Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır canım hiç korkma zor olan bi yanı yok sakin ol gözlerini kapa duanı et Rabbim hakkımda hayırlısı eyle de dualar et 5 dk sonra aç gözlerini oldu bitti Hayırlısı olsun İnşAllah
evet çok şükür oldu bitti ama yatarken kasıklarımda patlayacak gibi agrılarım oldu neden acaba?

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır uzaktan uzaktan mesajları okuyordum ancak bugün ben de yazmak istedim çünkü kafamı karıştıran bir şey oldu mesajlarda. Ben de 4 Şubat perşembe günü aşılama yaptırdım, ilk aşılamam. Doktorum tam 14 gün sonra kan testi istiyorum dedi ben de 18 şubatı bekliyorum. Adetin 3.günü iğnelere başlayıp yumurtlama tarihini öne çektiğimiz için ben bu ay aşılamam tutmazsa ne zaman adet olacağım bilmiyorum :/ Açıkçası bilenlere de şaşırdım :/ Yumurtlama tarihimiz öne geldiği için bir sonraki adet dönemini nasıl biliyorsunuz?

Merhaba kızlar.. 11. Gundeyim Perşembe günü adet günüm.. her an adet olacakmisim gibi hissediyorum ve maalesef şimdi baktım pembe gibi garip bir akıntı gelmiş maalesef bu sefer de tutmadı sanırım..
Aynen benim de aynı şey oldu perşembe kan tahkılı vercektim simdi pembe akıntı geldi adet oldum:,(

Ben de 4. Şubat'ta aşılama oldum.. aşılama olduğum gün takvimime göre tam yumurtlama günümdü.. son 1 senedir tedavi görüyorum.. bu 2. Aşılamam.. 28 gün de Bir adet olduğum için az çok hangi gün adet olacağımı anlıyorum.. 18 Şubat adet günüm olarak görünüyor.. son 1 haftadır da kasik ağrılarım var ve bugün de Pembe bir akıntım geldi.. bu adet belirtisi mi yoksa yerleşme kanaması mi bilmiyorum.. yarın 13. Gün sabah erkenden kan vermeye gidicem.. az çok belli olur diye düşünüyorum kan testin de.. umarım hayırlı müjdeler alırız

Son düzenleme:
Yarın 13. Gün pordan yanlış yazmışım..

evet çok şükür oldu bitti ama yatarken kasıklarımda patlayacak gibi agrılarım oldu neden acaba?
Çatlama sırasında ciddi kasık ağrısı oluyo normaldir kuzum bu süreçte vücudunu dinlendir elinden geldiği kadar 3 gün dinlenmene dikkat et ve bu 14 gün boyunca ağır şeyler yapma sağlıklı beslen süt ve süt ürünlerini ölçülü tüket Herşey gönlünce olur İnşAllah

Çatlatma iğneni vurulduktan 36 saat sonra çatlaman oldu olarak kabul edip 14 gün bekliceksin ovülasyondan 14 gün sonra regl görüyoruz düzenliyse eğer tarihi öne çekmekle çok alakalı değil çatlama vaktini bildiğin için

benim bugüne kadar herhangi bir belirtim yoktu progestanda kullandığım için pek çok şeyi ona bağlıyorum açıkçası. Bugün biraz kasıklarım ağrıyor sanki bilemedim. pembe akıntı yerleşme kanaması olabilir diyorlar ama genelde ped doldurmayacak kadar oluyormuş yine de test yapmanızda fayda var bence de . inşallah dualarımız kabul olur

Arkadaşlar test yapmadan önce 14. Günde bende de kan geldi ama adet kanaması olmadığından emindim ama acaba mı dedim sanki bi yerim yara olurda çok az bulaşırya peçeteye öyle gelmişti sizde bi bakın adet kanamasından farklı mı benziyo mu diye

Ama o günden sonra bi dha olmadı

Benimki normal adet kanaması ped koydum 3-4 parmak dolmuş bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…