- 18 Kasım 2022
- 1.190
- 1.714
- 63
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Tam olarak bu cevabı bekliyordumOkumanin yasi yoktur deyip bir gazla sifirdan baslasaniz çok guzel olmaz mii, hem de etrafiniza da güzel örnek olursunuz. Tabii yaşam şartlarınızi bilmeden yorum yapılmaz aslında ama. En küçük imkan varsa, zor da olsa hayaller gerceklesmelii
Umarım sizi motive eder yengem üçüncüye yada dörttü hamileyken gitti sınavlara, şimdi devletin bir kurumunda üst seviye bir yöneticiKpss meselesini çocuktan önce halletmemiş olmak
Kalp krizi düşmek gibi ani gelişen bir durum değil. Hastaneye götürmeye çalışmasaydınız da kalp krizi geçirecekti. Evde de elinizden bir şey gelmezdi. O yüzden, bu sebeple pişmanlık duymayın.O kadar pişmanım ki eğer hastaneye gitmesi için ikna etmeseydim o merdivenlerde yığılıp kalıp, kalp krizi geçirmeyecekti.
Sanirim en çok bu yönde pismanlik var.. yanlış bölüm seçimi.. keşke daha olgun olduğumuz bir dönemde secebilseydik mesleklerimiziYanlış yönde eğitim görmüş olmak çok büyük bir pişmanlık içimde. En büyüğü o mu bilmiyorum ama ticaret meslek lisesi yerine tekstil meslek lisesi okusaydım, üniversite eğitimim de o yönde devam ederdi ve yıllarca çok sevdiğim ve muhtemelen de çok başarılar kazanacağım bir işim olurdu, şimdiye emekli olurdum.
Ama ben ne yaptım? Bankacı oldum.
Nefret ettim sektörümden de, işimden de. Zaten bir süre sonra da vazgeçip aynı alanda başka sektöre geçtim. Hep mutsuzdum.
Bunu fark ettiğim zaman da, 35 yaşımı geçmiştim. Çocukken kimse beni fark etmemiş. Ne üzücü.
Kesinlikle es secimimden cok pismanim ne huyu huyuma ne suyu suyuma uyuyor ve bunu tam anlamiyla cocuktan sonra fark etmekVe kesinlikle bir daha evlensem meslegine ve kazandigi paraya önem veririrm. Bir kadin olarak hem evi gecindirmek, cocuk bakmak ve ev islerinle tek basina ilgilenmek cok yorucu
Öğretmen olmadığı için pişman olanlar derneğine bir üye daha. Aramıza hoş geldinÖğretmenlik mezunu olmadığıma pişmanım.Keşke 18 yaşımda tercihlerime eğitim fakültesinde tutan bölümleri yazsaydım.
Öğretmen olmadığı için pişman olanlar derneğine bir üye daha. Aramıza hoş geldin
AÖF cocuk gelişimi miiBen şimdi ikinci üniversitemi okuyorum, yök geçen yıl karar çıkardı, formasyon için.Şuan öğretmenlik için formasyon dersleri alıyorum, ben U dönüşü yaptım sayılır meslek konusunda tavsiye ederim. Hala geç değil.
Selam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için
Kesinle aşik oldugun kisiyle evlenmek en buyuk hata olacaktir.Severek evlen fakat asik oldugun kisiyle evlenmek derim ben.ve insan kendine yaptigi kotulugu kimseye yapmaz.Türk kadını olmak bize böyle bir misyon yüklüyor sanırım. Önce kendimizi mutlu etsek zaten sonrasında çevremizdekileri de mutlu edebiliyoruz aslında
Terapistiniz estetik işlemin de bir seçenek olduğunu söylemedi mi size? Yani meraktan soruyorum, elbette kendimizi olduğumuz gibi sevmek şahane bir şey, ama aksi taktirde aşırıya kaçmadan estetik işlem de sağlıksız bir karar değil bence. Hani terapi başladıktan bir süre sonra en azından hala istiyorsanız düşünülebilir demedi öi terapist? (Bence denebilir de o yüzden :) bir de yaşınız kaç acaba şimdi gidin yaptırın olmaz mı?Ben hep aynı şeyi savunacagim. Sizin burnunuz veya herhangi bir yeriniz başkasini ilgilendirmez yorum yapma hakkını vermez. Yorum yapanların kendi densizliği. Herkes tek tip olmak zorunda mi. Sağlıklı çalışıyorsa hiçbir şeyi dert etmemek lazım. Ama ille de aşamiyorum diyorsaniz geç değil her an estetik olabilirsiniz bence sıkmayın canınızı, muhim olan sağlık gerçekten
Ayy yanlış yere yorum gitmiş, konu dahibi görür umarımTerapistiniz estetik işlemin de bir seçenek olduğunu söylemedi mi size? Yani meraktan soruyorum, elbette kendimizi olduğumuz gibi sevmek şahane bir şey, ama aksi taktirde aşırıya kaçmadan estetik işlem de sağlıksız bir karar değil bence. Hani terapi başladıktan bir süre sonra en azından hala istiyorsanız düşünülebilir demedi öi terapist? (Bence denebilir de o yüzden :) bir de yaşınız kaç acaba şimdi gidin yaptırın olmaz mı?
Teşekkür ederim,çok şükür ben çoktan atandım ama bebeğim küçüktü,onun vaktinden çok çaldım,o yüzden pişmanlığımUmarım sizi motive eder yengem üçüncüye yada dörttü hamileyken gitti sınavlara, şimdi devletin bir kurumunda üst seviye bir yöneticiRabbim işinizi kolaylaştırsın hevesinizi kırmasın
Söylüyorummm neden 2 yıl önce ev almadımmmSelam hanımlar. Tecrübe her şeyden büyüktür. Bu yüzden merak ediyorum, yaşam tecrübenize dayanarak en büyük pismanliginiz nedir? Ya da geriye dönsem mutlaka şunu yapardım dediğiniz bir şey var mı? En kısa ozetiyle: Hayata dair verebileceğiniz en büyük tavsiye nedir?
Cevaplarınız benim için önemli
O zaman bundan sonrası için ona eskinin acısını çıkartmak için daha fazla zaman ayırınTeşekkür ederim,çok şükür ben çoktan atandım ama bebeğim küçüktü,onun vaktinden çok çaldım,o yüzden pişmanlığım
OgretmenımÖğretmen olmadığı için pişman olanlar derneğine bir üye daha. Aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?