SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

İnanın sonrasında hiçbir şey olmadı. Sorun o gün işte anneme bağırdım ya bunu söylüyor annem. Üstüne yürümüşüm. Alakası yok tek bir cümle kurdum sadece. Oldupum yerimdeydim sonra da bastırdılar beni zaten. Sonrasında konuşurken annem sen hiç öğrenci olmadın mı dedi kardeşim normalde bizim yaşadığımız şehirde üni okuyor yurtta kalıyor hafta sonları falan bana gelirdi. Eşimle küslük olduğu için bana gelemed orada devreye girmemi bekledi annem sanırım. Ama ben defalarca da çağırdım kardeşimi bana

mesela doğum gününün sabahı iyi doğdun diye şarkı söyledim tepki vermeden asık suratla önür odaya gitti giyinmeye dönüp bana bakmadı bile.
Sizi o evde istemiyorlar. Bir süre her bayramda, tatilde gitmeye ara verin.

siz bence artık kardeşinizi bu kadar yüzlemeyi bırakın. Koskoca evli barklı çocuklu kadınsiniz ama kocanızı çocuğunuzu ailenize saydiramiyorsunuz. Bi şımarık küçük kardeş kadar olamamışsınız. Olaylar tersine dönene kadar kendinizi çekin, kardeşiniz gelip özür dileyene kadar aramayın, mezuniyetine gitmeyin. İnsan kendi saygısını kendi kazanır ama siz o kadar kolay biri olmuşsunuz ki asla saygı duymuyor kimse. İçiniz rahat şekilde her şeyden elinizi çekin çocuğunuza eşinize odaklanın.

Meşhur bir söz ''deveye diken insana öpen diye'' sizin yerinizde olsam kendimi geri çekerim siz verdikçe onların bir tarafı şişmiş anlattıklarınıza göre sizi hepsi küçük görüyor birşeye saymıyorlar yapacağınız uzak durmak doğum gününe gelmediler mi önemseme geldiler normal ol bu bayram gitme ara sadece 1 dk konuş kapat bak bu sefer bunlar nasıl peşindeler ilişkini azalt gerekirse aile grubundan çık eşiniz haklı kendinizi ezdirmeyin ezdirdikçe değersizleşirsiniz(zaten anladığım hiç değeriniz yok insanın en mutlu günün de bile sizi tek bırakmışlar) İnanın uzaklaşmak size çok iyi gelir üzülmeyin de sizin üzülmeniz onların umrunda değil çünkü

Aileniz, eşinizi geçtim size karşı ağır saygısızlar. Bu saatten sonra anne ve kız kardeşiniz sizi aramadığı sürece bir daha ne davet edin nede arayın. Zaten siz ortamı yumuşatmak için fazla onların üstüne düştüğünüz içini bu hale gelmişler.

Ee! Siz kırgın olduğumuzu gösterecek hiç bir tavır sergilendiğiniz için onlarda sizi suçluyor. Sürekli arayıp durmuşsunuz. Azıcık mesafe koyun ki anneniz ve şımarık kız kardeşiniz biraz kendilerini sorgulasın.

Su sanki durumda birakip direk yazmazsaniz onlar kendini hakli bulmaya devam edecek. Siz kisa - uzun olmasin- bir mesaj atin gruba. Sizi bu kadar yok saydiklari icin cok kirgin oldugunuzu ve yoruldugunuzu Sizi hic dusunmediklerini soyleyin ve gruptan cikin. Sonra olu taklidi yapin. Size mesajlar yazacaklar. Kendileirni hakli gosteren seuler. Hepsini goruldu bile yapmadan silin.Elinizden geleni zaten yapmissiniz daha fazla ustlerine dusmeyin. Korkuyorsunuz bu cok belli. Iyi evlat olamamak korkusu Sizin durus sergilemenizi engelliyor. Yerinizde olsam bu bayramda da gitmez aramazdim

Evet kurban bayramında gitmeyeceğim belki gitsem de sadece el öper bi saat durur evlatlık görevini yapar dönerim
Bence gitmeyin
Karı koca sizi istemiyorlar
Hala evlatlık görevi diyorsunuz

Neden bu kadar sevgi dileniyorsunuz
Onlar düşünsün birazda

Haftasonlari evine gidip kaldigi eniştesini ipine takmamak mi öğrencilik? Bu kardesinin simarikligi nerden gelio boyle? Niye kendini bu kadar değerli bir sey zannediyor sen hic kendi değerini bilmezken?

biraz daha okudum da cok sinirlendim. Kusura bakmayin yuzsuzsunuz. Esinize cok acidim. Benim ailemden kimse benim esime boyle davranamaz. Davranirlarsa beni hice saydiklarini anlarim. Yazik anne baba hakki diye diye onlara olmayan haklari vermeye ugrasirken esinizin hakkina girmiasiniz. Kimse esinin anneainin bu tarz sacmaliklarina katlanmak zorunda degil

5 lt şişe abartı. Elin evinde yapılmamalı. 1,5 lt falan sanmıştım. Ayrıca sizi o evde fazlalık görüyorlar. Bu çok net. Yüzsüz müsünüz ki sevilmediğiniz eve kalmaya gidesiniz?

Konu sahibi, size direkt gelme diyemedikleri için bu yola başvurmuşlar. Anlayın artık.

HAHAHAHAHAH ona şişe degil bidon denir yalnız ahahahah kim 5 litrelik koyar dolaba ya yuh.
Evde sürekli 5 litrelik bidonlar kullanıyorlarmış su için ve daha önce dışarıdan küçük su aldıklarında bizim suyumuz pis mi diye trip atmışlar. 5 litre olmasının sebebi ev sahipleri yani. Dışardan su aldırmıyorlarmış.

Yok artik yaaa ne diosun. Üzerlerine alinmaya yer ariyorlar hastalikli gibi. Konu zaten Lafontaine masali gibi. Alt metin: sizi istemiyoruz. Bazen böyle ufacik şeyler sadece birer metafordur.

Gidip kalmak zorundalar mı ya. Zaten küçücük çocukla yatılı misafirlik zor.

Kırıp dizlerini evlerinde otursunlar. Bayram diye herkes birilerine yatılı gidiyor. Hiç sevmem yatılı misafir. Kendim de asla gitmem. Otelde kalıyorum 2 gece. Gezip görüp dönüyorum evcazıma. Hele bebekle asla kalınmaz. Herkesin bi düzeni var evde. Anan bile olsa bak yüksünmüş. Surat asmış sorun çıkarmış. Bu sorunun tek nedeni, belki bahane olur da bir daha kalmazsınız, umudu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…