İlk aşılamam hiç belirtim yoktu nerdeyse vücudum yanıyo du sadece kesin dedim adet olacam o kadar çok adet ağrısı sancısı çektim ki hala da ağrıyo yani. İnanamadım ünşallah sizinkilerde pozitif çıkarAllahım o kadar sevindim ki bize umut oldun insallah bizimki de hayırlısıyla pozitif cıkar. Belirtin var mıydı ve ilk asılaman mıydı bi de hissediyo muydun canımm soler misin
İnşallah allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallahAyy hayırlı uğurlu olsun İnşAllahHepimize nasip etsin Rabbim kuzum
İnşallahh benim de 13. Gün bitiyor bugün 2 gün sonra test yapıcam. Ne zamandır bekliyordunuz bebek benim 1.5 yıl olduİlk aşılamam hiç belirtim yoktu nerdeyse vücudum yanıyo du sadece kesin dedim adet olacam o kadar çok adet ağrısı sancısı çektim ki hala da ağrıyo yani. İnanamadım ünşallah sizinkilerde pozitif çıkar
İnşallahh benim de 13. Gün bitiyor bugün 2 gün sonra test yapıcam. Ne zamandır bekliyordunuz bebek benim 1.5mİlk aşılamam hiç belirtim yoktu nerdeyse vücudum yanıyo du sadece kesin dedim adet olacam o kadar çok adet ağrısı sancısı çektim ki hala da ağrıyo yani. İnanamadım ünşallah sizinkilerde pozitif çıkar
inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder rabbimm bi kere tutunduysa icini ferah tutArkadaşlar kusuruma bakmayın mesajlarınızır sorularınızı kaçırdım galiba ama kafamı toparlayamadım bırdan yazayım bunun altına sorularınızı cevaplayım varsa , ilk aşılamamdı sebepsiz infertile idi bizim kisi 2,5 yıllık evlilyim ama doğal yolla bebek olmayınca hastaneye gittim istanbul bezmialem pınar hoca . Önce yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi fülan vuruldum olmadı 1 sene ara verdim pandemiden dolayı sonra yeniden başladık doktor aşılama önerdi ilk aşılamamdı 1 şubatta yaptı öncesinde menopur iğne letrol hap kullandım aşılam olduğum günde progesteron ilaçları verdi hap ve fitil hala kullanacakmışım bu arada . Adet ağrısı çok çektim kesinlikle tutmadı düşüncesindeydim umutsuzdum. Sadece ateş bastı vücudumu ve dudaklarım kurudu bugünde idrardan ve kandan test yapınca pozitifi gördüm . Doktor çarşamba bir daha kan ver dedi değerler 2 katı olursa diğer hafta ultrasondan bakarız dediler sanırım 2. Kanla kimyasal olup olmadığını anlayacaklar inşallah değildir rabbim sizlere tüm isteyenlere sağlıklı bi şekilde nasip etsin anlatamıyorum şuan
Merhaba mesajlarınızda gördüm ben de 3 şubatta aşılama yaptım. 18inde kan ver demişti doktorum. siz ne zaman tahlil yaptırmayı düşünüyorsunuz.İnşallahh benim de 13. Gün bitiyor bugün 2 gün sonra test yapıcam. Ne zamandır bekliyordunuz bebek benim 1.5m
inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder rabbimm bi kere tutunduysa icini ferah tut
Maşallah canım.. darısı başımıza.. Rabb'im sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)Gebeymişim kuzum 301 çıktı
Bizimde 2,5 yıl olmuştuİnşallahh benim de 13. Gün bitiyor bugün 2 gün sonra test yapıcam. Ne zamandır bekliyordunuz bebek benim 1.5 yıl oldu
İlk idrarda cıktı demi yarın 14. Gün acaba ıdrarda baksam cıkar mıBizimde 2,5 yıl olmuştu
yaaa cnm cok mutlu oldum nasışl sevındım anlatamam sen bize umut oldun valla ınsallah carsamba gununude sorunsuz anlatırsın hersey gönlunce olsun rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsınArkadaşlar kusuruma bakmayın mesajlarınızır sorularınızı kaçırdım galiba ama kafamı toparlayamadım bırdan yazayım bunun altına sorularınızı cevaplayım varsa , ilk aşılamamdı sebepsiz infertile idi bizim kisi 2,5 yıllık evlilyim ama doğal yolla bebek olmayınca hastaneye gittim istanbul bezmialem pınar hoca . Önce yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi fülan vuruldum olmadı 1 sene ara verdim pandemiden dolayı sonra yeniden başladık doktor aşılama önerdi ilk aşılamamdı 1 şubatta yaptı öncesinde menopur iğne letrol hap kullandım aşılam olduğum günde progesteron ilaçları verdi hap ve fitil hala kullanacakmışım bu arada . Adet ağrısı çok çektim kesinlikle tutmadı düşüncesindeydim umutsuzdum. Sadece ateş bastı vücudumu ve dudaklarım kurudu bugünde idrardan ve kandan test yapınca pozitifi gördüm . Doktor çarşamba bir daha kan ver dedi değerler 2 katı olursa diğer hafta ultrasondan bakarız dediler sanırım 2. Kanla kimyasal olup olmadığını anlayacaklar inşallah değildir rabbim sizlere tüm isteyenlere sağlıklı bi şekilde nasip etsin anlatamıyorum şuan
Evet ilk idrarda çıktı 2 saat sonrada kan verdim ben 14. Günde yapsaydım çıkardı çünkü testim çok belirgin ve kyu kırmızı çıktıİlk idrarda cıktı demi yarın 14. Gün acaba ıdrarda baksam cıkar mı
Amiin allah razı olsun ya rabbim hepimize nasip etsin hayırlı haberler almayıyaaa cnm cok mutlu oldum nasışl sevındım anlatamam sen bize umut oldun valla ınsallah carsamba gununude sorunsuz anlatırsın hersey gönlunce olsun rabbım saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın
Çok sevindimmmm benim ki iptal oldu bi dahaki ay tekrar başlıycam aşılama için yumurtalar buyumediEvet idrar testi yaptım gebe gösükyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar veririz
Denesem mi acabaa yarın yaaEvet ilk idrarda çıktı 2 saat sonrada kan verdim ben 14. Günde yapsaydım çıkardı çünkü testim çok belirgin ve kyu kırmızı çıktı
Bunda da var demek ki bi hayır inşallah sizinde alırız hayırlı haberleriniziÇok sevindimmmm benim ki iptal oldu bi dahaki ay tekrar başlıycam aşılama için yumurtalar buyumedi
Ben mecbur kaldımda yaptım yoksa idrar testi yapmayacaktım gününü bekleyin boşverin tutun kendinizi ben tuttumDenesem mi acabaa yarın yaa
MERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR OLUYORMU ACABADenesem mi acabaa yarın yaa
Hayır canım hiç korkma zor olan bi yanı yok sakin ol gözlerini kapa duanı et Rabbim hakkımda hayırlısı eyle de dualar et 5 dk sonra aç gözlerini oldu bittiMERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR OLUYORMU ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?