Yok canım neyseki gelmiyor cevap yazmayınca. Bir de öyle yapsa çıldırırdım muhtemelenPeki cevap vermediğinde yine de geliyor mu? Bence mesajında kötü bir şey yok gayet uygun. Oğlunun evi diye her kafasına estiği gibi gelirim giderim olmamalı. Biz maalesef aile arkadaşlık komşuluk vs gibi durumlarda bireysel sınırlar konusunu hep ikinci plana atıyoruz. İnsanların sınırları korunarak ilişkilerimizi geliştirsek aslında pek çok problem çözülecek. Mesela sizin durumunuzda öylesine yazmış olmak için değil de gerçekten müsait olup olmadığınıza dikkat ederek yazmış olsa ne güzel olacak. Çoğu kişide yok bu olay.
Akshshdh. Ondan ondanÇok kasliyim ondan mı ki
O konuyu hallettiğimizi umuyorum bu mesajdan sonra. Başta yolladığıma pişman olmuştum. Ama bazen böyle davranmak gerekiyor karışınızdaki insanın siz anlaması için. Kibarlıkla halledemediğiniz şeyleri direkt söylemek ve bu yükten kurtulmak en kesin çözüm. Herkes masaya yumruğunu vurmalı vakti geldiğinde.
Herkesin derdi farklı hakikaten. Ama bence dert etmeyin bjnu. En azından kötü bir ilişkiniz yok. Sizi huzursuz eden bir ortam yok. Kendi hayatınıza bakın.
Yahu hanımefendi ben neden sizin karakterinize sahip olmak zorundayım? Sizin hoşlandığınız şeylerden hoşlanmak zorundayım. Ya da siz insanlara nasıl davranıyorsanız öyle davranmak zorundayım? Siz üstün ırk mısınız? Özel olarak mı üretildiniz? Nedir sizi bu kadar özel yapan? Ben sizin hoşlandığınız şeylerden hoşlanmıyorum. Ben başka biriyim. Siz değilim ben. Bir kere onda bir anlaşalım. Çok şaşırıyorum kendisi gibi olmayan herkesi taşlayan insanlara. Biraz saygı gösterin rica ederim ya. Sizden farklı olanları kabul etmeyi öğrenin. Ben her gün kek börek yapıp gün düzenleyen insanları Zerre anlamıyorum mesela. Ama saygı duyuyorum. Demek ki o da öyle biri diyorum.bana sızın yaptıgınız ters geldı acıkcası
kadın bır gun onceden aramıs soylemıs zaten hastane ıcın gelıyorum sıze ugrarım demıs randevusuna gore de oyle ıcap etmıs
annenız olsaydı aynı seyı yaparmıydınız?
kayınvalıdemden haz etmem yanlısları haksızlıgı cok oldu 4 yıllık evlıyım 2 yıl hıc gorusmedım
ama arasa yarın hastane ıcın otarafa gelıyorum sana ugrayacagım dese musaıt olmasam bıle buyur derım gelmek ısteyene kapım herzaman acıktır oyle olması gerektıgını dusunuyorum cunku ... altı ustu bır cay bır kek veya borek neyse ... mental olarak nasıl bır hazırlık yapıyorsunuz kı bırı gelecekse oncesınde yoga falan mı yapıyorsunuz oda en fazla yarım saat sursun
bence sız geldıgınde yuz yuze ben rahatsız oluyorum boyle seylerden hoslanmıyorum bundan sonra benden medet ummayın dıyın dırek
Buna tam 1 gun onceden demeyelim aksam aramis yarin gelicem demis. Diyorumya benim icin kayinvalide gelecegi zamanlarda degil herkes icin dusuncem bu yonde. Ozellikle bebekli bi anneyse karsimizdaki daha anlayisli ve dusunceli olunmali diye dusunuyorum. Zira suan ayni yollardan ben de gectigim icin empatinin dibine vuruyorum.1 gün önce arayıp müsait misin diye sormak nasıl çat kapı gelmek oluyor ki? Bu kadın yabancı biri değil sonuçta. Anne en nihayetinde. Bana abartılı geldi o istek.
Ne güzel işte iyi de insanlarmış. En önemlisi bu zaten. Karşımda iyi bir insan varsa kıymetini bilir gösteririm. Türleri tükenmek üzere zaten. Koruyalım kollayalım bence. Siz de kıymetlerini bilin ve bunun tadını çıkarın.bunu fark etmem yıllar aldı
sebebi beklenti!
kendi ailemden beklediğim olması gereken şeylerdi aslında. gelini hasta ama gelmiyor kadın.
ama dediğiniz kapıya çıktık sonunda
şimdi mutluyum
insanları olduğu gibi kabullanemeyi öğrendim
eşimle aramı bozmaz asla konuşunca anlar. iyi insan özünde. inşallah hepimiz huzurlu bir hayat süreriz bu yalan dünyada...
