Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Emrivaki nedir biliyormusun ? Bir cumartesi bebekli bir eve , üstelik bütün gece uyunmamış bir eve herkes yataktayken sabahın 11 inde zilin çalması ve karşımda darmadağın saçla pijamayla kayınvalideni görmektir. Ve bu sık sık oluyordur. Ve özellikle tercih pazar günleridir. O yüzden senin kv çok masumm benimkine göre.biz aptalız ki bunlara hayır diyemiyoruz . Sizin hatanız da o hayır müsait değilimi kolaylıkla diyebilmek.

aynen başlarda o mesafeyi korumadim sıkıntı cektm her gel dediklerinde yada gelcem dediklerinde sesim cikmazdi artık tavrımı koydum. ayrıca kendi annemle de çok yakın oturmayı sevmiyorum o yüzden iki tarafa biraz uzak olayım hep dedim. özeliniz o ev sonuçta dakika başı gelecekse buyursun beraber yaşayalım.he Alllah muhtaç ederse tabi bakarım vicdanimiz var şükür..

işte herkesin derdi başka.
bizimkilerde gidip gelme yok. hasta oldum düşük tehlikesi yaşadım 3 ay yattım bir kez gelmedi kapımı çalmadılar. davet edilirlerse gelirler. davet ederiz gelir söylenir gidene kadar
neye geldim. , yoruldum. uzanayım bi hele. geldiği mesafe bir iki durak aynı semptteyiz. bende artık davet etmiyorum.
oldukları gibi kabul ettim. bana dert oluyor onlar hayatlarından memnun.

eğer gelince sizi rahatsız etmiyorsa, eşiniizin annesi sonuçta kabul ederseniz mükafatı sizin olur. laf arasında belirtirsin anne bana sorsan kızım müsaitmisin diye. geliyorum deyince ben sana hayır diyemem. .ama sorarsan daha hoşuma gider. iki şey arasında fark var
belki anlar. sizi kaybetmemek adına değişir.

Yani o kadar halden anlamaz bir haliniz var ki ne yazsam beni anlamayacaksınız gibi geldi. Yanlış anlamayın da çok yorgunum. Enerjim yok. Ama şunu söyleyeyim kadıncağıza yazık olsaydı benim sizden çok içim titrerdi. Fazlasıyla vicdanlı biriyim. Siz de iyi birine benziyorsunuz. Sadece empati kuramıyorsunuz. Ya da belki yazıların hepsini okumadığınızdan durumu yeterince anlayamadınız. Siz de haklısınız sayfalar baya ilerlemiş.

Ben de sevmiyorum işte emrivaki yapılmasını. Karşımdaki kayınvalidem diye değil ki bu. Kim olsa bjnu yapan, ben yine aynı rahatsızlığı duyarım. Hatta arkadaşımsa bunu yapan olabildiğince hızlı koşarak uzaklaşırım

Bu ikinci konum ve açtığım konulara en iyi yorumları kendisi yaptı açıkcası. Bu konuda bir ödül verme şansım olsa ona verirdim

Yaz yolla ne içine dert ediyin bidahakine yollarım deme yine canın sıkılır demesi

Sizinki de emrivakinin nirvanasıymış yahu. Valla üzüldüm bu duruma. Dilerim çözüm bulabilmişsinizdir. Hayır diyebilmek bir beceri. Ben bu kez biraz yüzüme gözüme bulaştırdım sadece

O konuyu hallettiğimizi umuyorum bu mesajdan sonra. Başta yolladığıma pişman olmuştum. Ama bazen böyle davranmak gerekiyor karışınızdaki insanın siz anlaması için. Kibarlıkla halledemediğiniz şeyleri direkt söylemek ve bu yükten kurtulmak en kesin çözüm. Herkes masaya yumruğunu vurmalı vakti geldiğinde.

Herkesin derdi farklı hakikaten. Ama bence dert etmeyin bjnu. En azından kötü bir ilişkiniz yok. Sizi huzursuz eden bir ortam yok. Kendi hayatınıza bakın.

Sizinki de emrivakinin nirvanasıymış yahu. Valla üzüldüm bu duruma. Dilerim çözüm bulabilmişsinizdir. Hayır diyebilmek bir beceri. Ben bu kez biraz yüzüme gözüme bulaştırdım sadece☺
Biz hertülü yolu kullandık açık açık haftasonu görüşmek istemiyoruz dedik. Israrla her pazar aradı sevgili kv .neyse son 3-4aydır çözdük. Ama 10 yıl karşılıklı bıkmadan devam ettik.

Olsun mesafe koymak için geç değil hiçbir zaman. Sadece biraz daha zor oluyor.

Biz hertülü yolu kullandık açık açık haftasonu görüşmek istemiyoruz dedik. Israrla her pazar aradı sevgili kv .neyse son 3-4aydır çözdük. Ama 10 yıl karşılıklı bıkmadan devam ettik.
O sorunu ilk zamanlar ben de yaşamıştım. Her akşam arama ve günlük rapor alıp verme huyu da vardı ilk zamanlar. Neyseki o günler geride kaldı. Hakikaten çekilecek şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…