- 12 Kasım 2018
- 3.495
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Hukuklununguncesi
-
Evet istemedikleri bariz de işte aile olunca konu sahibi konduramamış sanırım. Umarım bundan sonra çok gelip gitmez ve kendini ezdirmez.Yok artik yaaa ne diosun. Üzerlerine alinmaya yer ariyorlar hastalikli gibi. Konu zaten Lafontaine masali gibi. Alt metin: sizi istemiyoruz. Bazen böyle ufacik şeyler sadece birer metafordur.
Ya hala daha acaba konuyu tam anlatamadığım için mi herkes böyle diyor diye düşünmek istiyorum. Biliyorum herkes için söylemesi çok kolay ama kendi ailem tarafından sevilmediğimi düşünmek beni yıkıyor. Eşim ve ailesi yalan yok beni çok seviyor. Annem başta bu durum için daha evlenmedin ondan böyleler demişti. Sonrasında devam edince eee tabi tek oğlu var sevmek zorunda dedi.şimdi düşünüyorum kendisi beni sevmediği için mi kimsenin sevemeyeceğini düşünüp kılıf arıyo diye.Evet istemedikleri bariz de işte aile olunca konu sahibi konduramamış sanırım. Umarım bundan sonra çok gelip gitmez ve kendini ezdirmez.
Bence sevmemek değil de ailede anneninizin favorisi siz değilsiniz diye bakarsanız daha kolay olur belki.Ya hala daha acaba konuyu tam anlatamadığım için mi herkes böyle diyor diye düşünmek istiyorum. Biliyorum herkes için söylemesi çok kolay ama kendi ailem tarafından sevilmediğimi düşünmek beni yıkıyor. Eşim ve ailesi yalan yok beni çok seviyor. Annem başta bu durum için daha evlenmedin ondan böyleler demişti. Sonrasında devam edince eee tabi tek oğlu var sevmek zorunda dedi.şimdi düşünüyorum kendisi beni sevmediği için mi kimsenin sevemeyeceğini düşünüp kılıf arıyo diye.
Üzgünüm.Ya hala daha acaba konuyu tam anlatamadığım için mi herkes böyle diyor diye düşünmek istiyorum. Biliyorum herkes için söylemesi çok kolay ama kendi ailem tarafından sevilmediğimi düşünmek beni yıkıyor. Eşim ve ailesi yalan yok beni çok seviyor. Annem başta bu durum için daha evlenmedin ondan böyleler demişti. Sonrasında devam edince eee tabi tek oğlu var sevmek zorunda dedi.şimdi düşünüyorum kendisi beni sevmediği için mi kimsenin sevemeyeceğini düşünüp kılıf arıyo diye.
Tam olarak böyle. Kendiniz için istemiyorsanız çocuğunuz için psikoloğa gidin. Evlat ayıran damar gelin ve torun da ayırıyor. Mesela oğlunu seviyor ya gelin. Ağzına .. yine de gelinle iyi olmaya çalısıyorlar. Ama sevilmeyen ki genelde bu büyük kız olur. Çocugunu da sevmiyorlar. Bu hiç şaşmıyor. Sizi daha fazla kullanmasına izin vermeyin bu ailenin. Üniversite okuyana da her hafta ağırlamak kolay değil üstelik iş ve çocuk da varken. Bir kez bir dediklerine gayor deyin ve oturup izleyin size ne kadra değer verdiklerini. Her dediklerini yaparsanız tabiki iyi derler. Ailenize net bir şekilde had bildirinYa hala daha acaba konuyu tam anlatamadığım için mi herkes böyle diyor diye düşünmek istiyorum. Biliyorum herkes için söylemesi çok kolay ama kendi ailem tarafından sevilmediğimi düşünmek beni yıkıyor. Eşim ve ailesi yalan yok beni çok seviyor. Annem başta bu durum için daha evlenmedin ondan böyleler demişti. Sonrasında devam edince eee tabi tek oğlu var sevmek zorunda dedi.şimdi düşünüyorum kendisi beni sevmediği için mi kimsenin sevemeyeceğini düşünüp kılıf arıyo diye.
