SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

yazdığını okurken ağladım benim annemi anlatmışsın. bu konuyu erkek kardeşimle konuşurken (ki o hiçbir şeye olaya dahil değil olayı bilmiyor bile) olayları bilmiyorum ama ne kadar haklı da olsan haksız da olsan annem bşr şeye kızdıysa o haklıdır onun düşüncesini değiştiremezsin he deyip geçeceksin dedi. Şimdi kızımın doğumgünü davetiyesini attım aile grubuna kimse bir şey yazmamış annem açmamış bile biliyorum bilerek açmadığını. bi keresinde teyzelerimle kavga etmişti bize anlatırken bilerek açmıyorum mesajlarını ondan arıyo bak defalarca falan demişti. kızımın doğum günü heba olacak benim mutlu olduğumu hatırladığım tek özel günüm yok işte buna kahroluyorum.

Neden böyle insanların peşinden koşarak değerinizi düşürüyorsunuz ki ? Davetiyeyi attın gelen gelir gelmeyen gelmez.
Sen çekirdek ailene odaklansana

Ay eşinin neyi yanlış artık ayıptır ya. Bu kadar da olmaz.

O sllll
Arkadaslariniz yok mu onlari cagirin neden heba olsun ne sacma dusunce. Kendi ozel gunlerinizi mahvetmelerine izin verdiniz sira kizinizinkine mi geldi? Hayatinizda baska insan mi yok siz boyle yuzsuz davranip onlardan baska carwniz yok gibi davranirsaniz daha cok ezilirsiniz. Esiniz ve cocugunuza acidim yoksa siz bunca Seyin ustube hala arayarak zaten haketmissiniz demektir. Sizin zaten sikayetiniz yok olsaydi aglayip sizlayip hala ayni seyi yapmazdiniz. Hayirdir kaos seviyorsuniz galiba

ben değil de keşke annem psikoloğa gitse hep hasta hep madur. Doğum yaptığım gece hastanede yanımda o kaldı ama kayınvalidem kalmasın diye kaldı o kadar eminim ki buna. çünkü ben orada sezeryanlıyım gelir gelmez başladı gözüm ağrıyo hastayım diye. bütün gece kendim kalktım tuvalete gittim çocuğumla ilgilendim o uyudu. ertesi günde bi gece kaldı SANA ANNEN BAKAR dedi gitti zaten.

Aynı ablanız sizin kınanıza gelmediği yetmezmiş gibi, annenizle birlikte gününüzü mahvetmelerini nasıl telafi etti peki???

Doğum günü çok daha mı önemliymiş kına gecenizden?

Anlaşılan o evde sizin dışınızda herkesin yaptıkları mazur karşılanıyor.

aramadım yine suçlu olmamak için davetiye fotosu attım. sağda solda akrabalara çağırmadı ondan gitmedik diyemesinler diye. zaten arkadaşlarımla sayımız 45-50 kişi sorun kimsemizin olmaması değil. yediremiyorum kendime sanırım bu ailem tarafından yoksayılmayı.

o olay sonrasında 1 yıl konuşmadık ve sonrasında ablam doğum yaptı ben doğuma gittim ne olursa olsun yeğenimdir dedim. Sonrasında barıştık.

pastayı bir anda masaya koyunca alt kısımın kreması aktı kardeşim üzerine kalpler yapmıştı onlar falan yamuldu biraz. sadece tepki koyup çıkabilirdim pastayı çıkarmadan diyor.
Bakın çok açık söyleyeceğim, kendi eşiniz çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz. Ben sizi şimdiye elli kere boşamıştım. Kardeşiniz o pastayı yere vurmayı da hak etmiş ama nimet işte.

Artik oturup sizlanmayin o halde. Hatta gelmesinler. Siz arkadalari cagirip cok da guzel kutlama yapacaksiniz. Cikin su kimsesizlik tribinden. Herkes ailesi ile dipdibe yasamiyor. Bunca seyi esine yedirmissin ama. Hf sonlari gelip evde kalan simarik kiz bile tepenize cikmis Ben esinin yerinde olsam Onu eve sokmam. Hic mi ozel hayatiniz yok ne isi var her hf sonu evde.kaynin gelse kalsa sorun olur. O Niye geliyor. Kutlama yapacaksin bundan sonra da arasalar bile acmayacaksin. Anne Hakki denen sey Bu degil. Sagda soldakilere de sen soyleyeceksin bir su yuzunden sacma Sapan davrandilar her seferinse ayni seyi yapiyorlar. Beni hic dusunmuyorlar. Esi ile arasi mi acilir diye hic umursamiyorlar... Diyeceksin. Hala gobek bagi kesilmemis gibi davranmayi birakacaksin. Esimin ailesi bana boyle yapsa ve esim de sizin yaptiginiz gibi davransa Bu aileden kurtulmak icin Onu bile bosarim

davetiye hazırlamıştım o davetiyeyi yolladım dediğiniz gibi. altına da sevgili ailem hepinizi kızımın doğum gününe bekliyorum yazdım. dün yazdım kimse cevap yazmadı annem mesajı açmadı bile . guptan uzun bir mesaj yazıp hiçbirinizi artık hayatımın hiçbiryerinde istemiyorum deyip gruptan ayrılasım var da işte. Eşim de daha diyor ki davetiyeyle falan olmaz annen takılır öyle şeylere ara diyor.

Mesaj yazma. En guzel cevap sessizliktir

Mutluluğunuz ailenizin gelip gelmemesine mi bağlı? Neden böyle düşünüyorsunuz ki
Kızınızın 1. yaşı, o kadar hazırlık yapmışsınız tek başınızada değilsiniz sizi seven sizinle birlikte olmak isteyen insanlar davetinizi geri çevirmeyip geliyor neden illa ailem de ailem diyorsunuz?
Belki aileniz gelmese daha mutlu olacaksınız gününüz çok güzel geçecek çok eğleneceksiniz bir de böyle mi düşünseniz acaba

Ay yok sakın aramayın

Torunu onun davetiye ile mi gelecek
Suçlu değilsiniz velevki suçlu olsanız bile insan torununa öyle davranır mı

Bundan sonra hiç biri umrunuzda olmasın

evet yazmayacağım zaten içimden gelmiiyor. davetiye atmak bile içimden gelmedi eşim zorla attırdı sen suçlu olursun diyerek.
Ay siz karı koca enayisiniz gerçekten.
Eşiniz de hala alttan almaya çalışıyor.
Pesss.
Gelmezlerse gelmesinler.
Sakın aramayın siz silin bunları ya

Eşiniz de dolaptaki su sişesi için surat asıp, evdeki doğum gününe katılımıyor ama ailenizin size karşı yaptığı o kadar şeyden sonra hâla ara diyor. Dengesizlik bu en kibar tabiriyle.
Sanki gelseler huzur verecekler. Durup durup doğum günün gelin diye çağırmayı bırakın. Biraz yetişkin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…