Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen bu üzülmelerimizin ağlamalarınızın elbet sonu gelecek, hissediyorum. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış

Merhaba hanımlar bende ilk aşılamamı oldum bugün inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte

Merhaba benimde bugün aşılamanın 5.gunu aşılama dan beri adet olacakmış gbi ağrı oliyo kasık da bazen de çok oluyo ilk defa oluyor. Böyle tüp bebekte bile yaşamadım yaşayan varmı böyle

Bende bugün aşılama oldum. Yapan doktor mahvetti beni spektrumu yerleştirirken heryerimi yırtmış bide bana bağırıyo bişey yapmıyorum ne bağırıyosun diye. Çok sinirliyim canım çok acıyo yarından itibaren birlikte olcaksın dediler nasıl olacak bu acıyla bilmiyorum

kizlar merhaba öncelikle 8 subatta asilama oldum 19 subat dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti degisir mi acaba daha ?

Merhaba benimde bugün aşılamanın 5.gunu aşılama dan beri adet olacakmış gbi ağrı oliyo kasık da bazen de çok oluyo ilk defa oluyor. Böyle tüp bebekte bile yaşamadım yaşayan varmı böyle
Vurulan çatlama iğnesinin etkısidr canım

Ben de aşılamamın 7. Günündeyim. tarif ettiğiniz gibi zaman zaman azalıp zaman zaman artan ağrılar oluyor karnımın alt taraflarında. Burada pek çok benzer şeyi yaşayan olmuş. Normalmiş yani korkmayın :)

Tşk edrm:) ben önceden de aşılama oldum bu ikinci ilkinde hiç olmayınca endişe ettim degiseblyr demk

merhaba kızlar bugun asılamamın 8.günü halen gaz sancılarım var sızdede oluyormu kabızlık ve bel agrısı devam edıyor

birde dudak kuruması catladı resmen progestan kullanıyorum onun ektısı olabılırmı

canım senın kacıncı gunun
Aşılamanın ilk gününü sayarsam bugün 6.gunu benim bu ikinci aşılamam daha önce tüp bebek denedim olmadı başka doktor aşılama yapalım dedi ilk asilamanda bende böyle adet belirterek kaşık ağrısı yaşamamıştım bunda böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…