Eşiniz ve çocuğunuza yani kendi ailenize odaklanın. Evet yapılan her insanı üzer ama evlatlık görevi diye görüşmeye devam ettikçe o insanlar daha beter olacaklar. Gün gelecek eşinizle de aranız açılacak aileniz yüzünden. Bayramda da gitmeyin, biraz uzak durun ki anlasınlar hatalarını. Böyle yaptıkça biz haklıyız diye düşünüyorlar. Geri durmak bu kadar zor olmamalı.Ya hala daha acaba konuyu tam anlatamadığım için mi herkes böyle diyor diye düşünmek istiyorum. Biliyorum herkes için söylemesi çok kolay ama kendi ailem tarafından sevilmediğimi düşünmek beni yıkıyor. Eşim ve ailesi yalan yok beni çok seviyor. Annem başta bu durum için daha evlenmedin ondan böyleler demişti. Sonrasında devam edince eee tabi tek oğlu var sevmek zorunda dedi.şimdi düşünüyorum kendisi beni sevmediği için mi kimsenin sevemeyeceğini düşünüp kılıf arıyo diye.
Şimdi nasılsınız anneniz ile. Ben de bu kadar oasa da bir kırgınlıklar yaşadım. Şimdi az görüşüyorum..hatasını kabul etmiyor. Sizdeki durumu merak ettim o nedenleOkurken gözümün önüne kendi annem geldi tetiklendim, o da beni istememek değil ama her şeyi alınırdı olmayacak şeyden başka anlam çıkarırdı en son çok fena kavga etmiştik. daha doğrusu o etmişti ben dinlemiştim, yıllarca annemim istediği evlat olmuştum ama annem lafımın arkasındaki niyeti yanlış anlayacak kadar beni tanımamıştı ve çocukluğumdan beri 'iyi evlat' olma çabam aslında görülmemişti bile, bir günde her şey çöpe atılmıştı ki gerçekten kötü bir şey dememiştim. Bu beni çok yaralamıştı, eşim bile beni, annemin kendi doğurduğu ve ilk gününden beri yanında olup her şeyine şahit olduğu çocuğu daha iyi tanıyor ve hep iyi niyet arıyordu ama annem hemen kötü olduğumu, nankör olduğumu ima etmiş hatta direkt haykırmıştı. bunları fark etmek beni çok üzdü ama kırılmaya bile hakkım yoktu çünkü annem kırılabilirdi sadece. Öyle işte, bu yazdıklarımda kendinden bir şeyler bulursun diye tahmin ediyorum çünkü hikayenin özü çok benzer.
Lütfen kendine güven.
Şimdi nasılsınız anneniz ile. Ben de bu kadar oasa da bir kırgınlıklar yaşadım. Şimdi az görüşüyorum..hatasını kabul etmiyor. Sizdeki durumu merak ettim o nedenle
Eh işte ne yapman gerektiğine de bu durumda karar vermen lazım. Sınırlar iyidir sınır çizmek lazımEşiö kimsenin ağzını bana karşı açtırmaz.
Eşim daha önce o şekilde şişe su aldığında annemler kızmıştı bizim suyumuz pis mi diye. Normalde köyden dolduruyolar suları. Haliyle gelirken öyle şişe getiremiyoruz artık. Zaten her gelişimizde de koyuyor sorun olmuyordu. Bence de eşimin tavrı yanlış burada. Ama beni suçlamalarını ve herkesin bana kızmasını anlayamıyorum. Eşimin haksız olduğunu onlara da eşime de söylüyorum. Eşim benim yaptığım da hata da diyor.soğuk su içme isteğini anlıyorum. özellikle kiloluyken bende de olurdu. ama 5 litre şişeyi başkasının evindeki dolaba sokmak çok saçma. dolapta zaten 5litrelik su olmaz. raflara boşuna yük biner. cam şişelerle konulur su güzelce içen üstüne taze su ekleyip dolaba öyle koyar. dolapta hep 2 litre su soğuk su olur.
eşinizin şişe çıkınca pastayı çıkarması çok saçma. sonuçta onun soğuk içmek isteyeceği kadar sıcaksa hava, yeni yapılmış pasta erir gider. çok sorumsuzca. kardeşiniz de kaba davranmış ama asıl kabahat eşinizde. 2 tane 1.5 litrelik şişe götürse onları her yere koyabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?