SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Sakın arama gekmezlerse de gün boyu üzülmen çocuğunun hakkına girmektir. Sen annesin kendine gel.
dışarıdan görenler ne mutlu anne diyodur. İşe git geri gel kızı al ev işleri bebek işleri zaten organizasyonu bilmem neyi hazırlığı araya zor sıkıştırıyorum. Bir de bu dert var başımda.

sanıyorum çok takıyorum mutsuz olduğumu görüyor ondan araya girmeye çalışıyor. Hatta ben arıycam artık falan dedi. arama daha da büyür olay diyorum. Bugün de yaa zaten 2 saatlik yol bi doğum günü çin insanlar gelemez ki falan deyip beni rahatlatmaya çalışıyo hani sadece yol uzun ondan gelmezler gibi.

Sizin tavrınız garip.
Bugün ben haksızlık yapılırsa bana kötü davranılırsa herkesi silerim hiç de böyle ağlayıp sızlamam. Annem toksik biridir. Eşim nöbetçiyken gelir kalırdı. Her geldiğinde canımı sıktı açıkça artık gelme dedim. Dışarda yada onda görüşüyorum. Aynı tavra devam etse komple de görüşmem.
Siz böyle duruş sergileyemezseniz daha çok tepenize çıkarlar

Sizde üzülmeyi, takmayı bırakın.
Aileniz daha önce saygısızlık yapmış size.
Siz böyle peşlerinde dolandığınız sürece bir şeylerin düzeleceği varsa da düzelmez.
Çocuğunuzun doğum günün hiç değmeyecek aile üyeleriniz için kendi ellerinizle sabote ediyorsunuz.

işte siz toksik biri olduğunu söylediniz ama gelme dediğinz halde hala görüşebiliyorsunuz. Ben öyle birşey söylesem ne kıyametler kopar ne hakaretler eder bana. bi daha da konuşmaz ama mutlu olmamı da istemez sağdan soldan hep laf yollar işte şu hastalığım oldu bu oldu diye.

sanırım haklısınız. zaten ne yaparsam yapayım hep ben suçlu olacağım. en iyisi kendi çekirdek aileme odaklanmak bu saatten sonra.

Öyle bir şey dese benim de görüşmeyeceğini biliyor çünkü. Sınırlar karşılıklı oluşturulur. Siz ailenizin sınırlarını nasıl anlayıp çekiliyorsanız onlar da size aynı saygıyı duyar. Siz bundan korkup geri adım attıkça aman ne yapsak çeker zaten diye sizi takmıyorlar

sanırım haklısınız. zaten ne yaparsam yapayım hep ben suçlu olacağım. en iyisi kendi çekirdek aileme odaklanmak bu saatten sonra.
Anne, baba, kardeş, eş ve hatta belli bir yaşa gelince çocuklarımız için bile durum aynı olmalı bence. Saygısızlık görüyorsak hiçbir şey olmamış gibi davranmamalıyız. Kestirip atamıyorsunuz bile mesafe koyacaksınız. Bu olay sonrasında onlar iletişime geçmezse sizde geçmeyeceksiniz. Bu çok uzun sürsede böyle olmalı. Cocugunuzu bahane etmeyin. O da sizin gibi değer görmediği yerde kendini hiçe sayarak kalmayı normal görür.

O nasıl bir dolap 1 şişe su yer kaplıyor 5 litrelik suyu mu koydunuz ne yaptınız ?

Zaten o gitmediği için ondan etkilenen psikoloğa gidiyor. Anneniz bencil. Mesafe koyun. Doğumda onu yapması rezillik. Bilerek triplenmiş gitmiş bakmamak için size resmen..

evet yazmayacağım zaten içimden gelmiiyor. davetiye atmak bile içimden gelmedi eşim zorla attırdı sen suçlu olursun diyerek.
Eşiniz sizi neyle suçladı , hikayede ki en masum kişi sizsiniz halbuki
Ayrıca kk üyelerin sözlerini ciddiye en son konumda yazdıkları yorumları yaşıyorum şu an
İleride bunları da yapacaklar benim yok artık dediğim şeyleri yaşıyorum şu an
Kendi değerinizin farkına varın lütfen

