SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Anneniz kocaman kadın annelik yapıp ablanızın ne kabahati var diyerek ortalığı yumuşatması gerekirdi.. Eşiniz de muradına ermiş, şişesiyle mutluluklar.. Siz de üstlerine düşüp şımartmayın daha fazla.. Bi şişe meselesinden torunlarının doğum gününe gelmeyeceklerse kendileri bilirler.. Fazla yüz vermişsiniz, değeriniz bilinmemiş diye yorumladım

Su şişesinden çıkan kavgadan önce, ailenin itilip kakılan üyesine nasıl döndüm, nasıl kendimi bu kadar ezdiririm, kendime neden böyle saygısızlık yaptırıyorum diye düşünmelisin. Hani avukatsın, dişli olman gerek zaten meslek bunu gerektirir, cart diye yırtacaksın gerekirse ailen bile olsa. Dik dur alıştırmışlar seni ezilmeye, sana normal gelir olmuş. Olmaz, üzüldüm gerçekten. Hala ailenin peşinden koşturuyorsun doğum günü diye.

Eşiniz haklı. Adamın yapma dediği şeyi sallamayarak eşiniz yokmuş gibi şişeyi çıkartıyor. İyi yapmış adam oh. Kardeşiniz terbiyesiz anneniz de terbiyesiz.
Evlisiniz, eşiniz var misafirliğe gelmişsiniz annenizin orta yolu bulması gerekirken eşinize ve size bileniyor. Ben aynı şeyi yapsam annem nasıl kızar. Ablamgille kavga ederiz falan ama annem eniştem duymasın diye gelip kızar. Sessiz konuşuruz çaktırmamaya çalışırız bir tartışma varsa bile. Anneniz damat olarak saygı göatermiyo. Kızım yuvasında huzursuz olmasın diye alttan almıyor ki haksız da değil eşiniz. Saygılı ol eniştene diyeceğine size bağırıp çağırmış. Üvey evlat mısınız ki?

Eşiniz haklı, ona saygı duymamışlar. Kimse aptal değil pastanın hacmiyle şişenin hacmi aynımı?
Ayrıca torununu nile gider ayak sevmeyen annaannede ne biliyim.
Ben olsam gerek gördüklerimi çağırırım doğum gününe hiçte onları çağırmam. Çok ayıp etmişler. Üstelik siz evdeyken baya baya kapanıp dedikodunızu etmişler.
Küserlerse küssünler.

Eşiniz haklı, ona saygı duymamışlar. Kimse aptal değil pastanın hacmiyle şişenin hacmi aynımı?
Ayrıca torununu nile gider ayak sevmeyen annaannede ne biliyim.
Ben olsam gerek gördüklerimi çağırırım doğum gününe hiçte onları çağırmam. Çok ayıp etmişler. Üstelik siz evdeyken baya baya kapanıp dedikodunızu etmişler.
Küserlerse küssünler.
asla sakın değiştirme. Seni çok kullanmışlar belli. Malesef herşeye he dedikçe tepene çıkıyor insanlar

Herkesin takıntılı olduğu bir konu vardır.esiniz oraya kadar onları saymış gitmiş sonuçta.Kardesinizde annenizde ayıp etmiş yani.Sonucta eşiniz misafir gerrekirse dolaptan bı iki şey çıkartılır.Sonucta yaz olsa o şişeye bir yer bulunacaktı degilmi?Esinizde pastayı çıkarıp suyu koyup çocuk gibi inatlasmis oda hoş olmamis
İyide anneniz niye kızıp bozuluyor onu anlamadım.Ayni şeyi ben yapmış olsam benim annem bana kızardı.o misafir niye saçma sapan şeyler yapiyorsun diye,Ben olsam dogum gününü canımın istediği bir güne koyardım.es ailesine de kendi ailemede söylerdim gelen gelsin gelmeyen gelmesin.

Ailenizin üstüne bu kadar düşmeyin, bırakın kaçan kovalanır misali arayıp sormayın. Kırılmış olabilirler ama abartmişlar ya çocuk gibi, siz fazla alttan aliyorsunuz hem ailenizi hem esinizi. Doğum gününü de çocuğunuz eşinizle kutlayın hiç aramayin bile. Biraz mesafe her zaman iyidir

Olay bi anda oldu zaten ben kızıma mama yapıyodum ocağın başındaydım. Olay gelişti sonra hemen suya da pastaya da yer bulduk zaten hemen yerleştirdik.
E sorun ne o zaman? Bence iki taraf da birbirine başka şeylerden bilenmiş 5lrlik minik damacana bardağı taşıran son damla olmuş. Bir süre bir araya gelmesinler

Önceki konulara da baktım şimdi ailen anormal derecede bencil ve sana saygı duymuyorlar. Bence eşini destekleyip uzuuunca bir mesaj da sen döşe ve iletişimi kes. Yeğeninin doğum günü yerine arkadaşlarıyla gezmeye gidecek küçük teyze, damadına kızdığı için torununu sevmeyen nene gelmesin daha iyi

Kusura bakma ama ailen beş para etmez.
Kardeşin çok terbiyesiz.
Ablam tam ortalık karıştırıcı.

Kardeşin; Kocanın suyunu dolaptan çıkarıp arkanı dönüp gittiginde, sende çocuğunu kocanı alıp evden gidecektin.
Bu ne terbiyesizlik.
Annen baya bi evlat ayırıyor. Ve son derece kabus bir kv.
Ablam ortalığı düzene koyamazmıydı.

