SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Oo gruba kardeşim kol gibi mesajlar döşedi ben bi yazıklar olsun dedim diye benden kötüsü olmadı hatta sonradan kardeşime cevap yazarken bile dedim ki ben sana kötü bişey yazmıycam eminim en küçük lafımla bile en suçlu ben olurum dedim ama hiçbirşey yazmama rağmen yine suçlu ben oldum tabi ki annem arayıp niye uzatıyosun diye bana kızdı

Aileniz aşırı sinir bozucu insanlar.
Rahatlarını bozmamak için her özel gününüzde bahane bulmuşlar size zehir etmişler.
Olayı başlatan, eşinize saygısızlık eden kardeşiniz olsa izin vermeyin. Tavır koyun gitmeyin mezuniyete.
Ablanız kınanıza gelmiyor siz bu kadar şeye rağmen hale gidecek oluyorsunuz.
Böyle alçak eşek olursanız semer vuran olur tabii.
Dikkat edin, herkesin ölçüp tartıp konuştuğu insanlar duruşu olan insanlardır. Böyle yaparsanız daha çok ezerler sizi.
Bir kuruş faydaları da yok. Silin geçin.
Şunu unutmayın eşinize yapılan saygısızlık size yapılır. Eşe verilen değer size verilen değerdir. Bu nedenle kimse benim eşime benim yanımda saygısızlık edemez. Annem olsa ettirmem.
Şu an ailenize mesafe koymanız gereken bir durumdasınız. Adım atacaksa onlar atsınlar.
Ailenin stres topuna dönmüşsünüz

Neden bu kadar öteliyorsunuz hep mi böyleydi yoksa evlendikten sonra mı oldu hani olur ya bazı aileler kızını kıskanır sevgisini bu şekilde gösterir falan yoksa çocukluğunuzdan beri mi böyleydi üzgünüm ama en büyük hata annenizde kriz yönetimini beceremiyor

Ha 6 gün önce ha 6 gün sonra sanki hemen yarına ayarlayıp şimdi söylediniz. 20 gün var anlamıyorum daha ne kadar önceden haber verebilirdiniz ki illa suçlu olacaksınız. Çok taviz vermişsiniz kızınızın gereken değeri görmesi için değişmeniz lazım

Kendinize neden bunu yaptırıyorsunuz. Sizden ufak daha yemi mezun bir kız bile ailede daha çok ciddiye alınıyor farkında mısınız?
Bu kadar da olmaz ama.
Artık kesin atın. Kimse gelmese gerçek ailenizle ana baba çocuk kutlarsınız mis gibi.

Gelmesinler zaten doğumgününe. Kavga patlasa ne. Davet etmedim kimseyi bizbize olucaz deseydiniz ya. Sizin acilen terapi almanız lazım özdeğer konsuunda

Ben dolaba istediğim bir şeyi koysam,gözüme baka baka çıkarsınlar derim ki beni istemediklerini gösteriyorlar. 1 şişe ya. Al başka yere sok. Hadi oldu yer bulamadın “enişte şişeyi 1-2 saat çıkarsam olur mu pastaya başka türlü yer bulamıyorum” dese belki eşin tamam sorun değil çıkart sen diyecek.
O nasıl anne? O nasıl kız kardeşler?
Net bir şekile ailende değerin yok. Şok oldum ya

Bence bu konuda tepki konulacak en son insan sizsiniz.Pastayi alıp şişeyi bi yere sokamadi mi?Hadi onu geçtim bu yüzden size neden tavır alınıyor ki eşinize alsin diycem ona da almaya hakları yok.Sizlik durum yok hala peşlerinden koşmayın dogumgunude size uyan tarihte yapın

Siz bu kafayla kendinizi, eşinizi, çocuğunuzu daha çooook ezdirirsiniz

Ay çok doğru bir yorum daha o şişe o buzdolabından çıktığı zaman enisteni duymadın mı demeliydin ? Koca dolapta yer mi yoktu bu ne terbiyesizlik sen de izin vermişsin çok yanlış çok. Adam da iyi biriymiş valla hala mezuniyeti soruyor ben olsam böyle terbiyesiz baldızın düğünü olsa yine gitmem

Daha acısını söyleyeyim biz memlekete gelirken kuruyemiş almıştık bir kaç çeşit. Kardeşim tuzsuz çekirdek seviyor diye eşim ondan almıştı. Demişti ki x bak sana bundan aldım. Kardeşim tepkisiz bakıp gülüp tamaö demişti teşekkür bile etmemişti. Bu daha yeni aklıma geliyo.

Ben olayı idrak edene kadar hızlıca gelişti zaten bi yandan doğum günü telaşı bi yandan çocuğum ağlıyodu ona yemek hazırlıyodum hızlı hızlı. Kulağımı olaya veremedim.

Aileniz sizi sevmiyor...

Canım bence aile gurubuza şöyle yaz sevgili Ailem malumunuz kızımın doğum günü tarih olarak yer vesair o gün en müsaitti eğer gelebilirseniz çok memnun olurum ama gelemezseniz de canınız sagolsun h günleriniz olsun ...!
bundan sonra da zaten gerçekten gelmek isteyen gelir istemeyen de kendi bilir araya koyarsın mesafe olur biter bence en temizi bu

Ben aslında kendi rolümü ve bu saatten sonra ne yapabilirimi merak ediyorum daha çok
Tüm yorumlarını okudum. Bana göre yapman gereken, kök aileni umursamamak ve kendi kurduğun ailene sarılmak olur. Belli ailen ya seni kıskanıyor ya seni ezilen çocuk olarak görüyor ve zorbalık yapıyorlar. Kan bağı her şey değildir. O lar aramıyorsa arama, gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…