- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 34
Aynen bu üzülmelerimizin ağlamalarınızın elbet sonu gelecek, hissediyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmışZamanı geldi ise olur inşallah bende çok bebek beklerlen adetle sonuçlanan aylar gördüm üzüldüm ağladım pes etmedim olursa da olmazsada allahtan dedim en azından hastaneye gidiyorum uğraşıyoruz içim rahat dedim sizde öyle düşünün
Bana 2. Aşılamaya basla dedı dktr bugun yenısen gonal f baslıyorumAynen bu üzülmelerimizin ağlamalarınızın elbet sonu gelecek, hissediyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış
Hadi hayırlı haberlerini alırız inşalalhBana 2. Aşılamaya basla dedı dktr bugun yenısen gonal f baslıyorum
Canım ne oldu insallah güzel hayirli haberler almissinizdirMerhabalar , 1 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım , 15 şubatı bekliyorum bakalım
Çok şükür sonuç pozitif çıktı aşılama tutmuş darısı sizlere inşallahCanım ne oldu insallah güzel hayirli haberler almissinizdir
Hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar bende ilk aşılamamı oldum bugün inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte
Değişen çok var canım burda değişebilri erken yapmasaydın testikizlar merhaba öncelikle8 subatta asilama oldum 19 subat dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti degisir mi acaba daha ?
Vurulan çatlama iğnesinin etkısidr canımMerhaba benimde bugün aşılamanın 5.gunu aşılama dan beri adet olacakmış gbi ağrı oliyo kasık da bazen de çok oluyo ilk defa oluyor. Böyle tüp bebekte bile yaşamadım yaşayan varmı böyle
Ben de aşılamamın 7. Günündeyim. tarif ettiğiniz gibi zaman zaman azalıp zaman zaman artan ağrılar oluyor karnımın alt taraflarında. Burada pek çok benzer şeyi yaşayan olmuş. Normalmiş yani korkmayın :)Merhaba benimde bugün aşılamanın 5.gunu aşılama dan beri adet olacakmış gbi ağrı oliyo kasık da bazen de çok oluyo ilk defa oluyor. Böyle tüp bebekte bile yaşamadım yaşayan varmı böyle
Tşk edrm:) ben önceden de aşılama oldum bu ikinci ilkinde hiç olmayınca endişe ettim degiseblyr demkBen de aşılamamın 7. Günündeyim. tarif ettiğiniz gibi zaman zaman azalıp zaman zaman artan ağrılar oluyor karnımın alt taraflarında. Burada pek çok benzer şeyi yaşayan olmuş. Normalmiş yani korkmayın :)
Bnde kabızlık yok ama ara Ara adet olck gbi bel kaşık ağrısı oluyormerhaba kızlar bugun asılamamın 8.günü halen gaz sancılarım var sızdede oluyormu kabızlık ve bel agrısı devam edıyor
canım senın kacıncı gununBnde kabızlık yok ama ara Ara adet olck gbi bel kaşık ağrısı oluyor
Aşılamanın ilk gününü sayarsam bugün 6.gunu benim bu ikinci aşılamam daha önce tüp bebek denedim olmadı başka doktor aşılama yapalım dedi ilk asilamanda bende böyle adet belirterek kaşık ağrısı yaşamamıştım bunda böyle olducanım senın kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?