Gruptan doğum günü sorunuza cevap vermediklerinde, çıkamadınız mı????

Size bi abla tavsiyesi; eğer hatanız yok ise olay ne olursa olsun kiminle yaşarsanız yaşayın size böyle tavırlar sergileniyor ise iletişimi kesin….

Sorun sadece su meselesi değilmiş ki
Aile ilişkiniz hic normal degil ve her özel gününüzun içine eden onlar degilmis gibi siz hâlâ (o gününuzu de mahvetmeleri icin) israrla doğum gününe gelmelerini istiyor ve bekliyorsunuz.
Ailenize karşı bir duruş, bir sınır belirlemeniz gerekiyor sanki.

Sonuç ne konu sahibi? Ailem böyle yaptı deyip duruyorsun ama ortada sonuç yok. Kendini ezdirmeye devam mı edeceksin yoksa arana mesafe mi koyacaksın? O ablan da kardeşin kadar sinsi, gidip o bacaksızdan özür dileyin diye akıl vermiş bir de sanki suç sizdeymiş gibi. Seni o ailede seven yok, kendine bunu yapma. Barışacaksan da süründür hepsini öyle barış, anlasınlar hatalarını. Sana ve eşine saygı duymayı öğrenene kadar hiçbirini çocuğunla telefonda konuşturma, evine alma. Ortak gruplardan da çık, muhatap olma. Bazıları iyi niyetten anlamaz, çok üzülürsün.

Giden gittiği yere gore yaşamaz, ev sahibi misafire gore hareket eder, adap budur. Adamin bi tek rica ettigi sey su sisesiyse dokunmasalar ölmezlerdi heralde. Ben de ılık su icemem susuzlugum geçmez ne var yani icse misafirin o kadarcik hatri yok mu. Esiniz denyo bile olsa kizini seven alttan alir. Torununu bile sevmemek nedir ne kötü kalpli ne kindarlar. Sen haric herkes cocuk gibi davranmis. Annemi fitneleyen kardeşe yagmurlu havada bi eziyet gidip pasta falan yapmazdim. Daha hala gel diye yalvariosun sunlara. Resmen seni silmeye yer aramislar. Bi suçun olmadigi halde. Sen bunlarin bu içinin pisligini cidden su şişesiyle mi gördün? Annen senden nefret edercesine evlat ayrımı yapiyor. Bunu daha once hissetmemis olamazsin heralde?

Eşinizin özel bir isteğiymis pastaya yer yok diye sözünün uzerine şişe çıkarılmaz bir şekilde başka şey çıkarırsın suyu da pastayı da koyarsın. Burada hata karşı tarafın olmuş ama insanlarla suyumu koydun çıkardın tartışması büyüklere de yakışmıyor. Siz kendi evinize dönün çocuğunuzla mesgul olun konuyu eşinizle büyütmeyin Eşiniz konuyu biliyorsa konusuyorsa dargınlık olmasa iyiydi ama vb cümlelerle konuyu dağıtın. Annenizi ailenizi rutin hayatta ne kadar konusuyorsaniz arayın hal hatır sorun kapatın. Üstlerine düşmeyin. Aile içi böyle şeyler yaşanıyor ceviz kabuğunu doldurmaz şeyler ama maalesef..

Bence o su şişesi eşinizin evdeki varlığını temsil ediyor ve istenmediği böyle gösterilmiş
koca adam kendi varlığını su şişesine indirgiyorsa bi problem var bence.

Kocanız anlamsız bir inat ve saygısızlık yapmış bence. Aileniz de hatalı ama sorunun çoğunu eşinizde görüyorum. Aynı şeyi siz onun ailesine yapsanız izin verir miydi böyle bi küslüğe tepki mi gösterirdi abartıyorsun diye bir düşünün bence.

AY ŞİŞE 5 LİTREYMİŞ.
allahım sabır ver. eşiniz yavru bi fil degilse sürekli 5 litre suyu dolapta tutma inadı anlamsız. Ayrıca evde 2 dolap var denmis, eve 2 dolap alınıyorsa biri çakılı dolu oldugu icin 2. alınmıstır bence. Yeri geliyor evde sebze çekmecesini çıkarıp yer açmamız gerekiyor bir şeylere, nasıl 5 litre suya yer açılsın ya sabır diyorum.

AMA KARDEŞİNİZİN gruptan attığı "kol gibi" mesajlara da müsaade etmemeniz lazım. Annenin durmandan "hastalandımmm((" demesine de. Hastalandıysan allah şifa versin anne, kocam sen aşağı in misafirlikte saygısızlık yapma idare et, kardeşim sen de küçüklüğünü bil şımarma diyebilecek bir dişlilik lazım size. Valla ipini koparan üstünüze gelmiş, siz erken yaşlanırsınız bu stresle

Alttaki yorumları okudunuzsa eşi birikmiş, bu olay da son damla olmuş gibi anladım ben.
Anne taraf tutuyor, siz hakaret de etseler gittiğiniz, el öptüğünüz için önemsemiyor. Eminim el öpmeyen enişte daha kıymetlidir. Kız kardeş de kesinlikle saygısız. Kendi adam söylediği halde sen kimsin der gibi takmayıp bi de yüzüne bakmayıp çıkarırsa adam da pastayı çıkarır o pastayı da yemez.
Aramamalıydınız konu sahibi, aramayın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…