bende ne yalan söyleyım umudum kesılıyor 1yumurta buyudu cunku hakkımızda hayırlısıBenim de ara ara hassaslaatigini hissedyrm bazen , bende öyle herşeye belirti gözüyle bakıyorum:) ama tüp bebek bile tutmayınca çokda umudum yok bu defa öncekiler kadar
evet cnmSizin ilk aşılamami
yok cnm bellı olmadı bugun 8. gün 2gun sonra testte baslarımBenım doktorum da hulusi hocaaşılama sonucunu bellı oldu mu?
İnşallah tutardoktorum progestan yazdı fıtıl olarak gunde 2defa bır sabah bır aksam olmak uzere kullanıyorum ılk gun kasık bel agrım hafıf oldu ama sonraları bu agrılar cogaldı özellıkle gaz sancısı kasık agrısı 4.gun ınalımaz bel agrısı yasadım bugun 8.gunum pek agrım yok ben genede yatıyorum kendımı yormuyorum rahım kuçuklugu var dedı doktor korkuyorum tutunamz dıye bol bol dınlenıyorum
inş cnm rabbım hepimizin yuzunu guldursun evet cnm iğneye basladıgım gunden asılamaya kadar 10gun oldu ama herkezde aynı sure olmuyo yumurtanın buyume süreci önemlı benım tamda normal sartlardakı yumurtlama donemıne denk geldıİnşallah tutarBende herhangi bir sorun görmedi bütün testler yapıldı hsg çekildim bende 2 ay öncemi ama olmadı bu ay adet olunca gittik gonal f 450 başladık pzt kontrol var sizin 10 gün kadar mı sürdü tedavi yazdıklarınızdan onu anladım 10 gün sonra aşılama oldu galiba tedaviye başladıktan sonra
Yüksek ihtimalle benimde aynı olur hesapladığın yumurtlama tarihinde olur gibi bakalım görücez ilk testi ne zaman yapıcaksınız hastaneye çağırdılar mı onun içininş cnm rabbım hepimizin yuzunu guldursun evet cnm iğneye basladıgım gunden asılamaya kadar 10gun oldu ama herkezde aynı sure olmuyo yumurtanın buyume süreci önemlı benım tamda normal sartlardakı yumurtlama donemıne denk geldı
allah yardımcın olsun cnm benı cagırmadılar 15gun sonra test yap dedıler eger tutmzsa adetın 2.gunu gel dedıler cünkü ben tutmazsa tüp düşünüyorum daha önce konuşmustuk hocaylaYüksek ihtimalle benimde aynı olur hesapladığın yumurtlama tarihinde olur gibi bakalım görücez ilk testi ne zaman yapıcaksınız hastaneye çağırdılar mı onun için
4 gun yap sen onuyok cnm bellı olmadı bugun 8. gün 2gun sonra testte baslarım
haklısın cnm evde testim var 14.gune kadar netlesirse kan verırım4 gun yap sen onubenim bugun 12.gundu idrar negatıf dedım hocaya, 2 gun sonra kan ver dedı
İnsallah poztıfı görürsünhaklısın cnm evde testim var 14.gune kadar netlesirse kan verırım
Çok şükür sonuç pozitif çıktı aşılama tutmuş darısı sizlere inşal
Hadi gozun aydin cnm bende bugun tekrar adet oldum biraz erken geldi pazartesi tekrar gidip baslicam insallah bu sefer buyur yumurtalar:)Çok şükür sonuç pozitif çıktı aşılama tutmuş darısı sizlere inşallah
İnşallah olur az bi zaman kalmışallah yardımcın olsun cnm benı cagırmadılar 15gun sonra test yap dedıler eger tutmzsa adetın 2.gunu gel dedıler cünkü ben tutmazsa tüp düşünüyorum daha önce konuşmustuk hocayla
evet az bır zaman kaldı hepimizinki tutar ınş gercekten yıpratıcı süreç bir faranjıt var 4gundur azdı ıyıce öksürünce cıgerım sökülüyor nerdeyse öksürmeye korkar oldumİnşallah olur az bi zaman kalmış
ah ahİnsallah poztıfı görürsün
Allah sagsaglim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah bende ilk aşılamamı oldum insallah hayirli saglikli bir sekilde bende hepimizde pozitif sonuclar alirizÇok şükür sonuç pozitif çıktı aşılama tutmuş darısı sizlere inşallah
İnşallah olacak inanamıyorum sizeHadi gozun aydin cnm bende bugun tekrar adet oldum biraz erken geldi pazartesi tekrar gidip baslicam insallah bu sefer buyur yumurtalar:)
İnşallah olur hayırlı haberler verirsiniz sizde inşallahAllah sagsaglim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah bende ilk aşılamamı oldum insallah hayirli saglikli bir sekilde bende hepimizde pozitif sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?