Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben mecbur kaldımda yaptım yoksa idrar testi yapmayacaktım gününü bekleyin boşverin tutun kendinizi ben tuttum
O kadar sevindim ki Allahın izniyle Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bıl bol dinlen ve bol sıvı tüket bu arada iyi bak kendine

Hayirli olsun sizin adiniza cokk sevindim insallah benimkide tutar bizede bol bol dua edin

Bende ateşleniyorum ara ara ve belim çok fena ağrıyor bende adet olucam gibi hissediyorum inşallah olmam

MERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR OLUYORMU ACABA
Canım ben de çok korktum çatala çıkınca hat doktor ne kadar korkuyorsun dedi, acı hissetmiyorsun sadece dokunma hissi oluyor yani mesela dezenfekte etti su sıktı sonra da gazlı bezle sildi rahim ağzını, hissediyorsun gazlı bezin değdiğini ama ağrı yok, öyle oluyor 1-2 dk sürüyor sonra bitiyor

Ooofff bir tek ben hissetmiyorum galiba bugün aşılamanın 6. Günü ve sanki aşılama olmamışım gibi sanki hiiiç o iğneleri ben vurmamışım ve fitil kullanmıyormuşum gibi
Ağrılarımı adet olacakmışım gibi hissediyorum ama ağrının olmaması bence daha iyi fitil progestan 200 mg mı kullanıyorsun sende

MERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR 11. Günüm bugün yarın sabah test yaptırıcam Cumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım da bakalım hayırlısı inşallah
test yaptınız mı benim 13. Günüm test yapmadım ama regl olcakmışım gibi hissediyorum sancılanıyorum suan

Ayyyy hadi inşallaaaahhj bu belirtileriniz ne zaman başladı peki
Bel ağrım birkaç gündür var ama ondan önce çok gaz şikayetim vardı gaz Sancısından duramadım hiç doktorumla görüştüğümde polıkıstten dolayı parolden 2 tane iç demişti Allah’a şükür o geçti şu an bel ve karın ağrım devam ediyor

Merhaba kızlar.. 11. Gundeyim Perşembe günü adet günüm.. her an adet olacakmisim gibi hissediyorum ve maalesef şimdi baktım pembe gibi garip bir akıntı gelmiş maalesef bu sefer de tutmadı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…