Sizin beklentileriniz ve tavırlarınız da çok sorunlu. Bir yaş doğum gününü çok abartmıyor musunuz ? Benim oğlumun bir yaş doğum gününde bir dünya insanı başıma topladım oğlum uyku düzeni bozulduğu için çok huzursuzlandı, kalabalıktan da rahatsız oldu. Şimdi hiçbir şey hatırlamıyor. Çocuğa değil kendimiz için yaptık bir nevi. Kızıma evde sade bir doğum günü yaptık ve sadece benim ailem vardı, 2 saatlik yoldan gelecek olsalar çok da dert etmezdim, arkadaşlarımla kutlardım. Oğlum şimdi bana bir arkadaş listesi yapıyor, arkadaşlarını ve annelerini çağırıyorum çok mutlu oluyor. Amaç çocuğun mutluluğu ise çocuk zaten hatırlamıyor bile, o abartılı partileri hiç sevmiyorum fakir bir çocuğu mutlu etmek bile yeterli. Oğlum sünnet olacak, fakir bir mahallede çocuklara yemek vermeyi düşünüyorum. Yani sürekli onay bekleyen haliniz, kardeşlerinize ve annenize gereken tepkiyi veremeyip onlara karşı bir duruşunuz ve sınırınız olmaması çok yorucu benim için. Bu halinizle ailede ciddiye alınmamanız çok normal. Burada bir şey yazanlara bile sürekli bahaneniz var, size hayatınızda kolaylıklar diliyorum.

Çok anlamsız, çok saçma hareketler. Bu nedir ya? İki tarafında hareketleri çok saçma, çok agresif olmuş..
Bence bu gibi durumlarda arada kalmamak için en iyi yol ,iki deliyi birbirine bırakmak.. ben sizinle baş edemiyorum, buyurun kozlarınızı paylaşın, barışıyor musunuz tamamen küsüyor musunuz? Ne halt ediyorsaniz söyleyin ona bir yol çizelim denemeli.

O görmezlikten geliyorsa siz de onun mesajı görmemesini görmeyin. Ciddiyim. Görmezlikten gelin. Sonra o size laf ederse ben gruba davetiye attım deyip geçin. Annedir ama bu konuda en hatalı da anneniz. Neden giriyor abla kardeş arasına. Taraf tutuyorsa bırakın o tarafta kalsın

Bi konuda herkes nasıl bu kadar haksız olabiliyor ya anlamıyorum.

Mesela kardeşiniz tripli bi şekilde çıkarmak yerine "enişte pastayı koymam lazım, daha küçük bi şişeyle su koyarız dolaba" diyebilirdi. Aynı şekilde eşiniz de derdini söyleyebilirdi.

Ondan sonra olanlar tam anlamıyla saçmalık zaten.Herkesin kendini haklı gördüğü bi yerde huzur olması beklenemez zaten.

Sizin bu kurban psikolojinizi de anlamıyorum.Yanlış anlamayın lütfen ama avukatsınız , kelimelerle aranız çok iyidir. Kendinizi de çok iyi savunmanız gerekir.

Bunun yanında annesiniz. Kendi haklarını savunamayan ve kendini ezdiren bi anneyle büyüyen kızınız sizi rol model alacaktır. Kendi değerinizi bilin lütfen.

Doğum günü meselesine gelince; ben 1 yaşındayken yapmamıştım ama yapsaydım da yanlarında eğlenebileceğim bikaç yaşıtı olan arkadaşımı çağırırdım sanırım. Fazlası bana eziyet ve boşa masraf olurdu çünkü kızınız farkında bile olmayacak.

Aileniz de laf ederse eğer; defalarca mesaj yazdığınızı ama onların dönüş yapmadığını hatırlatırsınız.

Şimdi ablam aradı beni şaka gibi herkese göre en haksız benim.
Benim grupta şu tarih mi olsun bu tarih mi diye anket açmama annem kırılmış aramam gerekiyomuş. Ayrıca dedi ki annem torununu çok seviyo x’i özledm diye dolaşıyo zaten hepte görüntülü aradı öyle bi tavrı yok dedi. Hiç aramadı diyorum aradı diyo. Bi kere aradığımda babam açmıştı o da arkadan bakmıştı onu diyo sanırım. Şaka gibi ben suçlu çıktım.

Aramamışım arayıp danışmam gerekiyomuş öyle laf yollamış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…