Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Yok canım neyseki gelmiyor cevap yazmayınca. Bir de öyle yapsa çıldırırdım muhtemelen

bunu fark etmem yıllar aldı
sebebi beklenti!
kendi ailemden beklediğim olması gereken şeylerdi aslında. gelini hasta ama gelmiyor kadın.
ama dediğiniz kapıya çıktık sonunda
şimdi mutluyum
insanları olduğu gibi kabullanemeyi öğrendim
eşimle aramı bozmaz asla konuşunca anlar. iyi insan özünde. inşallah hepimiz huzurlu bir hayat süreriz bu yalan dünyada...

Yahu hanımefendi ben neden sizin karakterinize sahip olmak zorundayım? Sizin hoşlandığınız şeylerden hoşlanmak zorundayım. Ya da siz insanlara nasıl davranıyorsanız öyle davranmak zorundayım? Siz üstün ırk mısınız? Özel olarak mı üretildiniz? Nedir sizi bu kadar özel yapan? Ben sizin hoşlandığınız şeylerden hoşlanmıyorum. Ben başka biriyim. Siz değilim ben. Bir kere onda bir anlaşalım. Çok şaşırıyorum kendisi gibi olmayan herkesi taşlayan insanlara. Biraz saygı gösterin rica ederim ya. Sizden farklı olanları kabul etmeyi öğrenin. Ben her gün kek börek yapıp gün düzenleyen insanları Zerre anlamıyorum mesela. Ama saygı duyuyorum. Demek ki o da öyle biri diyorum.

1 gün önce arayıp müsait misin diye sormak nasıl çat kapı gelmek oluyor ki? Bu kadın yabancı biri değil sonuçta. Anne en nihayetinde. Bana abartılı geldi o istek.
Buna tam 1 gun onceden demeyelim aksam aramis yarin gelicem demis. Diyorumya benim icin kayinvalide gelecegi zamanlarda degil herkes icin dusuncem bu yonde. Ozellikle bebekli bi anneyse karsimizdaki daha anlayisli ve dusunceli olunmali diye dusunuyorum. Zira suan ayni yollardan ben de gectigim icin empatinin dibine vuruyorum.

Ne güzel işte iyi de insanlarmış. En önemlisi bu zaten. Karşımda iyi bir insan varsa kıymetini bilir gösteririm. Türleri tükenmek üzere zaten. Koruyalım kollayalım bence. Siz de kıymetlerini bilin ve bunun tadını çıkarın.

Ah o yollar taşlı yollar. Kolaylıklar diliyorum size

inşallah inşallah kıymet bilmek için elimden geleni yaparım dahada iyi olur umarım. teşekkür ederim
inşallah sizinde aranız düzelir.

Siz nasıl vicdansız bir insansınız, böyle gelinlik olur mu niteliğinde bol kınamalı birkaç cümle

Ben mükemmel, çok hürmetli bir gelinim vurgusu ve pekiştirmek için tercihen 1 örnek

Kaynananın aslında çok çok nadir geldiğinin istemsizce ifade edildiği bir cümle.

Siz de birgün kaynana olacaksınız temalı bedduamsı duamtrak temenniler ve kapanış.

Bu sayfaya kadar tüm yorumları okuyamayanlar için olumsuz görüslerin özetini yaptım.

Kendi görüşüme göre de çok iyi yapmışsınız, bu aşamaya gelene kadar kv ile çok şeyler yaşandığı ancak karşısında saygılı ve sabırlı davrandığınız rahatlıkla anlaşılıyor.

İlk cümlenizle önce bir ne oluyor dedim Bildiğiniz feyk attınız bana ahah. Bir ara şüpheye düştüm ama bence de yapılması gereken buydu. Çünkü yıllardır denediğim yöntemlerin hiçbirini anlamadı ya da anlamak istemedi. Direkt söylenmesi gerekiyordu artık. Sadece arayarak söylesem daha iyi olurdu. Onu da çok düşünmüyorum artık.

Uygun olmadığınız da elbette söyleyin de , oğlunun evine 4 5 gün önce haber verip gitmek nedir gerçekten anlam veremedim.

Arkadaş davetleri bile bir iki gün hatta o gün oluyor.

Ne çok detaycı insanlar var.

Öyle bir anlatmissiniz ki sanki çat kapı gelmiş kadın.

Bir gün önceden verilen haber ile o gün evdeyse kişi dünyayı yapabilir.

Müsait değilse zaten söylenmeli. Ne çok ince eleyip sık dokuyorsunuz

Hayat zor değil mi böyle ?

Öz annenizle size can veren kadınla çıkar için mi görüşüyorsunuz eee o zaman kayınvalideyi eve hiç almayın ya da giriş ücreti alın..

E ben öyle biriyim işte. Öyle bir günde dünyaları yapamayacağım gibi kimseyi de emrivakiyle evime almam. Ben buyum, siz osunuz. Herkes farklı. Neyi tartışıyoruz bu durumda?

Öz annenizle size can veren kadınla çıkar için mi görüşüyorsunuz eee o zaman kayınvalideyi eve hiç almayın ya da giriş ücreti alın..
Yani şu kadar basit bir meseleyi bile yanlış okuyor ve yorumluyorsunuz ya pes.

E ben öyle biriyim işte. Öyle bir günde dünyaları yapamayacağım gibi kimseyi de emrivakiyle evime almam. Ben buyum, siz osunuz. Herkes farklı. Neyi tartışıyoruz bu durumda?

Böyle yazacağım ne diyorsunuz diye neden soruyorsunuz öyleyse siz buysaniz ?

Sizin bu olduğunuzu , evlenmeden önce eşinizin annesine söylediniz mi ?

" Bak anne benim evime gelince 5 gün önceden haber vermek zorundasın "diye belirtiniz mi , yoksa sizde mi evlendikten sonra kendini belli edenlerdensiniz .

Ohooo ho ne diyeyim ki aynen devam.

-Annem çocuğuma yardım etmese onunla da görüşmem- kısmıyla zaten konu sahibi gerçek karakterini ortaya koymuş malesef. MOMO adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim orda bencilliğe düştükçe insani ve ailevi değerleri unutmamız çok güzel anlatılıyor..varsa yoksa biz ve rahatımız nasılsa dünya bizlere kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…