Ah o yollar taşlı yollar. Kolaylıklar diliyorum sizeBuna tam 1 gun onceden demeyelim aksam aramis yarin gelicem demis. Diyorumya benim icin kayinvalide gelecegi zamanlarda degil herkes icin dusuncem bu yonde. Ozellikle bebekli bi anneyse karsimizdaki daha anlayisli ve dusunceli olunmali diye dusunuyorum. Zira suan ayni yollardan ben de gectigim icin empatinin dibine vuruyorum.
Ne güzel işte iyi de insanlarmış. En önemlisi bu zaten. Karşımda iyi bir insan varsa kıymetini bilir gösteririm. Türleri tükenmek üzere zaten. Koruyalım kollayalım bence. Siz de kıymetlerini bilin ve bunun tadını çıkarın.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içininşallah inşallah kıymet bilmek için elimden geleni yaparım dahada iyi olur umarım. teşekkür ederim
inşallah sizinde aranız düzelir.
İlk cümlenizle önce bir ne oluyor dedimSiz nasıl vicdansız bir insansınız, böyle gelinlik olur mu niteliğinde bol kınamalı birkaç cümle
Ben mükemmel, çok hürmetli bir gelinim vurgusu ve pekiştirmek için tercihen 1 örnek
Kaynananın aslında çok çok nadir geldiğinin istemsizce ifade edildiği bir cümle.
Siz de birgün kaynana olacaksınız temalı bedduamsı duamtrak temenniler ve kapanış.
Bu sayfaya kadar tüm yorumları okuyamayanlar için olumsuz görüslerin özetini yaptım.
Kendi görüşüme göre de çok iyi yapmışsınız, bu aşamaya gelene kadar kv ile çok şeyler yaşandığı ancak karşısında saygılı ve sabırlı davrandığınız rahatlıkla anlaşılıyor.
Öz annenizle size can veren kadınla çıkar için mi görüşüyorsunuz eee o zaman kayınvalideyi eve hiç almayın ya da giriş ücreti alın..Sadece Dr ziyaretlerinde görüşüyor olsaydık belki haklı olabilirdiniz. Böyle yorumları görüne de kendimi hepten yabani hissediyorum yahu. Ben sizden daha garip biriyim belki de. Ama insanlarla çok sık görüşmeli sevmiyorum. Çocuk konusunda yardımcı olmasa annemle bile görüşmek istemem her hafta. Hatta kendimle bile belli zamanlarda görüşebilsem keşke. O kadar hanımım işte. Ne demek anlamadım gerçi
E ben öyle biriyim işte. Öyle bir günde dünyaları yapamayacağım gibi kimseyi de emrivakiyle evime almam. Ben buyum, siz osunuz. Herkes farklı. Neyi tartışıyoruz bu durumda?Uygun olmadığınız da elbette söyleyin de , oğlunun evine 4 5 gün önce haber verip gitmek nedir gerçekten anlam veremedim.
Arkadaş davetleri bile bir iki gün hatta o gün oluyor.
Ne çok detaycı insanlar var.
Öyle bir anlatmissiniz ki sanki çat kapı gelmiş kadın.
Bir gün önceden verilen haber ile o gün evdeyse kişi dünyayı yapabilir.
Müsait değilse zaten söylenmeli. Ne çok ince eleyip sık dokuyorsunuz
Hayat zor değil mi böyle ?
Yani şu kadar basit bir meseleyi bile yanlış okuyor ve yorumluyorsunuz ya pes.Öz annenizle size can veren kadınla çıkar için mi görüşüyorsunuz eee o zaman kayınvalideyi eve hiç almayın ya da giriş ücreti alın..
E ben öyle biriyim işte. Öyle bir günde dünyaları yapamayacağım gibi kimseyi de emrivakiyle evime almam. Ben buyum, siz osunuz. Herkes farklı. Neyi tartışıyoruz bu durumda?
Ohooo ho ne diyeyim ki aynen devam.Şu oğlanları bin bir emekle, zorlukla boşuna yetiştiriyoruz
İlerideki halimi şimdiden görebiliyorum . Hatta şimdiki gelinler böyleyse, 20-30 sene sonrakiler bizi semtten dahi geçirmeyecek .
Allah empati duygusu olan ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
Size istinaden bir şey söylediğimi sanmıyorumOhooo ho ne diyeyim ki aynen devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?