SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Eşim dedi ki benim suyuma dokunmayın. Kardeşim arkasına dönüp eşime bakmadan hiçbirşey söylemeden suyu çıkardı pastayı koydu gitti.
Bu büyük bir terbiyesizlik benim için.
Anneniz desek kızı ona çekmiş zaten, ikisi de rezil insanlar. Damada kızıp torunu bile sevmiyor. Şunların etrafında dolaşmayı bırakın kendilerini nimet sanmasınlar

Çok merak ederek okumaya başladım, su şişesi için küsülecek ne olabilir diye. Tahmin edileceği gibi saçmasapan bir olaymış. İşleri güçleri yok mu bu insanların ya?
Sizde sorun, ne diye dolanıp duruyorsunuz etraflarında? Koca dolapta bir şişeye yer mi yoktu? Pastayı sığdırmak için çıkarıla çıkarıla dokunmayın denilen su mu çıkarıldı. 22 yaşında dana kadar kızın kırıldığı şeye bak. Siz onlara sinirleneceğinize peşlerinden dolaşıyorsunuz. Hepiniz garipsiniz

ozman boşver madem onalr seni eziyor sende mesafe koy bir zaman sonra ne kadar fedakarlık yaparsın o kadar ailenin enayisi herşeyi yapmak zorunda olan çocuğu oluyorsun malesef
Evet haklısınız mesela ablamın çocuğu vardı o sırada tek torundu ablam geldiklerinde hiçbir iş yapmazdı çocuğa biz bakardık ablam uyurdu. Şimdi aynı yaşta benim çocuğum var uyutmaya gidecekken bulaşıkları yıkamadım diye annem babası uyutamıyo mu diye sormuştu. Ben hem çocuğa bakıp hem ev işi yapıp hem ofisimin işlerini yapıyorum tatil değil daha yorgun ayrılıyprum aile evinden. Bundan sonra da bayramlarda el öpüp günü birlik ayrılmayı düşünüyorum.

Ay konuya bak inan üzüldüm size Allah yardımcınız olsun. Doğum gününü yapın ve ailenizi davet etmeyin hatta arayıp sormayın. Ne de olsa hep haksız çıkacaksınız. Eşinizde ayrı tuhaf. Yaşça küçükler alttan alınmalı terbiyesizlik yapmadığı sürece. Siz de kendinizi kötü hissetmeyin bence. Anneniz dışlamış sizi. Çekirdek aileniz ile mutlu olmaya bakım derim

Ailemin her üyesi beni suçlayıp kötü davranınca, bu belki de yıllarca hep böyle devam edince insan ister istemez ben nerede hata yaptım diye soruyor. Üçüncü kişi ablamla bu konuyu konuşunca eşimle beraber kardeşimin yurduna gidip gönlünü almamızı tavsiye etti öyle söyleyeyim.

Yani gercekten bazen dolapta 1 siseye bile yer olmuyor ve pasta büyük oldugu icin sorun olabilir çıkarmış olabilir ha cikarirken cikariyorum x abi dese hosluk olurdu demese de cok büyük problem degil. Esinizin dogum gunune inmemesi de gerçekten abarti. Tum bunlardan sonra ailenizin takindigi tavir da esinizden farksiz. Siralama yapiyorum simdi en haksiz es sonra aile en son da şişe

Ya galiba eşim de bu kadar büyüyeceğini anlayamadı. Şimdi kardeşimin mezuniyet tarihinde işte çalışıyor oluyor ama saat kaçta diye soruyor bana gelebilmek için. Yani eşim aslında çok dikbaşlıdır ama benim yanımda dura dura…

Cok şeyler yaşamışsınız hep kendinizden fedakârlık yapmışsınız. Ailenizde biz ne desek ne yapsak nasıl olsa herşey eskisi gibi oluyor rahatlığı var. En yakının bile olsa insan insandır eğer biri ezilirse hep ezilmeye devam eder. Onlara kaybedebilecekleri birisi olduğunuzu gösterin ki bir daha böyle ufak tefek meseleleri büyütürken kırk kere düşünsünler. Tamam anneniz kardeşleriniz onları da sevin sayın ama hepsinden önce yetişkin bireysiniz sınırınız belli olsun. Sonuçta sizin evladınızın ilk doğum günü herkesi çağırıp kalabalıkta iş güçle doğru düzgün fotoğraf çekilmeye bile haliniz kalmayabilir. Yerinizde ben olsaydım çekirdek ailemle mutevazi bir dogum günü kutlayıp en güzel fotoğrafimizi sosyal medyada altına da siz bir yana dünya bir yana yazar paylaşırdım. Anladığım kadarıyla zaten doğum günü umurlarinda değil

