Şu ciğer komple gitti bende.

Doğu kültürüyle büyümüşler onlar da böyle durumlar misafirperverlikmiş ve doğuda herkes böyleymiş.

O kurnaz görümcenle tilki eltin de bir hafta misafır etsinler senın kv yi Başkasının evınde misafir agırlamak ohhh ne güzel dünya :)
Eşşek olmasalar düşünürler. Ben 24 yaşındayım onların yaşi 35lere değmiş. Adab-ı Muasereti ben mi öğreteyim artık. Ahh ahh

İşte bukadar rahatlık zamanla dengelerin bozulmasına vesile olur konusmayı denesen eşinle
Ufaktan kırıcı olmadan yanlış anlaşılmaya meyil vermeden konuştum. Ama annem bizim yanımızda çok rahat ve seni çok seviyor dedi. Evet seviyor ama benim derdim sadece kayinvalidyle bitmiyor ki eşantiyonlarım çok.

Mesela 1 ayda 2 3 gün gönülleri kirilmasin gidip kalıyor. Bu da sayılır mı ?

Benim dediğim bu değildi. Yani bir yılın yarısını sizde geçirme fikri ortaya atıldığında ya da böyle bir talepte bulunduğunda keşke kabul etmeseydiniz. Şimdi ne yapılır bilemedim eşiniz de ailesine çok düşkünmüş. Kolaylık dileyeyim bari.

Zaten bütün mesele kayınvalide degil pesindeen gelenler anlıyorum ne diyeyim Allah kolaylık versin kuzum

Canım 2 yıllık evliyim. İlk zamanlarda böyle konuşmalar geçmedi aramızda. Evlendikten bir kaç zaman sonra kayınvalidem bende kalmaya geldi. 10 15 gün kalır gider heralde diye düşündüm. Ama aslında öyle değilmiş. Zaman geçtikçe anladim..

Son düzenleme:
Eşşek olmasalar düşünürler. Ben 24 yaşındayım onların yaşi 35lere değmiş. Adab-ı Muasereti ben mi öğreteyim artık. Ahh ahh
Anlamayan anlamazdan gelen insana zaten ne anlatsanda anlamaz Anlamak istemez cünkü anlamak çözmek demek sorumluluk almak demek taşın altına elini koymak demek. Biliyorum yanii.

Yani iyi de kabul etmeyin evinize bu kadar insanı o zaman.Bi yolunu bulun ve reddedin bu nedir böyle.

Doğu kültürüyle büyümüşler onlar da böyle durumlar misafirperverlikmiş ve doğuda herkes böyleymiş.
E nicin bu misafirperverligi gorumce ve eltide goremiyoruz ? Seni cok seviyor, yaninda cok rahatlar diye diye koca sulaleyi senin uzerine yikmis adam. Simdi tepki gostersen de sen fena olcaksin. Bunca suredir sabrettiklerin hic olacak hemen kotu gelin etiketini yiceksin. Annem seni cok severdi, yaninda cok rahatti neden boyle yaptin diye diye beynini kemircek esin. Bnce bebek surecini bahane et. Bebek istiyorsak basbasa kalmaliyiz de. Annenin tabi basimin ustunde yeri var ama bu surecte yalniz kalmamiz daha dogru olur de. Kayinvaliden de biraz gorumcen ve eltinde kalsin. el insaf yani insan biraz dusunur biz kizin tepesine coktuk kaldik ayip olmuyor mu diye

Bak çok güzel konuştun. Ama onların anlayışlarıyla bizimkiler çok çok farklı biliyor musun? Mesela onlara göre çok normal bu durumlar.

Siz demiyor musunuz eşinize neden 6 ay kalıyor? İstemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…