı şeylere bakarak sana değer verip vermediğini anlayabilirsin ancak.

Ben son 3 doğum günümdür sevgilimden hediye almıyorum. Bana çiçek yollasa herhalde aklımı kaçırır gelir buraya konu açardım. Bakın bu da çiçeğin fotoğrafı deyip fotoğrafı da eklerdim konuya Çiçeği yanımda gezdirir onunla yeni maceralara çıkardım. Hatta çiçeğe isim verirdim birlikte selfieler çekilir etrafta koşup oynardık. Keşke çiçeğim olsa

Simarikliktandir..
Gerçekten başa çıkmakta zorlandığın sorunların olduğunda
Yani ciddi anlamda büyüdüğünde
Böyle hissetmeyeceksin korkma

Doğum günün kutlu olsun, sana iç huzur getirsin <3

Muhtemelen sevgisiz, stresli bir ortamda yetiştiniz (tüm yazılanları okuyamadım), sevgisiz büyüyenler hep bir adalet arayışında oluyor etrafla duvar örerek sevgi hissetmeyerek bence. Ama hayatta her şey düzelir merak etmeyin, ne güzel sorunu farketmişsiniz, kendinizi suçlamayın aksine sevin, kendinizi sevmeye başladığınızda dünyayı sevebilirsiniz.

Alabiliyorsanız mutlaka destek alın, alamıyorsanız meditasyonu mutlaka deneyin, cep tel uygulamaları bile var artık, ilk odaklanamıyor gibi hissedebilirsiniz ama bırakmayın geçiyor o ve gerçekten çok iyi geliyor.

Bol şanslar.

Bu tespitiniz ergenler içinde geçerli mi acaba? Benim ergen kızım da son bir yıldır böyle duygu dalgalanmaları yaşıyor.Bir saat hayat çok kötü diyor iyi bir haber alıyor hayat bugün harika diyor.Ama biz çocuklarımızı hep sevgiyle büyüttük bir fiske bile vurmuşluğumuz yok,onların mutluluğu için çabaladık hep aklım karıştı

Yok tabii ki ergenlik bambaşka bir konu allah yardımcınız olsun, sevmeye devam edin toplarlar eninde sonunda bence

"İnsanlardan duymak istediğim cevapları alamayınca..."
Bu bir cevap bence,çok sıkıntılar çekmiş olabilirsiniz ancak bunlar sizi olgunlastırmak yerine asabilestirmis sadece.
Yani evet biraz şımarık vede şukursuzsunuz.
Eyvah !ya bunlar sizin duymak İstedikleriniz diilse

Sanki kardesimi anlattin. Ayni cumleler. Psikologa gitti bi ara bipolar dediler. Sonra degilsin dediler. Bir psikologa gorunun derim

Sen buradaki olumsuz yorumlara bakma kendi kendinin doktoru ol ve erkek arkadaşımı da kaybetme olur mu bence bu geçiçi bi süreç kendine gel :))

Kaç yasindasiniz

sevgili zeze,
durumunun normal olmadığını anlaman önemli bir adım.
anlattıklarına göre sınır kişilik olabilirsin. (borderline) uzman değililim ama nasıl bir çaresizlik oduğunu biliyorum. inan bana yakınların da korkunç nir cehennemde yaşıyor ve ne kadar isteseler de sana yardımcı olamıyorlar.
lütfen en kısa zamanda bu konuda uzmanlaşmış birine görün.
emdr tedavisini araştır. kendini bu cehennemden kurtarabilirsin.
'seni seviyorum ne olur beni terk etme' adlı kitabı okuyabilirsin.
sevgilerle
doğum günün kutlu olsun

Çok teşekkür ediyorum hakikaten öyle insanlar bana yardımcı olmaya çalışıyor ama yaptıkları her şey çok boş geliyor. Çok yalnız ve hatalı gibi hissediyorum kendimi soylediklerinizi inşallah yapacağım çok teşekkür ediyorum

Depresyondasınız bence,en yakın sağlık kuruluşunun psikiyatri servisine diyorum.. sıradakiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…