Hemen e-nabızdan bakıyorum.Evet mutlaka bak canım. Üst değer 20 olması lazım yakınsa içme ara ver 2-3 ay falan . 1 sene çok uzun bir zaman dilimi vitamin için bile olsa
Kız üstte ne dedi optimus fazlası zararmıs. Ben bunu ayriyetten araştırayım.Benim de inofolic içtiğim zaman fazla çıkıyordu sorun olan bir değer değil takviyeden dolayı aşıyor sınırı. Hapı bıraktıktan sonra normal değerlere düştü hemen. Zaten mercimek baklagil yiyorsan folik asit değerini artırıyor takviyeye gerek yok. Biraz pazarlama gibi geliyor bana bunun şişirilmesi
Yok kuzu seninki gibi bir fazlalık değil kat fazlası bahsedilen. Sen bence ara ver bu işe baya iyi folat değerinKız üstte ne dedi optimus fazlası zararmıs. Ben bunu ayriyetten araştırayım.
Peki canım bi bakıcam bu işe.Yok kuzu seninki gibi bir fazlalık değil kat fazlası bahsedilen. Sen bence ara ver bu işe baya iyi folat değerin
Aynen öyle katılıyorum pazarlama. Vitamin olayı çok kolay pazarlanıyor zaten nasıl da zararı yok vs deyip kandırıyorlar bizim gibileri. Bir çok doktor multivitaminlere bile karşı. Dengeli ve her şeyden beslenen birisiysen kan değerlerin de normalse bu tür şeylere hiç gerek yok ekstra iç organları yorarBenim de inofolic içtiğim zaman fazla çıkıyordu sorun olan bir değer değil takviyeden dolayı aşıyor sınırı. Hapı bıraktıktan sonra normal değerlere düştü hemen. Zaten mercimek baklagil yiyorsan folik asit değerini artırıyor takviyeye gerek yok. Biraz pazarlama gibi geliyor bana bunun şişirilmesi
Amin bebeğim inşallah.Yarınki sonucunu bekliyoruminşallah hayırlı haberler getirirsin bizlere Mervecim
katılıyorum nasılsa zarar yok diye diye içimiz dışımız hap olduAynen öyle katılıyorum pazarlama. Vitamin olayı çok kolay pazarlanıyor zaten nasıl da zararı yok vs deyip kandırıyorlar bizim gibileri. Bir çok doktor multivitaminlere bile karşı. Dengeli ve her şeyden beslenen birisiysen kan değerlerin de normalse bu tür şeylere hiç gerek yok ekstra iç organları yorar
genelde pcoslular kullanıyor folıkasıt gıbı birşey sanırımKızlar aranızda inofolic kullanan var mı? İlk defa duydum burda ne olduğunu merak ettim hamile kalanlar da olmus bayağı
Henüz çok erken varsa da çıkmaz canim.Merhaba arkadaşlar benimde sat 26 Şubat aşırı mide yanması,bulantı var ama sabahları değil sürekli ve istahsizlik birde beyaz akıntı var test yapsam mı daha da erken geliyor
İnşallah güzel şeyler olur.Bu ay farklı olarak bata 6-7 gün kala hala akıntım var hatta hafif beyaza dönük onun dışında bi değişiklik yok. Normalde yumurtlamada olur biterdi. Bakalım neler olacak
Adamı rahat birak kızKızlar günaydıngece boyu bu oda bişey kokuyor diye dolandım ama bulamadım en son eşime sardım üstün ne kokuyor diye garibim hatırlamıyordu sabah.Bu folat beni de şüpheye düşürdü ben de baktırsam iyi olur içimiz rahatlasın doktorlar neden uyarmıyor bu konuda acaba ilk defa sizden duydum sağlık ocağında kan vereyim Perşembe yoksa çatlarım
Günaydın merakla bekliyoruz akşama kutlama varGünaydın bebeklerim birazdan kan vermeye gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?