SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Şişeyi çıkarıp pastayı koydu derken? İkisinin büyüklüğü aynı mı ki biri çıkarılıp öbürü yerleştirilebiliyor? Şişeyi pasta kutusunun üstüne yatıramamış mı? Ya konu sahici değil ya kardeşin bir garip

Belki de eniştesinin samimiyeti hoşuna gitmiyor. Bu tavır garip olmuş

Kız kardeşin ergenlikten çıkamamış bir şımarık bu kafayla enistesinjn ondan hoşlandığını ve kendisinin yüz vermediğini bu yüzden ters davrandığını falan düşünüyor bile olabilir içten içe hiç iyilikten anladığını zannetmiyorum

Saçmalıklar silsilesi içinde olan size olmuş konu sahibi. Boşverin kimsenin peşinde koşmayın. Koca koca insanların uğraştığı şeylere bak ya komedi gibi.

Dolabınız ofis tipimi anlamadım.
Neyse konuya dönersek aileniz gereksiz abartmış ama bence birikmiş duyguların boşaltımı olmuş gibi.
Boşverin doğum gününü eşinizle arkadaşlarınızla yapın geçin.
Kendileri eksik kalacak o fotoğraf karesinde, onların ayıbı.
Ayrıca eşlerin yaptığı yanlış neden bizlere yüklenir onu da anlamış değilim.,

Başta eşiniz haksız geldi illa da su dolapta olacak bu şımarıklık bence ama pastayı koymak için şişeyi çıkartmakta olmamış ikisi için de yer ayarlanabilirdi. Durum biraz sıkıntılı ama büyütülecek ve haftalarca konuşulmayacak bir durum yok o gün başka mevzu yaşanmadıysa sanki bunun sonrası da var gibime geliyor yoksa size bu kadar neden tavır alsınlar ki. İnsanları memnun edemeyiz konuşmak istemiyorlarsa uzak durmakta fayda var umarım çözersiniz sorunlarınızı.

bambaşka şeyler yazmıştım ama sayfaları okuduktan sonra şaştım kaldım yorumumu düzenliyorum ailenizin size ve eşinize saygısı yok hiç
kızınızın doğum gününü siz kutlayın ailecek çağırmayın orada olmak istemeyenleri
üzüldüm sizin adınıza :/

Son düzenleme:
Ben aslında kendi rolümü ve bu saatten sonra ne yapabilirimi merak ediyorum daha çok
Ailenizden göreceğiniz sevgi kırıntısının peşinde koşup kendinizi, çocuğunuzu heba etmeyecekseniz. Eşiniz saygınlığını kendi korumaya çalışıyor zaten. Asıl aileniz eşiniz, çocuğunuz. En saf, gerçek sevgi çocuğunuzun size duyduğu sevgi.

Sizin haksız olduğunuz tek bir yer yok, mesafe koyun ailenizle siz onlara pervane olup önemsedikçe onların gözünde önemsizleşmişsiniz. Ayrıca kızınızı evinden çıkarken sinirinden sevip uğurlamayan anneanneye ben olsam bir daha göstermem. Çok sinirlendim. Ne yazık ki aileniz size ve eşinize kıymet vermiyor.

Aile benim için aşırı önemlidir. Ama aşırı aşırı önemlidir bak.
Ama bana böyle davransalar tüm samimiyetimi keserim

5 litrelik su koymak yanlış dolapta bende yer bulamıyorum evet 1.5luk iki tane koyulsa herşey hallolurmus. Ama bir annede kızına bu olaydan dolayı yüklenmesi çocuk gibi aldığınız tatlıyı götür demesi saçma yani damadini hos tutmasi gerekiyor kendi çocuğu için. Tâbi damadina kizabilir küsüp doğum gününe gelmediği icin, kızınada söylebilir ama bu kadar olayi kan davasına getirmek saçma bırakın aramayin üstüne düşmeyin sizin ne suçunuz var. Eşiniz ve aileniz arasında sacmaliklari size kesmişler . Sizde daha koşmayın, çağırın doğum gününe gelmezlerse büyük bir mesafe koyun. Çocuğun doğum gününe gelmiyorlarsa bi zahmet görmek içinde aramasinlar. Sızın için üzüldüm

Eve gelen evladın, damadın bir kıymeti olur. Başka bir şehirden gelip ailesini ziyaret eden evladın bir kıymeti olur. Orada konaklıyorsunuz küçük küçük şişeler olsa daha iyi olurdu ama isteseler o 5 litreye de yer bulabilirlerdi. Size kıymet vermiyorlar ki eşinize versinler. Böyle konularda erkeklerin bu tavırlarının diğer bdv kadınlarına örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Üstüne sizin alıp gitmeniz değil onların geleceksiniz diye heyecanlanıp damadın suyunu, bebeğinizin meyvesini, sizin sevdiğiniz yemeği hazır etmeleri gerekirdi size değer veriyor olsalardı.

Belki de eniştesinin samimiyeti hoşuna gitmiyor. Bu tavır garip olmuş
Yok düşündüğünüz tarzda birşey değil. Bu olaya kadar kardeşim hep bizim evde kalırdı eğer eşimden bir şey hissetse kalmazdı öyle düşünebilirsiniz. Gerçekten kızkardeşine nasıl davranıyors öyle davranıyor eşim. Sadece kardeşim teşekkür etmeyi bilmez mesela doğum gününün sabahı iyi doğdun diye şarkı söyledim tepki vermeden asık suratla önür odaya gitti giyinmeye dönüp bana bakmadı bile.

Yok ypk böyşe birşwy kesinlikle söz konusu değil. Öyle düşünmez. Zaten o sonradan attığı mesajlarda da abi olarak gördüğm için bu kırıldım falan yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…