Ben aslında kendi rolümü ve bu saatten sonra ne yapabilirimi merak ediyorum daha çok

Ben aslında kendi rolümü ve bu saatten sonra ne yapabilirimi merak ediyorum daha çok
Hic birsey tabiki de kardesinizin yurduna gidip fln gonlunu almaya calismayin kucuk cocuk degil sonucta bu kdr kalp kirikligi bu yasta fazla. Esinize de soguk su icmek istiyorsa 3 tane yarim lt pet siseler ile buzdolabi kapagina koyacak sekilde yer isgal etmeden su koymasini soylemeniz gerek. Hos kendisi neden dusunmedi anlamadim 5 lt suyun dolaba konuldugunu hic gormedim.

Ya bi mekanla anlaştık kahvaltı olacak organizasyonda gelip konsepti kuracak. Ben birşey hazırlamayacağım hazırlanıp mekana gideceğim sadece

Mezuniyete gitmeyi mi düşünüyorsunuz. Bence gitmeyin kardeşiniz fazlasıyla ileri gitmiş zaten. Gelmediniz derse istenmediğimizi hissettirdin öyle davrandın o yüzden gelmedik dersin. Bir de yiyenin doğum gününden önemli arkadaşları var. Kendi doğum gününü önemseyip yiğeni için arkadaşlarını tercih ediyor.

Öff sizi bu kafayla daha çok eziklerler. Yani 20 yaşında falan olsanız anlayacağım da kaç yaşına gelmişsiniz. Sınırlarınız, çizgileriniz olsun biraz. Sınır çizememenizi başkalarına yüklemeyin, siz nerde hata yaptım diye sormamışsınız. Çoktan hata yaptığınızı kabul etmişsiniz ve aylardır peşlerindeymişsiniz. Allah aşkına gidip ne diyeceksiniz kardeşinize? Dolapta çıkarmamanı rica ettiğimiz suyu çıkardığın ve ailenle aylardır beni süründürdüğün için özür dilerim mi diyeceksiniz?

Ya bi mekanla anlaştık kahvaltı olacak organizasyonda gelip konsepti kuracak. Ben birşey hazırlamayacağım hazırlanıp mekana gideceğim sadece
O zaman kutlamayı mezuniyete göre ayarlamayin zaten kardeşiniz istememiş aile grubuna da tarihi bir iki gün öncesinden bildirin. Gelmek isteyen gelir.

E sen de niye hala peşlerinde koşturuyosun. Mesafeni koymak için daha ne bekliyorsun?

o şişeyi bi kenara yerleştiremediniz mi
ben de -30 derecede dolaptan su içerim
şişe önemli

Kardeşiniz eniştesi doğum gününe gelmedi diye bozuluyor ama kendisi yeğeninin doğum gününe (kanından canından olan yeğeninin doğum gününe) türlü bahanelerle gelmiyor vallahi eniştemi çok da sallamam giderim yeğenimin doğum gününü güle oynaya kutlarım anneniz de kardeşleriniz de biraz tuhaf insanlar kusura bakmayın
Şöyle üvey evlat gibi kayırmalardan nefret ediyorum
Sizde onlar gibi açın ağzınızı yapın siteminizi. Herkes her şeyi istediği gibi söylüyor madem siz de söyleyin.

O zaman kutlamayı mezuniyete göre ayarlamayin zaten kardeşiniz istememiş aile grubuna da tarihi bir iki gün öncesinden bildirin. Gelmek isteyen gelir.
Zaten bunca kavga kıyametten sonra 25 i olarak ayarladım mezuniyet haftasına koymadım. Ablam bugün aradı sordu söyledim. Annemler 1 haziran olacak diye biliyo keşke haber verseydin diyo. E dedim grupta anket açtım ya hiçbiriniz cevaplamadınız diye. Oradan da bi kavga patlayacak bize sormadan ayarladı diye eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…