- 18 Ocak 2016
- 227
- 234
- 103
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
İnanın sonrasında hiçbir şey olmadı. Sorun o gün işte anneme bağırdım ya bunu söylüyor annem. Üstüne yürümüşüm. Alakası yok tek bir cümle kurdum sadece. Oldupum yerimdeydim sonra da bastırdılar beni zaten. Sonrasında konuşurken annem sen hiç öğrenci olmadın mı dedi kardeşim normalde bizim yaşadığımız şehirde üni okuyor yurtta kalıyor hafta sonları falan bana gelirdi. Eşimle küslük olduğu için bana gelemed orada devreye girmemi bekledi annem sanırım. Ama ben defalarca da çağırdım kardeşimi banaBaşta eşiniz haksız geldi illa da su dolapta olacak bu şımarıklık bence ama pastayı koymak için şişeyi çıkartmakta olmamış ikisi için de yer ayarlanabilirdi. Durum biraz sıkıntılı ama büyütülecek ve haftalarca konuşulmayacak bir durum yok o gün başka mevzu yaşanmadıysa sanki bunun sonrası da var gibime geliyor yoksa size bu kadar neden tavır alsınlar ki. İnsanları memnun edemeyiz konuşmak istemiyorlarsa uzak durmakta fayda var umarım çözersiniz sorunlarınızı.
Sizi o evde istemiyorlar. Bir süre her bayramda, tatilde gitmeye ara verin.mesela doğum gününün sabahı iyi doğdun diye şarkı söyledim tepki vermeden asık suratla önür odaya gitti giyinmeye dönüp bana bakmadı bile.
bir şeyleri detaya inmeden direkt okumak lazım ciddenSizi o evde istemiyorlar. Bir süre her bayramda, tatilde gitmeye ara verin.
Evet kurban bayramında gitmeyeceğim belki gitsem de sadece el öper bi saat durur evlatlık görevini yapar dönerimSizi o evde istemiyorlar. Bir süre her bayramda, tatilde gitmeye ara verin.
siz bence artık kardeşinizi bu kadar yüzlemeyi bırakın. Koskoca evli barklı çocuklu kadınsiniz ama kocanızı çocuğunuzu ailenize saydiramiyorsunuz. Bi şımarık küçük kardeş kadar olamamışsınız. Olaylar tersine dönene kadar kendinizi çekin, kardeşiniz gelip özür dileyene kadar aramayın, mezuniyetine gitmeyin. İnsan kendi saygısını kendi kazanır ama siz o kadar kolay biri olmuşsunuz ki asla saygı duymuyor kimse. İçiniz rahat şekilde her şeyden elinizi çekin çocuğunuza eşinize odaklanın.Yok düşündüğünüz tarzda birşey değil. Bu olaya kadar kardeşim hep bizim evde kalırdı eğer eşimden bir şey hissetse kalmazdı öyle düşünebilirsiniz. Gerçekten kızkardeşine nasıl davranıyors öyle davranıyor eşim. Sadece kardeşim teşekkür etmeyi bilmez mesela doğum gününün sabahı iyi doğdun diye şarkı söyledim tepki vermeden asık suratla önür odaya gitti giyinmeye dönüp bana bakmadı bilbile
Ee! Siz kırgın olduğumuzu gösterecek hiç bir tavır sergilendiğiniz için onlarda sizi suçluyor. Sürekli arayıp durmuşsunuz. Azıcık mesafe koyun ki anneniz ve şımarık kız kardeşiniz biraz kendilerini sorgulasın.İnanın sonrasında hiçbir şey olmadı. Sorun o gün işte anneme bağırdım ya bunu söylüyor annem. Üstüne yürümüşüm. Alakası yok tek bir cümle kurdum sadece. Oldupum yerimdeydim sonra da bastırdılar beni zaten. Sonrasında konuşurken annem sen hiç öğrenci olmadın mı dedi kardeşim normalde bizim yaşadığımız şehirde üni okuyor yurtta kalıyor hafta sonları falan bana gelirdi. Eşimle küslük olduğu için bana gelemed orada devreye girmemi bekledi annem sanırım. Ama ben defalarca da çağırdım kardeşimi bana
Hala daha evlatlik gorevi diyosun. Seni evladi yerine koyan mi var da.Evet kurban bayramında gitmeyeceğim belki gitsem de sadece el öper bi saat durur evlatlık görevini yapar dönerim
Bence gitmeyinEvet kurban bayramında gitmeyeceğim belki gitsem de sadece el öper bi saat durur evlatlık görevini yapar dönerim
Haftasonlari evine gidip kaldigi eniştesini ipine takmamak mi öğrencilik? Bu kardesinin simarikligi nerden gelio boyle? Niye kendini bu kadar değerli bir sey zannediyor sen hic kendi değerini bilmezken?İnanın sonrasında hiçbir şey olmadı. Sorun o gün işte anneme bağırdım ya bunu söylüyor annem. Üstüne yürümüşüm. Alakası yok tek bir cümle kurdum sadece. Oldupum yerimdeydim sonra da bastırdılar beni zaten. Sonrasında konuşurken annem sen hiç öğrenci olmadın mı dedi kardeşim normalde bizim yaşadığımız şehirde üni okuyor yurtta kalıyor hafta sonları falan bana gelirdi. Eşimle küslük olduğu için bana gelemed orada devreye girmemi bekledi annem sanırım. Ama ben defalarca da çağırdım kardeşimi bana
Hala daha belki gidersem diyor ya pessssBence gitmeyin
Karı koca sizi istemiyorlar
Hala evlatlık görevi diyorsunuz
Neden bu kadar sevgi dileniyorsunuz
Onlar düşünsün birazda
HAHAHAHAHAHAY ŞİŞE 5 LİTREYMİŞ.
allahım sabır ver. eşiniz yavru bi fil degilse sürekli 5 litre suyu dolapta tutma inadı anlamsız.
Evde sürekli 5 litrelik bidonlar kullanıyorlarmış su için ve daha önce dışarıdan küçük su aldıklarında bizim suyumuz pis mi diye trip atmışlar. 5 litre olmasının sebebi ev sahipleri yani. Dışardan su aldırmıyorlarmış.HAHAHAHAHAHona şişe degil bidon denir yalnız ahahahah kim 5 litrelik koyar dolaba ya yuh.
Yok artik yaaa ne diosun. Üzerlerine alinmaya yer ariyorlar hastalikli gibi. Konu zaten Lafontaine masali gibi. Alt metin: sizi istemiyoruz. Bazen böyle ufacik şeyler sadece birer metafordur.Evde sürekli 5 litrelik bidonlar kullanıyorlarmış su için ve daha önce dışarıdan küçük su aldıklarında bizim suyumuz pis mi diye trip atmışlar. 5 litre olmasının sebebi ev sahipleri yani. Dışardan su aldırmıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?