Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim de inofolic içtiğim zaman fazla çıkıyordu sorun olan bir değer değil takviyeden dolayı aşıyor sınırı. Hapı bıraktıktan sonra normal değerlere düştü hemen. Zaten mercimek baklagil yiyorsan folik asit değerini artırıyor takviyeye gerek yok. Biraz pazarlama gibi geliyor bana bunun şişirilmesi

Kız üstte ne dedi optimus fazlası zararmıs. Ben bunu ayriyetten araştırayım.

Aynen öyle katılıyorum pazarlama. Vitamin olayı çok kolay pazarlanıyor zaten nasıl da zararı yok vs deyip kandırıyorlar bizim gibileri. Bir çok doktor multivitaminlere bile karşı. Dengeli ve her şeyden beslenen birisiysen kan değerlerin de normalse bu tür şeylere hiç gerek yok ekstra iç organları yorar

katılıyorum nasılsa zarar yok diye diye içimiz dışımız hap oldu
Bazı vitaminler vücutta depolanmiyor fazlası atılıyor çok iyi araştırmak lazım

Merhaba arkadaşlar benimde sat 26 Şubat aşırı mide yanması,bulantı var ama sabahları değil sürekli ve istahsizlik birde beyaz akıntı var test yapsam mı daha da erken geliyor

Bu ay farklı olarak bata 6-7 gün kala hala akıntım var hatta hafif beyaza dönük onun dışında bi değişiklik yok. Normalde yumurtlamada olur biterdi. Bakalım neler olacak

Kızlar günaydın gece boyu bu oda bişey kokuyor diye dolandım ama bulamadım en son eşime sardım üstün ne kokuyor diye garibim hatırlamıyordu sabah.Bu folat beni de şüpheye düşürdü ben de baktırsam iyi olur içimiz rahatlasındoktorlar neden uyarmıyor bu konuda acaba ilk defa sizden duydum sağlık ocağında kan vereyim Perşembe yoksa çatlarım

Merhaba arkadaşlar benimde sat 26 Şubat aşırı mide yanması,bulantı var ama sabahları değil sürekli ve istahsizlik birde beyaz akıntı var test yapsam mı daha da erken geliyor
Henüz çok erken varsa da çıkmaz canim.

Bu ay farklı olarak bata 6-7 gün kala hala akıntım var hatta hafif beyaza dönük onun dışında bi değişiklik yok. Normalde yumurtlamada olur biterdi. Bakalım neler olacak
İnşallah güzel şeyler olur.

Adamı rahat birak kız Herkes belirtilerini kendi içinde yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…