- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
İşte bukadar rahatlık zamanla dengelerin bozulmasına vesile olur konusmayı denesen eşinleValla onlar bayağı rahatlar. Zaten kayınvalidem diğer eltimi hiç sevmez.
Bunlar da fırsattan istifade nasıl olsa herkes orada kafasıyla dolusurlar buraya..
Doğu kültürüyle büyümüşler onlar da böyle durumlar misafirperverlikmiş ve doğuda herkes böyleymiş.Yilin 6 ayini kayinvalideyle gecirmek hic kolay degil. Bir de gorumce ve eltin de sende toplaniyormus. Evde surekli bir kalabalik.. Hic mi dusunmuyorlar sana da yuk oluyoruz falan diye dile getiriyorlar mi hic ? Bence bu sartlar altinda iyi bile dayaniyorsun.
Eşşek olmasalar düşünürler. Ben 24 yaşındayım onların yaşi 35lere değmiş. Adab-ı Muasereti ben mi öğreteyim artık. Ahh ahhO kurnaz görümcenle tilki eltin de bir hafta misafır etsinler senın kv yiBaşkasının evınde misafir agırlamak ohhh ne güzel dünya :)
Canımsın ♥
[/QUOTE
Sagolasın canım ya sende Cansınn
Ufaktan kırıcı olmadan yanlış anlaşılmaya meyil vermeden konuştum. Ama annem bizim yanımızda çok rahat ve seni çok seviyor dedi. Evet seviyor ama benim derdim sadece kayinvalidyle bitmiyor ki eşantiyonlarım çok.İşte bukadar rahatlık zamanla dengelerin bozulmasına vesile olur konusmayı denesen eşinle
Mesela 1 ayda 2 3 gün gönülleri kirilmasin gidip kalıyor. Bu da sayılır mı ?
Zaten bütün mesele kayınvalide degil pesindeen gelenler anlıyorum ne diyeyim Allah kolaylık versin kuzumUfaktan kırıcı olmadan yanlış anlaşılmaya meyil vermeden konuştum. Ama annem bizim yanımızda çok rahat ve seni çok seviyor dedi. Evet seviyor ama benim derdim sadece kayinvalidyle bitmiyor ki eşantiyonlarım çok.
İşte bunu yapmamaları lazım farkındayım rahat insana sorumsuz insana ne anlatsanda anlamaz.Valla onlar bayağı rahatlar. Zaten kayınvalidem diğer eltimi hiç sevmez.
Bunlar da fırsattan istifade nasıl olsa herkes orada kafasıyla dolusurlar buraya..
Canım 2 yıllık evliyim. İlk zamanlarda böyle konuşmalar geçmedi aramızda. Evlendikten bir kaç zaman sonra kayınvalidem bende kalmaya geldi. 10 15 gün kalır gider heralde diye düşündüm. Ama aslında öyle değilmiş. Zaman geçtikçe anladim..Benim dediğim bu değildi. Yani bir yılın yarısını sizde geçirme fikri ortaya atıldığında ya da böyle bir talepte bulunduğunda keşke kabul etmeseydiniz. Şimdi ne yapılır bilemedim eşiniz de ailesine çok düşkünmüş. Kolaylık dileyeyim bari.
Anlamayan anlamazdan gelen insana zaten ne anlatsanda anlamaz Anlamak istemez cünkü anlamak çözmek demek sorumluluk almak demek taşın altına elini koymak demek. Biliyorum yanii.Eşşek olmasalar düşünürler. Ben 24 yaşındayım onların yaşi 35lere değmiş. Adab-ı Muasereti ben mi öğreteyim artık. Ahh ahh
E nicin bu misafirperverligi gorumce ve eltide goremiyoruz ? Seni cok seviyor, yaninda cok rahatlar diye diye koca sulaleyi senin uzerine yikmis adam. Simdi tepki gostersen de sen fena olcaksin. Bunca suredir sabrettiklerin hic olacak hemen kotu gelin etiketini yiceksin. Annem seni cok severdi, yaninda cok rahatti neden boyle yaptin diye diye beynini kemircek esin. Bnce bebek surecini bahane et. Bebek istiyorsak basbasa kalmaliyiz de. Annenin tabi basimin ustunde yeri var ama bu surecte yalniz kalmamiz daha dogru olur de. Kayinvaliden de biraz gorumcen ve eltinde kalsin. el insaf yani insan biraz dusunur biz kizin tepesine coktuk kaldik ayip olmuyor mu diyeDoğu kültürüyle büyümüşler onlar da böyle durumlar misafirperverlikmiş ve doğuda herkes böyleymiş.
Bak çok güzel konuştun. Ama onların anlayışlarıyla bizimkiler çok çok farklı biliyor musun? Mesela onlara göre çok normal bu durumlar.E nicin bu misafirperverligi gorumce ve eltide goremiyoruz ? Seni cok seviyor, yaninda cok rahatlar diye diye koca sulaleyi senin uzerine yikmis adam. Simdi tepki gostersen de sen fena olcaksin. Bunca suredir sabrettiklerin hic olacak hemen kotu gelin etiketini yiceksin. Annem seni cok severdi, yaninda cok rahatti neden boyle yaptin diye diye beynini kemircek esin. Bnce bebek surecini bahane et. Bebek istiyorsak basbasa kalmaliyiz de. Annenin tabi basimin ustunde yeri var ama bu surecte yalniz kalmamiz daha dogru olur de. Kayinvaliden de biraz gorumcen ve eltinde kalsin. el insaf yani insan biraz dusunur biz kizin tepesine coktuk kaldik ayip olmuyor mu diye
Bence sen bu sartlar altinda cok iyi dayaniyorsun.Bak çok güzel konuştun. Ama onların anlayışlarıyla bizimkiler çok çok farklı biliyor musun? Mesela onlara göre çok normal bu durumlar.
Siz demiyor musunuz eşinize neden 6 ay kalıyor? İstemiyorumCanım 2 yıllık evliyim. İlk zamanlarda böyle konuşmalar geçmedi aramızda. Evlendikten bir kaç zaman sonra kayınvalidem bende kalmaya geldi. 10 15 gün kalır gider heralde diye düşündüm. Ama aslında öyle değilmiş. Zaman geçtikçe anladim..
Yani iyi de kabul etmeyin evinize bu kadar insanı o zaman.Bi yolunu bulun ve reddedin bu nedir böyle.
Bir önceki yorumlarda belirttim ya. Mümkün değil..Siz demiyor musunuz eşinize neden 6 ay kalıyor? İstemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?